Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 43

• 14 177
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Добре, нали вече го изяснихме, че Зорница е зла, лошотия, незаслужаваща нищо и т.н. Марио ще си намери друга и всичко ще е точно.
Да, Майче, Зорница да литва към залеза, а Марио може да се хване с Илиева примерно. Момичето е свободно. Grinning

# 661
Добре, нали вече го изяснихме, че Зорница е зла, лошотия, незаслужаваща нищо и т.н. Марио ще си намери друга и всичко ще е точно.
Там е работата, че няма да си намери друга и никога нищо няма да е точно, защото той я обича повече от себе си и е принуден да свири втора цигулка, а Зорница пропилява всичко, което имаха, с тоя тъп доцент.
Втора чаша вино пия и не мога да се успокоя.

# 662
Ще си намери някоя, от любов не се умира.
Ами йерархия к`во да се прави - доцент>лекар

Яни, ми тя Илиева от както я показаха е харизана за Марио, той какво се ослушва?

# 663
Да, Майче, Зорница да литва към залеза, а Марио може да се хване с Илиева примерно. Момичето е свободно. Grinning

Към залеза в случая май ще е към Младост, с метрото Smiley

# 664
Истината е, че сценаристите не разкриха чувствата и емоциите в душата на Зорница - оставиха ни дупки, които ние сами да запълваме.
Да съгласна съм, че е дразнещо, всеки петък да гледаме колебания и  да се питаме откъде ни е дошло всичко това след направени страхотни обяснения в обич, изпълнени с топлина и нежност.
И мен ме е боляло и не съм приемала такова поведение, чувствала съм се все едно предадена, че съм виждала нещо истинско, а то не е.
Но явно този сезон така са решили да ни внушат, че трябва да се говори, споделя въпреки, че може да нараниш или да отблъснеш, но  това също е трудно, защото последствията не всеки може да приеме и поеме отговорност.

# 665
Аз още преди да разберем че ще влиза Духовникова, исках да я вкарат и бях ок с идеята да съберат нейната героиня с Марио. И сега нямам против. Само дето хич не си пасват Виктория и Марио, ама една бърза метаморфоза за единия не е проблем за нашите сценаристи. Вярно Марио трудно ще погледне друга, но и за това ще се намери решение - може да си удари главата примерно.
😊

# 666
Истината е, че сценаристите не разкриха чувствата и емоциите в душата на Зорница - оставиха ни дупки, които ние сами да запълваме.
Toва е едно от най-дразнещите неща за мен в този сезон. Голяма грешка.

Дрийми, това всички знаем, че няма да се случи. Марио е за Зорница и обратното. Накрая на сезона съм убедена, че ще бъдат щастливи и на Зорница всички колебания ще й минат. Онова изречение в статията за финала на сезона, което Моски постна тук днес ме навежда на мисълта, че това вече е краят това размотаване цял сезон.

Последна редакция: пт, 30 ное 2018, 23:59 от yanitsa.s

# 667
Аз още преди да разберем че ще влиза Духовникова, исках да я вкарат и бях ок с идеята да съберат нейната героиня с Марио. И сега нямам против. Само дето хич не си пасват Виктория и Марио, ама една бърза метаморфоза за единия не е проблем за нашите сценаристи. Вярно Марио трудно ще погледне друга, но и за това ще се намери решение - може да си удари главата примерно.
😊

Може и с Кая, тя нали се освободи, а аз вземам Христо за вкъщи.

# 668
Чакайте да видим първо как ще приключи сезонът, и после да му търсим жена на Марио, викам аз Wink

# 669
😊

Може и с Кая, тя нали се освободи, а аз вземам Христо за вкъщи.
О, само не с Кая. И тя травмирана и все неразбрана. Аз за нея тайничко се надявам да изчезне в 7-ми сезон.

# 670
Марио или ще бъде със Зорница или ще си прибере Тони и ще заживеят както преди, проклинайки готиния доцент Банков, който открадна етървите Ковачеви.

# 671
Марио или ще бъде със Зорница или ще си прибере Тони и ще заживеят както преди, проклинайки готиния доцент Банков, който открадна етървите Ковачеви.

И за мен това са единствените варианти за Марио. Предвид, че ще участва в следващия сезон очаквам да се случи първото.

# 672
  • София
Вере, нямам обяснения за тази сцена в асансьора и после пред операционната. Но си мисля, че ако сценаристите имат акъл в главата ще го изяснят. Писах днес, сценаристите са длъжници на образа на Зорница, защото уж не беше важно през какво, а как героите минават през трудностите, какво е душевното им състояние. Е да де ама за Зори го спестиха.

Обаче съмнения в това, че Зорница обича Марио нямам.  Аз не кога да си представя тя как ще живее без него, просто не мога. Мисля си, че онези думи на Зори към Марио от втори епизод сега ще се материализират.

Банков тотално не отразява Зорница, ама грам. Там история вече не е възможна. Нито Зорница е готова да бъде с него, нито той с нея. Мисля си, че на всички вече е ясно това.

Абе, кво ви стана да предлагате Марио на друга. Аз си държа на Зорница, ще се върне момичето от пети сезон, сигурна съм.

# 673
Много бързо дадохте Марио на друга. Обаче това с удара по главата беше добро. Хубаво, че вече гледахме а амнезия в сериала.
Аз пък толкова много харесах Викитата, че и за тях ще страдам. Но Банков и Огнянова ми изглеждат много отчуждени някакси. Всичко е в главата на Зорница. Тя май е за удар.

# 674
  • София
Мелани, това когато Евгения удари Виктор ли, за този удар ли говориш?

Общи условия

Активация на акаунт