Имало едно време в Чукурова | ВВ, Кьосем - исторически и костюмни драми №11

• 23 607
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
 Hug
Може ли някой да каже дали епизод 14 с бг. суб. може да се гледа и някъде другаде?
При мен vbox не се отваря.
Благодаря!

# 631
https://vk.com/club113691288
Дадени са няколко.

# 632
Ваня Hug и при мен и се примирих с гледането с руски субтитри.
Тигаса Kissing Heart мерси!

# 633
Тигаса, благодаря!

Дана, не мога да се примиря. Съвсем различно е на български.
Аз ги гледам тук
https://vk.com/topic-113691288_39247801
но там последният еп. още го няма.

Като гледам отсъстващите от партито, да не снимат развода на Шермин и Сабаххетин,
а Демир - свидетел?  Sunglasses

# 634
Привет!

Ваня, момичетата са качили превода в контакта, но на линка, на който са всички серии, който си дала, не излиза. Иначе в групата излиза с този линк последния епизод на български:

https://vk.com/club113691288?z=video249579056_456239632%2Fcf645d … l_wall_-113691288

Аз само ви чета, защото не гледам целия епизод с превод на български и понякога фините детайли може да ми убягват. А когато се градят хипотези, тогава фините детайли са важни.  Grinning

Пък и с моите 5-6 сериала, които следя, почти няма време за гледане повторно.  Grinning Ще ме изгонят от вкъщи иначе.

Хубава вечер, момичета!  Hug

# 635

Пък и с моите 5-6 сериала, които следя, почти няма време за гледане повторно.  Grinning Ще ме изгонят от вкъщи иначе.

Хубава вечер, момичета!  Hug
bouquet И аз съм на същото дередже. Laughing Гледам 6 сериала, в момента "Чукур", но само тук коментирам, не знам защо, така ми дойде.  newsm78  А всички гледам с руски субтитри , но само "Чукурова" и онлайн, за да съм в час долу-горе . Въпреки това благодаря за превода на български на екипа, защото не всеки знае добре руски и знам колко е трудно и колко време отнема. bouquet bouquet bouquet

# 636
МайкоУУУУУУ, Дани, Пипи, как смогвате с толкова сериали, аз гледам само от-до Чукурово и с мишката Забранената Ябълка и ми идва нанагорнище в повечето случаи, а камоли да гледам пет-шест, абсурд?!

# 637
МайкоУУУУУУ, Дани, Пипи, как смогвате с толкова сериали, аз гледам само от-до Чукурово и с мишката Забранената Ябълка и ми идва нанагорнище в повечето случаи, а камоли да гледам пет-шест, абсурд?!
Е то и аз повечето ги гледам с мишката, отгоре-отгоре, като "Гюлпери", "Не пускай ръката ми", "Хълма" и понякога"Чукур". Но от-до гледам само "Чукурова" и "Дъщеря ми".

# 638
На мен капацитетът ми е два. Зарязах "Ябълката", замених я със "Соколовия хълм". Чукурова и Хълмът. Не мога да изтърпявам една и съща история повече от една календарна година или малко отгоре (сезон-два, зависи кога са започнали). Харесваха ми и "Истанбулска невеста", и "Малки убийства" … ами оставих ги и двата в началото на този сезон. "Чукурова" с тоз рейтинг ако смята да векува, сигурно същото ще й се случи.
Всъщност имах намерение да наваксам с  "Невестата" и "Ябълката", но така и не успях.
И понеже съм от нетърпеливите, гледам само на руски. На български - само ако съм закъсняла и вече е излязъл българският превод.

Пипилота ли беше стигала до 12?  Simple Smile

Последна редакция: вт, 18 дек 2018, 21:13 от Tania M.

# 639
Как се гледат 5-6 сериала?  Grinning Ами на почивки, по малко, между другото. Но човек трябва да има и свободно време, разбира се. Да няма малки деца. Когато внукът ми гостува за събота и неделя, съвсем изоставам със сериалите. Трудно се наваксва. Grinning Но привечер, на ден по една серийка за мен е възможно. За пет-шест часа вечер, с почивките, си изглеждам една серия. Гледам броя на сериалите ми да не надхвърлят дните на седмицата. Grinning

В четвъртък и петък само гледам онлайн. Труден избор в петък за онлайн - харесвам и Гюлпери, и Соколов хълм, и Истанбулската невеста.  Grinning

# 640

Пипилота ли беше стигала до 12?  Simple Smile
Дааа , никога вече. Joy Joy Joy Просто ми трябва воля да не поглеждам 1ви епизод, че ми е невъзможно да ги зарежа, ако са качествени.  Не, че няма и такива изоставени, малко са, но с тях процедирам 1,2,3,4,5,25 и финал.

# 641
Ваня сигурно отиде да гледа на български и после ще разкрие някое досие "Х". Grinning

# 642
Ваня сигурно отиде да гледа на български и после ще разкрие някое досие "Х"Grinning
Joy

# 643
Дали няма да пуснат тая вечер 2ро фрагманче, подсказка, че нещо на мен не ми работи фантазията, така на тъмно не мога да гадая. Joy Joy Joy

# 644
Дани, благодаря за линка!
Аз гледам само по един сериал, но той е напълно достатъчен, за да ме изгонят.  Grinning
Обичам така да се  рея из някой сериал, да му сваля и досеито „Х“, и „Y“, това ми доставя удоволствие.
Не съм гледала много турски сериали, но съм имала голям късмет в избора.
Таня, още не съм се класирала за 14 еп. на бг. И това ще стане, но още не знам кога.

Аднан Джуниър с Мурат Сарачоолу,
който му казва какво да прави,
че да е толкова сладък.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт