Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 43

• 14 153
  • 735
  •   1
Отговори
# 720
Ако в този момент Марио изостави Зорница, в нейното съзнание повярвайте ми, ще се загнезди само една мисъл - че той си тръгва, защото не може да понесе това, че е счупена и омърсена и не е достойна да бъде обичана.
Тук уви си права и затова няма да се случи както казвам аз. И Марио е шах с пешката и няма какво да направи освен да продължи да си затваря очите. Защото иначе ще се изтълкува като “ти не ме искаш, защото съм мръсна, недостойна....”, а не защото по един или друг начин в отношенията им продължава да има трети.

Абе за да ни отвеят накрая, трябва малко крайност 😱😆. Давай Марио, аз даже ще й помахам на Зорничка за довиждане 😈😂.

# 721
Москии, прочети поста на Майчето за листчетата 😂😂😂😂

Ааа прочела си Wink. Тъй тъй.
И друго да кажа, това в ритуалната въобще няма да е свстбата на МиЗ. Предполагам ще са Цонев и Кръстева
Е те още не са се събрали, пък да се женят!?!?! Стига бе. Освен това очаквам Цонев да умре.

# 722
Роси, нали, Майчето е от нашата партия с листчетата Heart Eyes

И аз мисля, че нашите ще се оженят непланирано. Аз ви казвам ако няма „Киселата леля срещу Ковачеви”, втора част, пък на Joy

# 723
Моски , още снощи мислех да те призова 😂 да влееш малко позитивизъм , ама викам си айде тя ще се появи от самосебе си в събота . И познах 😎.

# 724
Дили, признавам си, че снощи бях твърде шокирана от идеята, че Зорница е долна гадна женица, която заслужава да бъде натирена безпощадно, та ми трябваше малко време да се окопитя Joy

# 725
Дили, признавам си, че снощи бях твърде шокирана от идеята, че Зорница е долна гадна женица, която заслужава да бъде натирена безпощадно, та ми трябваше малко време да се окопитя Joy

Нищо де , поне словото ти беше ударно и на място 😄.

# 726
Честно казано не смятам, че ще се стигне до раздяла..... То срещу тези очи на Зорница..... Марио просто ще си излее какво го мъчи ..
Дано и Зорница се реши най-накрая да си каже и признае всичко.... което я кара да се люшка така....

За свотбата смятам,  че ще е Захариев и Галя - иначе за какво да я вкарват за 4 епизода, то сезона свърши.

И аз искам всичко да им се получи спонтанно и от сърце❤❤❤

# 727
  • София

И друго да кажа, това в ритуалната въобще няма да е свстбата на МиЗ. Предполагам ще са Цонев и Кръстева
Е те още не са се събрали, пък да се женят!?!?! Стига бе. Освен това очаквам Цонев да умре.

Е ти нали не очакваш да дсе натискат по ъглите, да се целуват и да правят секс преди брака. Това са даваме самотни възрастни, Които са се намерили и искат да споделят дните си заедно

Дани, това ми беше първото предложение, но след вчера и снимката с Цонев на легло и до него Кръстева ми светна друга идея 😂😂😂😂.
Накрая няма да са нито Галя и Петър, нито Кръстева и Цонев, а Здравко и Магда. Едно съм сигурна обаче, няма да са Марио и Зори.

# 728
Дани, какво я мъчи Зорница?
Аз пък очаквам да разберем, че нищо не я мъчи, освен страхът да не изгуби или нарани Марио.

Добре де, ако я мъчеше наистина любов, защо не ни показаха някакви недвусмислени неща, а не изкуствено дишане. Сценаристите хвърлят въдицата и ние я налапваме до макарата - Зорница не е избягала с писъци от демонстрацията, значи е влюбена в Банков Joy Според мен нарочно ни заблуждават, иначе щяха да дадат много по-ясни сигнали.

# 729

Е ти нали не очакваш да дсе натискат по ъглите, да се целуват и да правят секс преди брака. Това са даваме самотни възрастни, Които са се намерили и искат да споделят дните си заедно
Това може и без подпис да се случи.

# 730
Сега ме загриза съмнение. Марио не може да се е барнал с костюм и вратовръзка за чужда сватба, нали 🤔

# 731
Дани, какво я мъчи Зорница?
Аз пък очаквам да разберем, че нищо не я мъчи, освен страхът да не изгуби или нарани Марио.

Добре де, ако я мъчеше наистина любов, защо не ни показаха някакви недвусмислени неща, а не изкуствено дишане. Сценаристите хвърлят въдицата и ние я налапваме до макарата - Зорница не е избягала с писъци от демонстрацията, значи е влюбена в Банков Joy Според мен нарочно ни заблуждават, иначе щяха да дадат много по-ясни сигнали.
Зорница е искала да демонстрира пред всички любовта си. Да няма тън мън. Wink

# 732
Дрийми, напълно възможно е Simple Smile

# 733
  • София
Доне, забравяш, че това са хора на по 60+ години. За тях бракът е свещено заявяване, че искаш да изживееш живота си с този човек.

# 734
Айде да обсъждаме брака в тема 44
Специална е за вас WinkJoyJoy

http://www.bg-mamma.com/?topic=1078590&nomobile=1

Общи условия

Активация на акаунт