Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 43

• 14 159
  • 735
  •   1
Отговори
# 15
Най-хубавото в Диана е, че е прекрасна хубавица без грим, прически и т.н. Heart
Въпреки че тук си личи, че се връща от снимки Grinning
Тук си е с грим Wink

# 16
Да, Доне, затова уточних, че си личи, че се връща от снимки Simple Smile

# 17
Най-хубавото в Диана е, че е прекрасна хубавица без грим, прически и т.н. Heart
Въпреки че тук си личи, че се връща от снимки Grinning
Тук си е с грим Wink
То от грим до грим разлика има, знаеш. Wink Диана винаги ходи с много лек грим, който само подчертава красивото й лице, едва се забелязва в някои случаи.

# 18
Да, Доне, затова уточних, че си личи, че се връща от снимки Simple Smile
Ааа ясно

# 19
Майче, а тази последната снимка откъде е?

Поправям се, видях я и аз сега в профила й Simple Smile

Последна редакция: вт, 27 ное 2018, 22:33 от Anichka32

# 20
  • София
Доне 😘

И от мен глас за Огнянова-Ковачева. Според мен ще и запазят името. Така е разпознаваема и хората свикнаха с това име.

Успех на Диана. Прекрасна и талантлива млада жена.

ПП: Ели пращам снимки на бурканчетата на лични, че да не спамя темата.

# 21
Дона, благодаря за темата.
Гласувах за Kовачева. Hе за друго, но да не я бъркаме с Дамянова Joy

# 22
Те затова толкова бързо вкараха Дамянова. Нали скоро ще прекръстят Огнянова на Ковачева Heart (или Огнянова-Ковачева)

# 23
Направо си представям как колегите й казват Огнянова, а тя повтаря, че е Ковачева Joy

# 24
Извинете за невежеството,но Дамянова специализантката на Захариев ли е?
По темата -Марио ми е много нелицеприятен...Иначе дано няма повече драми с него и Зорница.

# 25
Извинете за невежеството,но Дамянова специализантката на Захариев ли е?
По темата -Марио ми е много нелицеприятен...Иначе дано няма повече драми с него и Зорница.

Дамянова е Виктория.
Специализантката се казва Илиева.

# 26
  • София
Хаха, Злати, евала. Не се бях сетила че може да я прекръстят, за да не бъркат повече името и.

# 27
  • варна
Гласувах, че ще се омъжи за Марио, но ще запази фамилията си. За човек с нейната професия мисля, че това е практика. Или дори да сложи тире Ковачева, в работата ще си остане Огнянова.
Сега ще гледам тепърва епизода, но по вашите коментари се ориентирах горе долу за какво става въпрос. Не ми звучи като да е било мнооого интересно. Имам само няколко коментара, по скоро въпроси...
Що за глупост е тази Испания и по кои неведоми пътища Тони се е озовал там? От къде го измислиха това и какво прави Тони там? Дано все пак разберем.
Защо Зорница не е тръгнала с Марио? Това ми е супер неправдоподобно. При тези обстоятелства е странно Марио да я остави  сама тук. Трябваше да я пратят с него, да смени обстановката поне малко, въпреки, че поводът не е добър, да се разсее от собствената си трагедия един вид. Пък и за Диана да осигурят почивка, че покрай тази изложба съвсем се скапа момичето. 😀
В заключение - дано Тони бързо се възстанови и Марио да си го прибира и бързо се връща, че ни е кофти без него, и на Зорница и на мен. 😆

# 28
Албена, що да е глупост, пътува момчето, грижи се сам за себе си, радва се на свободата си Grinning

Зорница не е тръгнала с него, защото вероятно не е така лесно изведнъж да изчезне и да пренареждат целия график и тя сигурно му е обяснила, че е голямо момиче и може да се грижи за себе си Grinning

# 29
Албена, що да е глупост, пътува момчето, грижи се сам за себе си, радва се на свободата си Grinning

Зорница не е тръгнала с него, защото вероятно не е така лесно изведнъж да изчезне и да пренареждат целия график и тя сигурно му е обяснила, че е голямо момиче и може да се грижи за себе си Grinning
Еййй, щеше ми се да го дадат това - как Марио разбира за Тони, реакцията му, после как Зорница го убеждава, че може да се оправя сама и той е най-добре да замине сам, защото Тони има нужда от него. Grinning

Анебла, съгласна съм с теб. Аз и вчера го написах - според мен това беше повод Зорница да се разсее малко от собствените си проблеми и да бъде опора на Марио в трудния момент. Така и връзката им ще стане още по-здрава.

Общи условия

Активация на акаунт