Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~114~ тема

• 35 182
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
Привет! Hug
Много новини : )

Браво Васе! Hands Clap за колажа : )
Скрит текст:
Боби Hug мерси. То няма лошо, колажите затова се правят, ама се изненадах и зачудих къде са го видяли. Или надничат в темата ни Laughing или са го видяли на стената ми във викито Laughing аз нямам регистрация в туитър, а първо там е качен Laughing

И интервюто на Несли

DiziMedya | ОТРЫВКИ ONLINE | РЕПОРТАЖИ | НОВОСТИ
Dec 24, 2018 at 8:42 am
#DZMnews

❥ Неслихан Атагюль, которая в последнее время получает много предложений пока старается прочесть сценарий и выбрать среди них лучший.
Несли о карьере:
🔻«В будущем хотелось бы сделать шаг в торговлю. Просто я не уверена, подходящее ли сейчас время для этого. Но на данный момент я думаю только о своей актерской карьере и сосредоточена на ней»

У Неслихан Атагюль спросили о какой роли она мечтает и чем она занимается в свободное время.
🔻«Хотела бы сыграть Джокера и Mother из фильма «Mother». А в свободное время читаю книги и рисую. Кстати, очень тепло отношусь к совместной работе с Кадиром»

Несли о детях и карьере:
🔻«Ребенок? Почему бы и нет. Если вы спросите «Что важнее ребенок или карьера?», я отвечу, что не могу выбрать, потому что оба важны. Но все бывает в своё время. Думаю, просто сейчас не время»

Журналисты вспомнили также о том, как они с Кадиром собирали мусор во время путешествия автостопом.
🔻 «Нет, мы не хотели этим делать послание для людей. Мы с Кадиром постоянно путешествуем автостопом, мы постоянно на природе и видим грязь, поэтому у нас с собой постоянно рулоны пакетов для мусора. Природа не любит оплошностей»

Последна редакция: чт, 27 дек 2018, 23:25 от savovas

# 286
Васе  Hug Heart Eyes аз пуснах колажа ти на страницата си в контакта и му сложих таг #Vuslat  Peace
Eдна мацка го репостна от мен, и сигурно е поело нататък  Joy

# 287
Васе  Hug Heart Eyes аз пуснах колажа ти на страницата си в контакта и му сложих таг #Vuslat  Peace
Eдна мацка го репостна от мен, и сигурно е поело нататък  Joy

Ааааа, ясно Joy Joy Joy а аз викам тез четат темата ни Joy Joy Joy
И тези са много хубави Heart Eyes

# 288
  • София
Васе, поздравления  smile3501 smile3501 smile3501
Казваме ти го тука, че много вдигна нивото. Виж до къде стигна чак в туитър те качват  smile3508
Относно Неслиханче, права си че е млада още, но Кадир си напредва на годинки. Давам и най-много още година-две и после няма накъде да се дърпа  smile3534

# 289
Васе, поздравления  smile3501 smile3501 smile3501
Казваме ти го тука, че много вдигна нивото. Виж до къде стигна чак в туитър те качват  smile3508
Относно Неслиханче, права си че е млада още, но Кадир си напредва на годинки. Давам и най-много още година-две и после няма накъде да се дърпа  smile3534

Линде, мерси.
Не го казвам аз, а тя Laughing ако ме питаш мене и на нея й е време, ама когато си решат, тогава Laughing

# 290
  • Остров Кос
HeartHeartHeartHeartHeart
Въййй най-после да се покажат заедно бе   Mr. Green То големи конспирации значи  ooooh!

Васе  Hug Heart Eyes прошарен е Кадир, но хич не се отразява това на младежкото му излъчване. Много е готин, младолик... екстра си е в този образ

Аглая, добре дошла при нас  Hug Heart Eyes

Статийка от Ранини  Peace

http://www.ranini.tv/haber/34740/1/vuslat-dizisinin-yayinlanma-tarihi-belli-oldu

Накратко казано...

Обявена е датата за пускане на сериала Vuslat

Новият сериал, който ще се срещне със зрителите на 7 януари по ТРТ1, ще покаже как Азиз ще премине през множество трудностии и ще се промени по пътя към любовта.
Роден в Германия и върнал се на 15 години заедно със семейството си в Турция, Азиз е авторитарен, предпазлив и харизматичен наследник, управляващ семейната фирма.
Кадир Доулу, даващ живот на влюбения Азиз, споделя, че сюжетът е вдъхновен от невъзможната любов на Лейла и Меджнун, Керем и Аслъ. Героят, който ще пресъздаде, от момента, в който се влюбва, започва да си задава въпроси за живота и за себе си. Но тази любов ще поиска от Азиз да се откаже от много неща.
Vuslat ще разкаже за приключенията по пътя към любовта и превръщането в "добър човек", по примера на играта на Ибн Араби - Satranc-i Urefa.

Благодаря Еванджелин. Голям фен съм на Кадир ,с нетърпение чакам проекта му:

# 291
Ууууу, дружки - крушки , много красоти тук виждам !
Васе , ти ставаш артист от световна величина !
То с такива красавци как да не са хубави колажите !
Радвам ,че темата от ден на ден се оживява .
Да идва 7 януари по-скоро !

# 292
  • Варна
Значи Евито е тайната : ))))

Ама може и да влизат и при нас Wink не го изключвам : ))))

И аз да се разпиша за Вузлат с нещо.

# 293
  • София
Значи Евито е тайната : ))))

Ама може и да влизат и при нас Wink не го изключвам : ))))

И аз да се разпиша за Вузлат с нещо.

Браво Боби, само така. Двете с Васето се надпреварвате да ни радвате с красоти. Качвайте редовно по някое колажче, сега поне тепърва ще има доста материал за това.

# 294
  • Варна
Линде Hug
ще гледам да се включвам от време на време с нещо Hands Plus1

# 295
Здравейте, момичета Hug Hug Hug

Нова Peace Рускините се шегуват, че Неслихан е с якето на Кадир Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 28 дек 2018, 11:30 от savovas

# 296
Здравейте, момичета HugHugHug
Много са ни готини патроните Heart Eyes
Васе HugKissing Heart тя обича да ходи с неговите дрехи Stuck Out Tongue Winking Eye

# 297
Здравейте, момичета HugHugHug
Много са ни готини патроните Heart Eyes
Васе HugKissing Heart тя обича да ходи с неговите дрехи Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:
Еве Hug Heart Eyes като нищо може да му го е взела Joy Joy Joy  Разхожда се в мола с Бурак Санук- директор по модата и нейн приятел, а на гърба й якето на Кадир, да й ухае на него Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 28 дек 2018, 16:17 от savovas

# 298
  • София
Привет от мен къзларки  Hug
Отлично изглеждат патроните  newsm10
Облечени са модно, без да е екстравагантно, в една цветова гама
Много са сладки и пак ще повторя - Кадир в този вид много ми харесва, а Неслихан всякак ми харесва  newsm62

# 299
  • Варна
wavey
Така е Линде, много си подхождат двамата : ) Големи сладури.
Ако му взима дрехите - това е много сладурско : ))))

Общи условия

Активация на акаунт