Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~114~ тема

• 34 842
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • In the light side of the Moon!
мерси моми1ета  Hug
Еве, за фрагчето   Hug
аз не мога да отварям този ВК...всъщност отварям, но не всички линкове. Отварям си БГ страница и от там следя преводите, но ти дет Васето го пусна не го отварям, там не ме искат ми викат  Joy Joy Joy

Много хубава Деврем, естественно хубава, няма грим....много сладко момиче и определено ми харесва. За първи път я гледам обаче!

Да си е усмихнат уикенда момичета!

# 541
  • Варна
Здравейте! wavey
Никой не е наминавал сутринта : ) . Нали е събота - домашните ангажименти сигурно са доста.
И в мен се прокрадна едно съмнение дали жена му не е замесена в пожара, ако има застраховка. Но поне е жив човека.
Още едно нещо се сетих,че съня и всичко започна на годишнината от смъртта на дядото. На Азиз семейството нали ходи на гробищата? А сега ще е и неговия рожден ден, което също сигурно има значение - навършването на определена възраст.

# 542
Привет, момичета Hug Hug Hug
Меги HugБоби Hug
Много тихо днес Laughing

# 543
  • София
Хоп да наруша тишината  newsm47
Боби   Hug  Васе   Hug
Много интересен и красив колаж, Васе  smile3501
Какви ли ще ги надроби братът на Азис, Керем  newsm78
Този момък хич не ми допада, от злоба и завист към брат си имам чувството, че само до проблеми ще го води  newsm09

Този образ ми е много интересен, все още не мога да разбера каква ще е неговата роля. Играта на актьора е много добра.

# 544
Линде Hug Heart Eyes мерси. Сума ти работи използвах за него Laughing

Там е проблемът, че не са братя. Керем е отгледан от тях, но не е възприет като син и равен с Азиз. Оттам идва завистта и омразата му.

Първи епизод гледан от 1 006 683 Peace

Последна редакция: сб, 12 яну 2019, 23:51 от savovas

# 545
Линде Hug Heart Eyes мерси. Сума ти работи използвах за него Laughing

Там е проблемът, че не са братя. Керем е отгледан от тях, но не е възприет като син и равен с Азиз. Оттам идва завистта и омразата му.

И за това има вина ,,майката '' .Хората прибират от улицата куче или котка и ги заобичват , а тази толкова да мрази това момче и ето го резултата - заради злобата на тази жена синът и ще си пати от нелюбимия храненик , който се е превърнал в завистлив негодник Rage
А, здравейте всички Hug Hug Hug
Васе , вие с Боби( тя повече на Ябълкова тематика Smile) направо ни ошашавихте с колажите си Smiley Satisfied
Продължавайте !

# 546
Фили Hug Heart Eyes не е само майката и бащата има вина Peace той го ползва само за мръсните си дела. Направи ми впечатление как и двамата наблегнаха на “татко“ и “сине“, когато Керем го заплаши, че ще разкаже на Азиз. А пък като разбра, че Азиз знае и го чу да казва - Аз съм те поставил да ги следиш, а не аз да следя теб/ перефразирам/ съвсем пощуря.

Последна редакция: нд, 13 яну 2019, 00:30 от savovas

# 547
Васе Heart , права си ,аз докато го писах ми мина през ума ,че и '' бащата '' не е стока , но все си мисля ,че ''синчето '' е изявило желание да се забърка в нечистите сделки , за да се докаже .
Още като гледах еп.1 и разбрах за това ,че са го отгледали ,се сетих за ''Кръстника '' .Как дон Вито Корлеоне беше приютил и отгледал Том Хейгън. Дал му е да разбере ,че ще го обича и пази, изучил го е, после го направи даже консилиери ( да не говорим ,че после Майкъл се доверяваше само на него за всичко и Том оправда доверието ), но винаги се е знаело ,че той му е КАТО син , но НЕ Е такъв .По този начин е превърнал Хейгън в добър ( абстрахирам се от мафиозката тематика ) , умен , отговорен и обичащ семейството и братята си  човек , просто Том Хейгън е намерил мястото си в приемното си семейство за разлика от комплексирания ''брат '' на Азис .

# 548
Фили, Корлеоне го обичаше Том Хейгън, а тук не е така Peace Майката го мрази открито, а имам съмнения , че и бащата го е отгледал с цел и не му е показвал обич.
Защо Керем знае за мръсните му дела, а Азиз не/ той така си мисли/. Азиз нали каза на Керем, че баща му не знае, че той знае Laughing Значи е научил от друго място.

# 549
Добро студено утро в неделя, девойки  Mr. Green Hug Hug Hug

Кадир и Умит по време на Мръсната седморка  Peace

и от Вуслат  Peace

# 550
Привет, момичета Hug Hug Hug
Еве Hug Heart Eyes

Да почерпя, че днес помъдрявам с още една година Laughing Mr. Green

Скрит текст:

Фили, не си ми я дала на мен, но пък аз си я взех Laughing много ми хареса снимката Peace

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 13 яну 2019, 11:20 от savovas

# 551
Васе, честит рожден ден  Hug Heart Eyes

Азиз научава тайната самоличност на Фърат  Peace

и ново с патрона, сет  Heart Eyes

# 552
  • Варна
Здравейте bouquet
ЧРД, Васе! Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus Жива и здрава да посрещаш хубави дни, пълни с обич и щастие!
За помъдряването BeersTadaBirthday : ))))

Един за Вуслат

Фили, не може навсякъде да се насмогне и за това по-рядко правя нещо за тук. Няма и нови снимки. Но Вуслат е в началото нека да видим как ще се завърти : )
Сблъсък например изобщо не ме кара да искам да направя нещо. Но като гледам и при другите е така : )))) Не са се засилили феновете много, много да творят.

Васе Hands Plus1 Фили ще  се зарадва.  bouquet Колкото повече, толкова повече Wink Те снимките са за всеки, който чете Hug

# 553
  • София
Васе честит рожден ден! Преди всичко ти пожелавам да си много здрава, щастлива и само любов да съпътства живота ти  newsm59  txtloves

На всички съфорумки пожелавам един спокоен неделен ден  Hug

# 554
Еве, Боби, Линде Hug Heart Eyes Благодаря ви, момичета bouquet

Боби, и за Сблъсък има много колажи Peace и там феновете творят непрекъснато Peace и аз направих 3, 4 в началото, ето един от тях Laughing

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт