Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 43

• 14 147
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
Айде. Сори за качеството, светлината много ми пречи.

https://youtu.be/RPKK26p9kZI

# 691
Мерси, Доне, злато си Blush

# 692
Kissing Heart

Марио накрая има онази физиономия "Зорница, виж..." Joy
Обаче този път е монтирано сякаш Марио през цялото време наблюдава демонстрацията, не само обдишването.

Виктория ме подразни. Гледа победоносно...защо?

# 693
Ами жената получи обяснение в любов, от нищо лично..... стигна да наблюдава вълненията на Зорница.....
Просто образът на Виктория е такъв - като ледена кралица е - студена, независима, силна - не я познава и стреля първосигнално!!!!

Не искам да си правя предположения за разговора между Марио и Зорница  - пак е изрязано от контекста  (но на първо гледане с тези думи като че ли Зорница е невинна пак, като упрек ми звучат към Марио заради ревност) - дано си разкажат какво ги смущава, разколебава и да са откровени един с друг!!!

# 694
Ани, екстра съм Joy
Ама така са го нарязани и сглобили това промо Grinning

Викито ревнува Викито, затоуй така подскача Grinning

# 695
Марио ще й каже, че иска да й даде свобода да реши какво иска и ще се изнесе да спи в хола. Може да й каже, че обмисля да си тръгне (примерно да рипне при Тони в Испания) и тя ще се ошашка. Ама няма да го направи де, ще стигне само до хола им в София Joy
Това ми напомня на "Не знаеш къде се намираш. Не знаеш какво чувстваш и с кого искаш да бъдеш. Крайно време е да си отговориш."
Ей, Зорница сега трябваше да крещи на покрива, не в началото още. Тогава ако знаеше какво я чака...нямаше да крещи

# 696
Определено промото е изрязано и няма как да знаем какво точно си казват. Аз все още не съм сигурна дали Марио на този етап ще има силите да се отдръпне и да й даде време. Твърде много я обича.
А Вики 1 не иска да си дели мъжа, нормално Smile Мислех си, че след тази реч на Жени, тя ще забегне нанякъде и ще се уплаши, а то пък какво стана, даже и ревнува вече от бившите на Вики 2 Smile

# 697
Е тя не го щеше, беше за кратко, сега ревнува? Да вземе и от Ева да го изревнува ScreamRolling Eyes

# 698
Мерси Доне 🤗.

Като гледам, ще има 30 секунди разговор под покрива. От така сглобеното промо Марио ще е лошия, неразбиращ ревнивец. Зорница, както и по-рано предположих ще е невинна, там няма нищо и т.н. чували сме го вече.
Дано Марио прояви решителност и си тръгне. Стига се е постилал като килимче.

Не ме разбирайте погрешно, аз съм убедена че ще се оженят в петък. Просто не ми харесва как ни разказват тази история.

# 699
А, що пък да е лошият и неразбиращ ревнивец. Тя Зорница още като го видя, се светна, че е сбъркала. Thinking
Но наистина, има и значение как е сглобено.

# 700
  • София
Дрийми, няма виновни в тази ситуация. Има двама, които са жертва на обстоятелства, слабости и страх, които доведоха до много грешни решения и действия.
Марио ще си тръгне от спалнята, ще спи в хола Wink

# 701
Добро утро Simple Smile
Изгледах току що промото и със сигурност е казал нещо от типа "Имам нужда да помисля" , "Ще си събера нещата и ще отида на хотел" или нещо такова. Честно казано Зорница миналия сезон искаше да  напусне болницата и това се отрази добре на Марио и неговата решителност. Може би няма да е лошо сега Зорница да опита от същото лекарство.
Хич да не говори с този тон, а да каже каквото си мисли.Бас ловя, че Марио ей сега ще и каже какво точно бълнува.

# 702
Дрийми, няма виновни в тази ситуация. Има двама, които са жертва на обстоятелства, слабости и страх, които доведоха до много грешни решения и действия.
Марио ще си тръгне от спалнята, ще спи в хола Wink
Дано диванът да е разтегателен, че ще спи, сгънат на две Joy

# 703
А, що пък да е лошият и неразбиращ ревнивец. Тя Зорница още като го видя, се светна, че е сбъркала. Thinking
Но наистина, има и значение как е сглобено.
Зорница ми създава онова усещане “ти пак не си разбрал”, вместо категорично да изясни нещата веднъж завинаги.
Не мога добре да й видя лицето, съжалява ли, страхува ли се че той си тръгва или просто се информира?

# 704
На мен ми се иска Марио да си тръгне от апартамента, за да остане Зори сама и буквално да си пренареди мислите и приоритетите.Ако той е в хола тя пак няма да има достатъчно голям стимул за това според мен.
Интересно ми е много как ще развият ситуацията.

Общи условия

Активация на акаунт