Кауфланд - тема 33

• 82 615
  • 754
  •   1
Отговори
# 570
  • Буркина Фасо
Почвам да режа върху вестници Simple Smile
вестник, мастило ...и те са вредни.  Laughing

# 571
  • Варна
Взехме си сандвич тостера Мюхлер, вече го ползваме, засега е ок.

Като го пуснете светват ли отначало и двете лампички? При мен е така, но това е различно от описанието. Не знам дали да го връщам. Сега ще пробвам да направя сандвичи.

Не, първо червената светва.

# 572
Някой има ли намерение да купува уреда за пречистване на въздух?

# 573
Благодаря,  Киса

# 574
  • Варна

Пекох филийки след въпроса ти...светнаха и двете, но някак слабо, после по-ярко светна червената лампичка. Нали пече, все пак))

# 575
  • shumen
Взех тостера и аз.Пече си филийките без проблем.

# 576
Това Алое от новата брошура дали е от лечебният вид?

Не е от лечебното. Аз имам лечебно, купих си го навремето от цветарската борса за по 2,9 саксийката(мини саксийки). даже си взех две, за всеки случай ако едното загине да го запазя. Ако сте от София мога да ви дам да си захванете, има доста издънки Simple Smile
Много благодаря за предложението Heart Eyes но не съм от София.
А по принцип бързо ли расте, и след като се откъсне листо, то израства ли бързо отново?

Не съм го ползвала за лечение още и не съм късала листа. Но имам още няколко вида алое и едното като му отчупя листо на негово място не израства ново ами се появяват листа на върха на розетката и израства нагоре като дърво. А на тва Алое верата веднъж му се отчупи едно листо, обелих си го и си хапнах гела който е в листото. приличаше много на паченцата алое които се намират в едни сокове, които се продават по магазините.  Ако го поливате често расте бързо. Аз забравям да го поливам и по едно време листата бяха изтаняли. При редовно поливане листата се пълнят с гел . И двете ми саксийки пуснаха много издънки и имам за раздаване. Имам едно друго алое което е също лечебно, то е дървовиден вид, ама то нито издънки пуска нито нищо. Може би защото седи в кофичка от кисело мляко Simple Smile И листата на Алое верата са по месести от дървовидното алое.Не напразно то се ползва основно за добиване на алое парченца Simple Smile Довечера(или утре) мога да кача снимка на двете алоета.

# 577
  • Варна
Не че са му много парите на тостера, ама сега се замислих трябваше ли да се мине с него на Информация за попълване на гаранцията или наличието на касов бон е достатъчно, ако се наложи рекламация?

# 578
# 579
Не че са му много парите на тостера, ама сега се замислих трябваше ли да се мине с него на Информация за попълване на гаранцията или наличието на касов бон е достатъчно, ако се наложи рекламация?
Вече не се минава през информация. Купих си тостер и крушки. За тостера получих гаранционна карта на касата и ми казаха, че ако се случи нещо с уреда с гаранционната карта, касовата бележка и продукта в оригиналната опаковка се ходи на информация. А за крушките нямам гаранционна карта и ми казаха отново само с касова бележка и оригинална опаковка мога да направя рекламация успешно.

# 580
  • Варна
Гаранционната карта беше в кутията, но не е попълнена. Питам, защото мъжът ми го купува.

# 581
Може да се върне на Информация и да попълнят каквото трябва.

# 582
Не съм го ползвала за лечение още и не съм късала листа. Но имам още няколко вида алое и едното като му отчупя листо на негово място не израства ново ами се появяват листа на върха на розетката и израства нагоре като дърво. А на тва Алое верата веднъж му се отчупи едно листо, обелих си го и си хапнах гела който е в листото. приличаше много на паченцата алое които се намират в едни сокове, които се продават по магазините.  Ако го поливате често расте бързо. Аз забравям да го поливам и по едно време листата бяха изтаняли. При редовно поливане листата се пълнят с гел . И двете ми саксийки пуснаха много издънки и имам за раздаване. Имам едно друго алое което е също лечебно, то е дървовиден вид, ама то нито издънки пуска нито нищо. Може би защото седи в кофичка от кисело мляко Simple Smile И листата на Алое верата са по месести от дървовидното алое.Не напразно то се ползва основно за добиване на алое парченца Simple Smile Довечера(или утре) мога да кача снимка на двете алоета.
Моето алое загни и умря след 4-5 години гледане, не знам какво му стана, но ми е мъчно и искам да си го подновя.

# 583
  • Варна

Купих и аз същия уред .На касата ми дадоха гаранционна карта и касов бон ,нямало нужда да минавам през информация .Аз обаче Тома-неверни отидох ,момичето там потвърди че няма нищо за попълване , пазим каквото са ни дали от каса и това е .

# 584
От кога непопълнена гаранционна карта важи?
Да не би вече да е като в Лидл-бележката ти е гаранцията.

Общи условия

Активация на акаунт