Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 43

• 14 068
  • 735
  •   1
Отговори
# 30
Мерси за темата, Доне 😘.

И аз гласувах за Ковачева. Едно хубаво усещане ми създава, не мога по-ясно да го обясня ❤.

Сори за офтопика, ама не чета другата тема. Има ли друго промо? Някой ако е видял би ли ми писал на лично, да не спамим. Мерси 🤗.

# 31
  • София
Тони е в Испания, защото обикаля с мотора, има красиви и страстни жени и се радва на живота.

Зорница не е тръгнала с Марио, защото от екипа се грижат за душевното ни здраве. Представи си и двамата с Марио зачезнат, тук ще настане траур. А и за да ни покажат как на Зори и е мъчно за Ковачев и каква радост ще настъпи когато се прибере.

# 32
Д-р Ковачева 😍😍😍, ах звучи толкова естествено , представям си Марио как ще се кефи вътрешно в началото, докато колегите им свикнат.

Благодаря за темата , Дона 🌷!
Толкова ме беше яд ,че няма да мога да гледам епизода, но като го прецъкнах сега набързо май не съм изпуснала нищо.

Искрено пожелавам успех на Диана , нека картините и докоснат хората!Всеки артист го заслужава след такъв дълъг труд!

# 33
А и за да ни покажат как на Зори и е мъчно за Ковачев и каква радост ще настъпи когато се прибере.
Ооо, Роси, това си го помислих и само като си го представих ми стана едно такова хубаво. Grinning 

# 34
Може да ни възнаградят с една сцена, в която Зорница обяснява на произволен слушател колко празна се чувства без Марио и как досега не са се разделяли и тя страда дълбоко и неутешимо. И да се надяваме поне на сцената със завръщането му. Може да я пратят на летището тоя път да посреща за разнообразие Joy

# 35
Моски, тоя път обаче ще тича от радост и с усмивка на лице, за разлика от 4ти сезон. Joy

# 36
А и за да ни покажат как на Зори и е мъчно за Ковачев и каква радост ще настъпи когато се прибере.
Ей това вече го чакам 😁.

Обаче сцената от сторито на Вергов, където бяха тримата навън не я видяхме 🤔.

# 37
Че как не я видяхме, Дрийми, това беше.сцената от покрива с дрехите между Банков и Зорница. Просто човекът от сторито беше Велислав, а не Марио Wink

# 38
Че как не я видяхме, Дрийми, това беше.сцената от покрива с дрехите между Банков и Зорница. Просто човекът от сторито беше Велислав, а не Марио Wink
О! Хахаха, някак си не я познах тази сцена. Или по-точно бекграунда или каквото там се виждаше.

Какви са ви прогнозите след днешния епизод - колко епизода ще отсъства Марио?

# 39
Доне, благодаря за темата Flowers Rose !
Очаквах да си скапана от "новината" за Тони .
Това беше адски  грубо от страна на сценаристите . Имам чувството ,че отмъщават за нещо на Митака .
Марио щеше да замине и при възпаление  след  изваден мъдрец , не беше необходимо да е толкова брутално .
Това по-скоро май е ,за да изстрелят Албенка извън сериала . Някак  не на място ми стоят фактите.
Историята с Магда беше забавна .

# 40
Аз прогнозирам още 2 епизода без наш Марио. Все пак тези епизоди им ги дадоха не много преди да се върне. Тъкмо да ни домъчнее за него. Но колко тъжно беше нашето момиче без Мечо. Как ще спи самичка сега. А Марио как ще оживее, ако тя си спре звука пак и не му вдигне

# 41
Моите прогнози са да се появи утре към края на епизода, ако не в четвъртък да е на линия. Той в петъчния епизод участва само в една сцена със студентите, така че 2 серии са му достатъчни  като отсъствие.
И дано да видим сцена със завръщането му, едва ли на летището, но от вкъщи - може да изненада Зорница.
Факт е, че досега реално не са разделяли и би било добре да чуем едно обяснение от Зорница, че й е липсвал  ❤❤❤

# 42
Оу какви сте оптимистки, харесва ми 🤗. Аз нешо се стреснах да не сме без него цялата седмица. Но ме обнадеждихте сега 😊. Четвъртък-петък трябва да се появи.
Дано ни покажат нещичко от завръщането му - примерно как една грейнала Зорница му се хвърля на врата ❤.

# 43
Според мен в четвъртък трябва да видим Марио на линия 😁.

Относно прибирането му си представям нещата по следния начин:
Късно вечер е, Зорница е задрямала в спалнята с телефон ръка, чакайки Марио да се обади. Той се прибира неочаквано и когато я вижда колко сладко се е сгушила във възглавницата му 😍😍😍😍 ( о , дадада точно както той предния път) направо не му дав сърце да я събуди . Прегръща я лекичко и се опитва да заспи , но в този момент тя се събужда. Първоначално го гледа леко уплашено с едни ококорени очи , чуди се дали сънува или любимият и е до нея от плът и кръв. Марио и се усмихва нежно и милва лицето и с ръце , следва една страстна целувка и заветните думи : "Обичам те и не мога да живея без теб !!! Да се оженим още утре 👍🏻👍🏻👍🏻"
❤❤❤❤❤❤❤❤❤

# 44
Оооо, Дили, това е много яко. Heart Eyes Представям си колко мила сцена ще е, ама надали ще има такава. Confused

Общи условия

Активация на акаунт