Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~114~ тема

• 34 703
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Еве, за нищо Hug

В трети епизод ще сме още на Mihnet Laughing изглежда пак 4-ка се пада + 6-цата и си остава на 10. Явно отново се сумира 6 и числото падащо се от пумпала, за да стоим на 10 Laughing Иначе би трябвало вече да сме на друга клетка, ако се сумира 10 + числото Laughing

Последна редакция: вт, 15 яну 2019, 16:29 от savovas

# 691
  • Варна
Здравейте момичета!
Няма как да мръдне от "михнет"-а, защото не си е свършил работата с кутийката/клетката;
Той трябва да осъзнае какво е приживял и да научи урок. Не просто да го мине.

Аз си гледам серията със руските суб. сега - тази част в магазина е wow! Чудесна игра на Кадир. Hands Clap Много слна сцена. Става ми любима : )

Мацката с тоя плътен тембър е GrinningGrinningGrinning Малко натежава бавното й говерене. Имам нужда да е една идея по скоклива. Флегматичничка ми е леко : )

# 692
Боби, то ясно, че не си е свършил работата и ще стои там Peace просто сумирането ми стана интересно, като видях пумпала, защото Салих го завъртя Laughing на мен ми е таман мацката.

Обаче погледите им  са уау Heart Eyes

Последна редакция: вт, 15 яну 2019, 17:33 от savovas

# 693
Привет, госпожи  Hug Hug Hug

Васе, пумпалчето не се завъртя, двата пъти падна, затова татко Салих каза, че очевидно остават на Михнета  ooooh! Mr. Green

И на мен ми е ок мацката, много естествени реакции има, и да, погледите им са трепач  Crazy
В първа серия не усетих химия, но снощи хвърчаха искри яко  Crazy Heart Eyes

# 694

Васе, пумпалчето не се завъртя, двата пъти падна, затова татко Салих каза, че очевидно остават на Михнета  ooooh! Mr. Green

Сега като те прочетох и се върнах да погледна. Права си, върти се паднало Peace ами и то явно  чака Азиз да научи урока, че да се завърти както трябва Laughing

# 695
Добра вечер , поизгледах го сериалчето - е, малко с мишката .Много особен , много тайни , много мъка , много кръв , но най-много ми идва блещенето на онзи противния .Мисля , обаче ,че еп.1 беше встъплението , истинската история  започна от този епизод .Хвърлиха пумпалчето и всичко започна .Мисля ,че еп.3 също ще бъде пълен с изненади . Но кой наклевети Азис ми е любопитно .Мислим си ,че е Керем , но дали ? Прекалено е банално .Вярваме ,че не е Фериде . Просто истината е някъде там ...
Има химия м/у ГГ , тепърва започва тази история и мисля,че още по-големи искри ще прехвърчат като навлязат взаимно в живота на другия .
А Кадир е прекрасен , много убедителен и чаровен като Азис .Но вие това си го знаете .Ще видим този михнет къде ще отведе нашите герои  и този особен мистичен сериал .

# 696
Втори епизод на Вуслат с Бг.субтитри  Peace

https://www.youtube.com/watch?v=2QjofgskZoI
и тук 👉🏻 https://cloud.mail.ru/public/GXRu/crb2TWFHZ
и тук 👉🏻 https://cloudvideo.tv/4te3pvi1xrd8
https://vk.com/club113691288?z=video249579056_456239670%2F90083d … l_wall_-113691288

Филе  Hug Heart Eyes Керем мрънкаше нещо, да създадат малко проблеми на Азиз, за да си вършат спокойно тайната работа  Peace

Последна редакция: вт, 15 яну 2019, 22:08 от Еванджелин

# 697
 ooooh! ooooh! ,точно го свърших на руски .........айдееее,остава за утре !!! Б Л А Г О Д А Р Я !!!

Керем когато уби момчето на пейката ,нали написа съобщение ,мисля че до Азис ,който се зачуди кой е този ! Дали това убийство му преписа Керем !
Много загадки ,но едно е ясно........Азис има много врагове ,всеки според своите си интереси ! Ужас!

# 698
Еве Heart Eyes , джанъм вие сте железни ! Flowers Hibiscus Много благодаря ! Колкото и да харесвам руския , този мистичен сериал си е да се гледа на бг .

Софи , може и на Азис да е писал , после ще изяснят ,че няма нищо общо , но ми се струва ,че репликата да създадат на Азис ядове е свързана с назначаването на Фериде , т.е да му отвлече вниманието , защото този лисугер Керем познава добре Азис и сигурно устети ,че е заинтересован от момичето .

# 699
Ама лисунгер баш му отива на Керем  Mr. Green

# 700
Извратен  ! Направо е за лечение!
Толкова хладнокръвно убива , обърква живота на невинни хора, ей така за кеф ! Така му  искала душата !

# 701
Еве, Благодаря за превода bouquet

Ама лисунгер баш му отива на Керем  Mr. Green
Joy Joy Joy Joy Peace

# 702
  • София
Еви, ама вие сте фурии бе джанъм   smile3501 smile3501 smile3501
За теб и твоите дружки преводачки, искрени благодарности  newsm51 newsm74
Момичета, сега като пуснах втори епизод, ми се наби на очите, че сериала започва с едно купче  Рубик. Това не е случайно. Точно както се развива фабулата, всичко трябва да бъде подредено точно, както се подрежда това кубче. Ден по ден животът на Азис и хората около него ще трябва да се подреди следвайки пътят който му е отреден съгласно тази игра Vuslat.
-----------------------------------------------
Нашето момиче пак се накиприло с яке на Кадир  Heart Eyes

И една нова снимка

Последна редакция: ср, 16 яну 2019, 00:21 от БлагаВест

# 703
Здравейте, мацки  Hug Hug Hug

смс-ът който получи Азиз от непознатия номер  Peace

Бате Азиз бей... Умолявам те, спри вече. Аз имам възрастна баба. Каквото поискаш, ще го направя. Какво повече искаш? Живота ми ли?

За това убийство е обвинен явно, онези тримата са още в неизвестност. Продължавам да мисля, че няма да са много умрели  Mr. Green

# 704
Здравейте, момичета Hug Hug Hug
Еве Hug Heart Eyes

За това убийство е обвинен явно, онези тримата са още в неизвестност. Продължавам да мисля, че няма да са много умрели  Mr. Green

Ами в неизвестност ще са. Нали хората на Азиз разчистиха след него.

Последна редакция: ср, 16 яну 2019, 12:00 от savovas

Общи условия

Активация на акаунт