Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 43

• 14 155
  • 735
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Фифф, според мен Марио ще иска да напусне болницата и ще е в хола докато това се случи.
Аз нямам никакво усещане, че З обвинява Марио, напротив изглежда тъжна и засрамена

# 706
Звучи доста добре.Тогава пак ножът ще е опрял до кокала за нея, защото ще знае, че може да го загуби завинаги Още по-прекрасно

# 707
Зорница ми създава онова усещане “ти пак не си разбрал”, вместо категорично да изясни нещата веднъж завинаги.
Не мога добре да й видя лицето, съжалява ли, страхува ли се че той си тръгва или просто се информира?
На мен ми изглежда като много уплашена, но опитваща се да говори с равен тон. Явно е решила, че така ще го успокои.

Мисля си, че за нея ще е още по-гадно, ако той й каже, че напуска болницата.

# 708
Сигурно ще й каже, че мястото му не е там. Че не иска да чувства все не на място, да го коментират, да се носят клюки-  Марио е честен и харесва откритите взаимоотношения в работата.
А относно Зорница не знам дали ще й каже за бълнуванията й - това може да я нарани, а той я обича безумно....
А че ще засегне темата Банков съм сигурна - може би ще си излее душата, че се опитва да прави всичко за нея, но явно не е достатъчно, за да я направи щастлива или да забрави предишната си любов...
Топката ще е в полето на Зорница...

# 709
Зорница ми създава онова усещане “ти пак не си разбрал”, вместо категорично да изясни нещата веднъж завинаги.
Не мога добре да й видя лицето, съжалява ли, страхува ли се че той си тръгва или просто се информира?
На мен ми изглежда като много уплашена, но опитваща се да говори с равен тон. Явно е решила, че така ще го успокои.

Мисля си, че за нея ще е още по-гадно, ако той й каже, че напуска болницата.
Значи аз минавам хард кор 😂. Дано реши да си тръгне и от нея и от болницата. И бързо бързо да събере куфара. Трябва да се реже до живо.
Другото на което много се надявам е, Марио да не клекне веднага щом тя му каже две думи. Нека се постарае малко Зорница, да оцени какво е имала и иска ли го наистина.

# 710
Cпоред мен казва, че иска да напусне болницата и тя затова го пита за себе си. Hереален ми е такъв разговор, обаче. Или казва са нещо неопределено, примерно от рода на "мисля, че не ми тук мястото".

# 711
  • София
Съгласна съм с Дани. Мисля, че ще каже, че няма място там повече, че колкото и да опитва не може да и помогне да преодолее случилото се, да я направи истински щастлива и за това е най добре да си тръгне. Което само по себе си е лудост, защото не виждам кой друг освен Марио може да и помогне.
Но мисля, че ще стигнем до думи за напускане на болницата.
За Банков може да стане дума, Зори да го спомене, но не вярвам Марио да дълбае тази тема

За какво рязане на месо говорим, че Зорница в момента е изгубена и не знае къде се намира. А Марио я обича и не е жесток, нокога не би я наранил съзнателно

# 712
Значи аз минавам хард кор 😂. Дано реши да си тръгне и от нея и от болницата. И бързо бързо да събере куфара. Трябва да се реже до живо.

Абе това ще я убие. Без рязане, плийз. Искаме да се хвърли на врата на Марио, не да се хвърли пред метрото все пак, нали?

# 713

Абе това ще я убие. Без рязане, плийз. Искаме да се хвърли на врата на Марио, не да се хвърли пред метрото все пак, нали?
😂😂😂 Нека де.
Да я убие - в преносния смисъл разбира се. Все някой трябва да прояви решителност най накрая.
А Зорница е време да се събуди. Не мисля че последиците от изнасилването й пречат да е наясно със себе си. И ако е, да го каже високо и ясно.

# 714
Гледам и не вярвам на ушите си Joy
Прясно изнасилена жена, на ръба, едвам удържаща се да не се разпадне, точно има нужда да бъде безпощадно зарязана от мъжа, който й обеща да й даде всичко, от което има нужда, за да оздравее, да й даде търпение и любов.
И знаете ли кое е най-красивото в любовта на Марио - че той е тъжен не защото Зорница е несигурна или нещо от сорта. Марио я обича такава, каквато е, заедно с товара на бившата си връзка и е готов да я обича винаги. Марио обаче се страхува не че ще я загуби, а че не може да я направи щастлива. И затова ще й даде пространство, но абсолютно не вярвам, че ще си тръгне по-далече от хола. Никога не би й причинил такова жестоко нещо.

Дрийми, изнасилването е жестока травма, която е много по-пагубна за психиката от всякакъв друг вид насилие. Цяло чудо е че изобщо Зорница се изправи и се мъчи да продължи напред, вие искате да е решителна и не знам си какво. Ако в този момент Марио изостави Зорница, в нейното съзнание повярвайте ми, ще се загнезди само една мисъл - че той си тръгва, защото не може да понесе това, че е счупена и омърсена и не е достойна да бъде обичана. Просто се моля на всички сценаристи да са прочели внимателно нещата около изнасилването и да не ни сервират такова нещо.

# 715
Предполагам, че ще се отмени сватбата, ще става квото ще става сряда и четвъртък, в петък от сторито на Марта ги виждаме да държат листчета, късмети вероятно и ще решат спонтанно да се оженят и все пак тоз 12-ти ще се изпълни.

# 716
Гледам и не вярвам на ушите си Joy
Прясно изнасилена жена, на ръба, едвам удържаща се да не се разпадне, точно има нужда да бъде безпощадно зарязана от мъжа, който й обеща да й даде всичко, от което има нужда, за да оздравее, да й даде търпение и любов.
Аре бе, жена. От вчера те чакам. Едвам удържаме фронта тука няколко човека JoyKissing Heart

# 717
Предполагам, че ще се отмени сватбата, ще става квото ще става сряда и четвъртък, в петък от сторито на Марта ги виждаме да държат листчета, късмети вероятно и ще решат спонтанно да се оженят и все пак тоз 12-ти ще се изпълни.

Какви листчета? Май не съм гледала внимателно...

# 718
Фифф, нали имаше клипче от рапорт залата, която беше украсена с балони? На него се виждаше как всички държат жълти листчета като късмети, които разгъват и четат.

# 719
  • София
Москии, прочети поста на Майчето за листчетата 😂😂😂😂

Ааа прочела си Wink. Тъй тъй. Доволна съм.

И друго да кажа, това в ритуалната въобще няма да е свстбата на МиЗ. Предполагам ще са Цонев и Кръстева

Общи условия

Активация на акаунт