Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~114~ тема

• 34 810
  • 737
  •   1
Отговори
# 480

Добро утро, момичета! Много хубав, бе....

# 481
Добро утро, момичета  Hug Hug Hug

Васе  Hug Heart Eyes Терзи  Hug Heart Eyes Joy Много е хубав, много  Heart Eyes

от Неслихан  Heart Eyes

# 482
Здравейте момичета Heart Eyes
Васе Hug , Терзи Hug
Евииии Hug браво , големи бързачки Flowers Hibiscus , с нетърпение чакам да се прибера довечера и да се отдам на магията на мистър Харизма и прекрасен глас Grinning

# 483
От НеслиханчИ  Mr. Green Heart Eyes

Васе  Heart Eyes
Скрит текст:
Искам да ти пиша съобщение, оправи си настройките, лютфeн  Mr. Green

Последна редакция: ср, 09 яну 2019, 16:05 от Еванджелин

# 484
От НеслиханчИ  Mr. Green Heart Eyes

Васе  Heart Eyes
Скрит текст:
Искам да ти пиша съобщение, оправи си настройките, лютфeн  Mr. Green

Еве Hug Heart Eyes можеш да ми пишеш. Аз съм ги оправила отдавна Peace

# 485
  • София
Нашето гардже изглежда обича да носи дрехи на Кадир  Heart Eyes

# 486
Къзлар Hug , изгледах серията на бг - Еве , голяма работа сте Heart Eyes , съгурна съм ,че си превеждала с голямо удоволствие Stuck Out Tongue Winking Eye .Този Вулсат направо ме завладя .Голяма разлика от Греховете  ! А и по-предния сериал не ме заинтригува толкова ...
Струва ли ми се или има още някой от Карата - дъщерята на икономката ( майката на Ясемин от Любов и наказание ) не е ли приятелката на Зейнеп - Сема ?

Линде , тъкмо щях да я постан тази снимка !

# 487
Нашето гардже изглежда обича да носи дрехи на Кадир  Heart Eyes

Несли го е споделила, мъжа се пита къде му изчезват дрехите? Мацката ги е облякла....

# 488
  • In the light side of the Moon!
хайдее почвам го и аз вулсатчето  Joy Joy
Еве, мерси за преводите къз...

Васе  Hug за всичката информация за героите ...така и няма да им запомня имената  Joy Joy Joy

Момичета за вси1ките ви коментари  Hug Hug Hug

хайдее нашиьо ги подпука...почна с рогата напред  Joy Joy Joy

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

++++++++++++++++++
малиииии тук е пълно с престъпници, разбойници, интригантки, нумерологични карти, медиуми и всякакви откачалки....
само един обаче от откачалките си играе ролята добре засега ...тоя дет най-мълчи  Joy Joy Joy Joy

ама наще се срещнаха....  Joy Joy Joy
мадамата добре реве...харесва ми , много е сладка....
само още вуслат не разбрах що за игра е и какво ще се случи, като го достигнеш тоя вуслат..ама все пка сме в първи еп  Heart Eyes
сигурна съм, че на турския зрител ще му хареше завръзката  Rolling Eyes
главните ми харесват, тембърчо ме разтапя...дано скоро стигнем и до любовта, че ако заложат само на нумерология...оттекохме  Crossing Arms

утре ще довърша чви еп...че ми стана късно
на вас усмихнат ден момичета  Hug

Последна редакция: чт, 10 яну 2019, 05:05 от MegiTeo

# 489
Хелоу Вуслатки Heart Eyes
Меги Hug , разсмя ме !
Понеже разкостих епизода 2 пъти на турски , по 1 път на бг + моменти Азис на бг , искам да коментирам - асистентката на Азис май не му е само асистентка , говореше му и на '' ти ''в офиса , а той на нея на ''ви ''.Тук или е имало нещо или момата има апетити към него Stuck Out Tongue Winking Eye
Актьорът , който играе братът на Азис преиграва , не е нужно само да ококорва очи и да гледа страшно . Мисля ,че той ( героят му )нарочно ще разкаже на майката за  ''снахата '' от махалето и онази ще се гътне Satisfied

# 490
Хелоу Вуслатки Heart Eyes
Меги Hug , разсмя ме !
Понеже разкостих епизода 2 пъти на турски , по 1 път на бг + моменти Азис на бг , искам да коментирам - асистентката на Азис май не му е само асистентка , говореше му и на '' ти ''в офиса , а той на нея на ''ви ''.Тук или е имало нещо или момата има апетити към него Stuck Out Tongue Winking Eye
Актьорът , който играе братът на Азис преиграва , не е нужно само да ококорва очи и да гледа страшно . Мисля ,че той ( героят му )нарочно ще разкаже на майката за  ''снахата '' от махалето и онази ще се гътне Satisfied

da бе този хич не му идва отръки играта, само се пули.... па то само с пулене не става  Joy Joy Joy

съгласна съм за асистентката, мисля си, че има прекалено много апетит, ама Азис я реже  Joy Joy Joy
 пък може и да я е награнил 1-2 пъти и тя затова да си позволява волности и да му говори на ти  Joy Joy Joy

иначе....малии много познати артисти..и то такива дет съм ги гледала в добри роли, сега са някакви мафиоти и малко трудно ми се навързват  Joy Joy

оба4е, тембъра на главната се доближава до този на нашия, така че си имаме Тембърчо и Тембърка  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 491
Здравейте, момичета Hug Hug Hug
Меги Hug Joy Joy Joy  Фили Hug

За асистентката, нали имаше инфо за нея, дъщеря на техен семеен приятел. В холдинга Азиз разграничава служебното от личното, и прави забележки, и на нея - Как сте г-жо Нехир? Joy Joy Joy и на “брат си“- Г-жа Нехир Joy когато Керем каза само Нехир Joy
А таз сто процента ще ни лази по нервите. Аз още тогава предположих, че ще има мераци към него.

# 492
Здравейте, момичета Hug Hug Hug
Меги Hug Joy Joy Joy  Фили Hug

За асистентката, нали имаше инфо за нея, дъщеря на техен семеен приятел. В холдинга Азиз разграничава служебното от личното, и прави забележки, и на нея - Как сте г-жо Нехир? Joy Joy Joy и на “брат си“- Г-жа Нехир Joy когато Керем каза само Нехир Joy
А таз сто процента ще ни лази по нервите. Аз още тогава предположих, че ще има мераци към него.

Hug Hug Hug Hug

ооо ок.....значи апетита е едностранен  Joy Joy Joy Joy

# 493

Hug Hug Hug Hug

ооо ок.....значи апетита е едностранен  Joy Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Меги, да Peace Нали Кадир каза за героя си, че първоначално той е отдаден на компанията и на властта, и няма време за ашк Joy Joy Joy а и не вярва в нея. В последствие ще се променя, заради хората, които ще влязат в живота му, а  Фериде вече му излезе на форизонта Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 10 яну 2019, 17:51 от savovas

# 494
Васе  Hug мерси...
е той казал Кадир, ама на мен нищо не ми е казвал  Joy Joy Joy
не съм го чела, минавах през темата на фурия, нямах време за много четене  ooooh!
пък и разчитам на вас вие да разяснявате  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт