Имало едно време в Чукурова | ВВ, Кьосем - исторически и костюмни драми №11

• 23 602
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Като видях 11 нови мнения в темата, се зарадвах, че има втори фрагман Joy Joy
От следващия месец ще гледам още един сериал - полицейски, за подобряване на следователските ми способности hahaha
Ваня, много е чаровен Аднан Дж., името на бебето актьор е Йомер Фетхи Джанполат - Ömer Fethi Canpolat. Роден е на 6 юли 2018 г.

"Demir ve babasının ezeli düşmanı Fekeli karşı karşıya…"

Нургюл снощи на новогодишното парти

# 646
Добро утро!  Hug

Лучия, изказваме мнения всякакви и без фрагман. Grinning
И продължаваме да чакаме...нещо.
Нургюл е чудесна!

Снощи не ви казах, че когато имам време, гледам по един цял сериал отначало докрай.
Но тогава без коментари и локуми.
А по един гледам така, както сега гледаме Чукурова.
Иначе не е възможно.

# 647
Привет! Hug

Снимки за еп. 15

https://www.atv.com.tr/diziler/bir-zamanlar-cukurova/galeri/15-b … galeri-1545217016

Интервю с Уур Гюнеш

https://vk.com/diziturk?w=wall-1657033_2040621

Интервью Угура Гюнеша для газеты Поста✏
Угур Гюнеш родился в Анкаре 1987 году.
Окончил Государственный театральный институт Анкары.
Первая роль в сериале «Начни сначала» , который вышел в 2011 году.
После он попал в рейтинговый проект #ВозрожденныйЭртугрул,где сыграл роль Тугтекина. Именно благодаря этой роли он стал знаменитым, позже его пригласили в сериал #Безымянные. Также сыграл второстепенные роли во многих проектах.
В настоящее время снимается в рейтинговом проекте #ОднаждыВЧукурова,где играет одну из главных ролей.
🔷 Как поживает «Чукурова»?
(Имеется ввиду как идут дела )
- Спасибо большое. Рейтинги отличные,все счастливы. На самом деле мы работаем с февраля месяца. Но как видим,это того стоило! Всё отлично,Дай Бог,чтоб не сглазить.

🔷 История произошла в 1970 годы в Адане. Ваш персонаж Йылмаз, слишком наивный парень..
- Йылмаз храбрый, простой, благородный ,но очень наивный парень , который жил в те времена. Парень, который интересуется только своей работой и своей девушкой. Он не ставит себе громадные идеи или же цели. Его единственная мечта, женится на Зулейхе, построить семью и жить счастливо. У них очень красивая любовь, которая бывает в сказках. Играя его , я получаю огромное удовольствие.

🔷 Что вы чувствуете, неужели разница слишком большая между нами и людьми, которые жили в те времена?
- К сожалению.. В то время не было технологий,люди чаще смотрели в глаза друг друга, сейчас нет общения между нами людьми, всё больше деградируем. Видеть и чувствовать эту огромную пустоту, печальное зрелище..

🔷 Желание одного молодого парня, построить семью, и жить счастливо,не кажется вам немного странным? В наше время многие молодые, совсем не чувствуют необходимым бракосочетание?
- Если быть открытым, скажу вот что,историю начали не с самого начала. Зрители ещё не видели историю Йылмаза до любви. Вот когда увидят прошлое Йылмаза, тогда всё станет на свои места.

🔷 Хиляль Алтынбилек является одной из самых популярных актрис нашего времени. Какого это работать с ней?
- Мы с Хиляль до #ОднаждыВЧукурова не были знакомы. Как и говорил, в начале показывают историю любви Йылмаза и Зулейха. Я нервничал потому,что не зная друг друга мы должны были сыграть влюбленную пару. А эти сцены одни из самых важных сцен сериала. Очень важно знать своего партнёра, потому что тяжело играть с человеком,не зная как он отреагирует на те или иные действия.
Благо,у нас с Хиляль всё получилось,я боялся сделать что-то не так.

🔷 Йылмаза не интересуют слава, деньги и прочее. А Угура также?
- Вообще с деньгами у меня всё плохо (смеётся). Мои друзья тоже часто говорят об этом. Трачу только на самое необходимое. Было время, когда моя семья была богата, также и наоборот,повидали и самое худшее будучи семьёй. Слава страшная вещь, сегодня есть а завтра нет. Вообще с детства не люблю, когда на меня смотрят (смеётся).

🔷 Что вы цените в жизни?
- Я обычный человек, который живёт сегодняшним днём, становлюсь счастливым, когда случаются мелкие приятные моменты. Ценю своих близких друзей, свою семью и всё.

🔷 Есть ли особые планы, амбиции касательно карьеры? Цель, которую хотите достичь?
- Если что-то задумал,иду до конца.
В остальном особо нет никаких амбиций.

🔷 Актёрская профессия требует огромные амбиции, актёр должен быть амбициозным, тогда что вы делаете в этой сфере?
- Хороший вопрос (смеётся). Я больше театрал, наверное поэтому. Работаю в этой сфере уже 12 лет. Начинал с театра, поступил не сразу, многие мои друзья смеялись,я хотел доказать обратное. Поступил со второй попытки. Когда уже вошёл в мир театра,я понял,это моё. Если спросят,могу сказать, театр и кино в особенности сериальный мир,это совсем разные вещи.

🔷 Как вы реагируете на людей, которые вас беспокоят на улице,есть ли такие?
- Такого ещё не было,но я считаю,что люди подходят к тебе из за любви к персонажу , которого ты играешь,и думаю это нормально.

🔷 Некоторые актёры жалуются на работу. Говоря, что съёмки проектов слишком много времени занимают. Вы тоже в их числе?
- Это тяжело и для режиссёра,не только для актёрского состава. Длительность одного эпизода 140 минут. Все мы смотрим сериал, процесс создания этих 140 минут,это целая неделя.. Раньше длительность одного эпизода составляло 90 минут,потом добавили немного и стало 110 минут, в настоящее время уже 140.
Мы находимся в таком состоянии сейчас,что будем рады ,если вернёмся на 110 минутные эпизоды.

🔷 Тем более когда слишком длинный эпизод, проект теряет своё качество,разве нет?
- Конечно да. Сами актёры устают от этого.
Когда серия слишком длинная,много ненужных сцен, ненужных вещей, хочешь ты этого или нет, устаешь.

🔷 Есть ли девушка у вас?
- Вот уже долгое время в моей жизни никого нет. Думаю любовь принесёт много красок в мою жизнь,но зная темп своей работы, думаю будет не легко найти кого-то.

🔷 На что вы готовы ради любви и своей любимой?
- Сделаю то,что понадобится

🔷 Вы ревнивый человек или нет?
- Я ужасный ревнивец. Раньше я был именно таким,но думаю сейчас немного изменился.
Вообще считаю,что мужчина должен ревновать, когда нет этого чувства,ты теряешь значимость.

🔷 Интересуетесь социальными сетями?
- Раньше нет,но сейчас работа обязывает.

🔷 Красивая женщина ?
- Умная женщина

🔷 Длинноволосая или наоборот?
- (смеётся) это не важно, только если не похожа на мальчика (имеется ввиду слишком короткая стрижка)

🔷 Чем можно очаровать самого Угура Гюнеша?
- Думаю взглядом

Последна редакция: ср, 19 дек 2018, 16:21 от LU4IQ

# 648
Привет момичета,
Благодаря ви! Kissing Heart
Лучия Hug мерси за интервюто с Угур Г. Много ми беше интересно да го прочета, хареса ми това, че актьорът изглежда искрен и умее да се шегува със себе си. Допада ми, че е театрален актьор, не е надут и е съвсем земен, поне така звучат отговорите му. Подобно усещане придобих и от интервюто с Мурат Ю. И двамата излъчват топлота някак си, емоционални и симпатични мъже.
Интересното е, че ще има ретроспекция. Както за Демир и старата история Хюнкяр/Аднан/Фекели и Азизе евентуално, така и за Йълмаз и живот му преди Зюлейха. Предполагам, че ще разкрият повече за родителите му, които са починали млади, за живота му след това и дружбата с майстора и енгето, те му бяха като родители.

# 649
 wavey

Ейййййй, стана им навик да ни оставят с един фрагман. Crossing Arms
Много земен Уур, хареса ми интервюто.
Гледам Лучи е публикувала снимка на Нюргюл, ако щете ми вярвайте но отново гледам Кьосем всяка вечер по Лейдито.
Задари Кьосема загледах исторически турски сериал и ми се иска да пуснат отново Великолепния Век за да го гледам този път.
Бях предубедена към историческите им дизита, но чрез Кьосем си промених нагласата.
Аристократизъм лъха от Нюргюл, а ролята й на Кьосем и пасва като ръкавица, даже Берен не я възприемах като младата Кьосем по начинът, по който възприемам Нюргюл, брилянтна Кьосем е(за мен).
NEW

# 650
Zina Kabaalieva‎
до
 MELEK TEAM-ТУРСКИ СЕРИАЛИ
1 час ·

Едно време Чукурова озет на 15 еп.

"Убийте ме, за да свърши тази вражда!"

Зюлеха, с вика си:"Убийте ме, за да свърши тази вражда!",в момента ,в който Демир и Йълмаз са отправили оръжията си един срещу друг, влошава още повече нещата. Двамата мъже, разярени и искайки отмъщение, са изправени пред най-горчивата истина в тази среща.
След срещата между Демир и Йълмаз, Йълмаз изчезва. Фекели подозира ,че Йълмаз е изчезнал след,като дълго време не вижда Йълмаз и разпръсва хората си навсякъде. Когато няма новини и следа от Йълмаз, Фекели нахлува в имението на Яман. . Хюнкар и Демир, които го виждат срещу тях изведнъж, не знаят какво да правят.
Фекели е ,като развилняла се буря в имението, готов да направи всичко за Йълмаз!
Шермин най-накрая научава истината за Зюлеха и Йълмаз. С тази информация Шермин е готова да заплаши Хюнкяр, ще открие ли това ,в което се надява?
/melekteam

# 651
Zina Kabaalieva‎
до
 MELEK TEAM-ТУРСКИ СЕРИАЛИ
1 час ·

Едно време Чукурова озет на 15 еп.

"Убийте ме, за да свърши тази вражда!"

Зюлеха, с вика си:"Убийте ме, за да свърши тази вражда!",в момента ,в който Демир и Йълмаз са отправили оръжията си един срещу друг, влошава още повече нещата. Двамата мъже, разярени и искайки отмъщение, са изправени пред най-горчивата истина в тази среща.
След срещата между Демир и Йълмаз, Йълмаз изчезва. Фекели подозира ,че Йълмаз е изчезнал след,като дълго време не вижда Йълмаз и разпръсва хората си навсякъде. Когато няма новини и следа от Йълмаз, Фекели нахлува в имението на Яман. . Хюнкар и Демир, които го виждат срещу тях изведнъж, не знаят какво да правят.
Фекели е ,като развилняла се буря в имението, готов да направи всичко за Йълмаз!
Шермин най-накрая научава истината за Зюлеха и Йълмаз. С тази информация Шермин е готова да заплаши Хюнкяр, ще открие ли това ,в което се надява?
/melekteam
Най-вероятно, че не са брат и сестра, едва ли ще е за бебето, истината за него, ще я оставят накрая.

# 652

https://scontent-sof1-1.cdninstagram.com/vp/ab4b927573b19e5a8e89 … .cdninstagram.com

Хюнкар плаче, Фекели плаче, Зюлейха - също. Къде ли е заминал Йълмаз newsm78.
Тигаса, благодаря за озета, Нейджи - за снимките bouquet
И на мен ми хареса интервюто с Уур. Кога ли Йълмаз ще си "спомни" миналото. Сериите са по 2 ч. и 40 мин., а тайните едва - едва кретат към нас. Mr. Green

# 653
Привет!
То на Шермин й е достатъчно да разбере, че Й. и З. не са брат й сестра, за да "допише" и за бебето. И да го изръси, където трябва, пред чукуровския хайлайф. Нека, нека се зашушука за Яманови, устройва ме. Joy
Между другото бившата жена на Демир, Филиз, не е ли родила вече и тя? Grinning

От телефона не отварям интервюто, по-късно ще го чета.

Последна редакция: ср, 19 дек 2018, 16:08 от Tania M.

# 654
Привет,
Дали е възможно Йълмаз сам да е решил да се "покрие" за известно време?! Нали пише, че двамата мъже се изправят пред най-горчивата истина в тази среща. Може Йълмаз да е решил да замине за известно време, но чак пък да не се обади и да предупреди Фекели? Не знам. Дали пък самият Гафур не го е причакал и да му е сторил нещо, с цел да го предаде на Демир. Ясно е, че Хюнкяр е била притеснена, какво ще се случи, след думите на Фадик и с облекчение и страх посреща сина си. Фекели плаче за изчезналия Йълмаз, защото предполага, че са му направили нещо и се страхува от това да загуби още едно дете. Дали Шермин разбира за истината Йълмаз-Зюлейха от развилнелия се Фекели...например да чуе какво си говорят и за какво се карат в главния конак или от Вели бей, преди да го открият хората на Хюнкяр? Thinking
Възможно е Шермин впоследствие не само да изнудва Хюнкяр, но и да започне да "нюха" за бебето и да каже на Йълмаз. Явно Шермин се надява бебето да е на Йълмаз, но дали ще може да го "докаже" или да намери Йълмаз, за да му каже, че да се разбунят духовете и тя да запази наследството за щерка си.

# 655
Бащинството на бебето по онова време е недоказуемо. Щом детето е родено в брак, баща е съпругът.
Таня, много бързах, затова сложих линк за интервюто, но сега редактирах и го копирах, за да може да се чете и от телефон.

# 656
Нека е недоказуемо, на Хюнкар й стига да ги разнасят и да се клюкарства за тях. Grinning
Ако пък и Филиз вече е родила ...
Лучия, благодаря.

Последна редакция: ср, 19 дек 2018, 16:40 от Tania M.

# 657
И аз съм на мнение, че макар и недоказуемо, има много доказателства, за да се започне едно оспорване на бащинството и съответно наследството от страна на заинтересовани лица - Шермин да речем. Саббахатин може също да се намеси, поради два въпроса - да бъде ясна истината или да защити и той интересите на дъщеря си, защото не се знае, до къде може да стигне Хюнкяр, а и Демир. По онова време е достатъчно само да се направят намеци и приказките започват. Може официално детето да го смятат за син на Демир, но зад гърба му ще говорят и ще шушукат. Неминуемо ще се стигне до факта, че Филиз е била "изгонена" като бездетна, а впоследствие ражда (предполагам, че се е случило вече) от друг мъж. Така че, самият факт, че Зюлейха е имала годеник малко преди сватбата с Демир и е била насаме с него, както и фактът, че бебето се роди рано и износено, ще породят много, много приказки. Хюнкяр още повече би накърнила честта и на Зюлейха и на Демир, ако се придържа към твърдението, че Зюлейха е забременяла от Демир преди сватбата...когато е имала връзка и с Йълмаз преди арестуването му. Такива ситуации са немислими не само по онова време, а и сега в някои региони. Много бързо жените ще навържат данните и ще се стигне до истината, макар и недоказуема.
Скрит текст:
До колкото имам информация, в някои региони в Турция и сега, ако се разведе една жена или я напъдят от семейството на мъжа й, поради някаква причина, то се чака три месеца, преди да я задомят с друг мъж. Мисля, че и във ВВ Кьосем или ВВ имаше един такъв момент, но не мога да си спомня точно, имам спомен, че ми направи впечатление. Същото е било и в България по старо време, знам го от пра-баба си. Чакало се е поне (минимум) един месец, за да дойде МЦ и тогава булката се е сгодявала за друг мъж.

# 658
      Hug Hug Hug
Не знаем какво Фадик каза на Хюнкяр на финала на 14 еп.
Дали Хюнкяр не се е оказала на онзи кръстопът и тя да е предприела нещо с Йълмаз?
На едната от снимките за новия еп. се вижда, че Зюлейха и Демир тръгват, на мястото остава Йълмаз сам.

Когато Шермин разбере, че Зюлейха и Йълмаз не са брат и сестра, лесно ще стигне до предположението чие е детето, дори и само като съмнение. Тя беше пред вратата на стаята, докато Зюлейха раждаше и трите с Фадик и Сание коментираха.
Но според мен, засега и докато събере още доказателства, тя е повече заинтересована да се запази това колкото се може по-дълго в тайна.
За нея е по-изгодно известно време да използва тази информация за шантаж на Демир.
Не вярвам да говори с Йълмаз, защото не може нищо да докаже, а и казването е еднократно.
Но също и зависи от кого ще разбере и дали с него няма да направят комбина.
Какво може да получи Шермин срещу информацията и съмнения за детето?
Първо, Сабахаттин да се откаже от развода;
смятам, че той ще иска да се запази всичко в тайна,
за да остави Зюлейха сама да взима решението си.
След това, да си запази конака;
Нататък, да продължи Демир да и покрива заемите;
И накрая, ако се заговори открито за детето:

Когато и ако се стигне до обсъждане на въпроса чие е детето,
най-интересно ми е какво ще каже самата Зюлейха.

# 659
Ваня Hug
Цитат
Дали Хюнкяр не се е оказала на онзи кръстопът и тя да е предприела нещо с Йълмаз?
Да, и аз като мисля за изчезването на Йълмаз все стигам до извода - или Хюнкяр (най-ми е логично) или Демир или самият Йълмаз да е решил да се махне. Ако е Хюнкяр, мисля, че тя няма да иска да нарани Йълмаз, защото вече има споразумение и дадена дума с Фекели...обсъждаха въпроса. Хюнкяр знае, че направи ли нещо на Йълмаз, Фекели ще научи и ще стане страшно за нея и за Демир. Страшно, от гледна точка, на възможност за изказване истини от миналото, които Фекели ще използва, ако Йълмаз бъде наранен. Не знам, поне ми се иска тя да не е жестока, имайки предвид последните събития. И е логично, тя да реагира след думите на Фадик и да се окаже на мястото вече след тръгването на Зюлейха и Демир. Но, пък май ги посреща в чифлика и прегръща Демир и гледа лошо Зюлейха. Thinking Имам спомен, че бяха пуснали една снимка на Уур с рана на слепоочието и коментирахме, че се е отървал от взрива...тогава си мислех, че е ранен в склада. Но може онази снимка да е от серията сега...може да са снимали някои моменти още тогава. Така че, може би Йълмаз е ранен, дали преднамерено или е злополука някаква. Нямам търпение за епизода утре.

Общи условия

Активация на акаунт