Кралски работи и клюки - 21

• 47 008
  • 774
  •   1
Отговори
# 300
  • в сърцето на един мъж...
Мароканският крал не е разведен според информация от там. Обича си жена си и се показва с нея насам натам.

# 301

снимка на Кейт  от 15.12.2006 като гадже на Уилям с достъп до двореца
цели 5 год преди да стане херцогиня и бъдеща кралица..позакръглена, усмихната
и красива..според мен не трябва да коригира нищо по себе си поне докато не навърши 45..
защото и сега изглежда повече от добре..

# 302
  • До сърцето...
Мароканският крал не е разведен според информация от там. Обича си жена си и се показва с нея насам натам.
Rolling Eyes
Факт е, че от миналата година краля не се появява със жена си, а е съпровождан от сина си навсякъде.
Порових из нета, защото се шокирАх...  Мохамед е близък до испанската кралска фамилия, знае се.
статия в Hellomagazine, още една в Royalcentral, статия за отделната почивка на кралицата на френски...
Скрит текст:
... sources close to the palace have confirmed the news to Spanish media

И аз се учудих когато за първи път прочетох, но в предната тема нищехме тези двамата с lina и малко съм в шок.
http://www.bg-mamma.com/?topic=1073144.msg37734416#msg37734416

# 303
Мете-Марит.

Рокля "Aleena Floral Print Matelasse Dress" на Ердем
Обувки "Pigalle 85 Patent-Leather Pumps" от Кристиан Лубутен

# 304
Rolling Eyes
Факт е, че от миналата година краля не се появява със жена си, а е съпровождан от сина си навсякъде.
Порових из нета, защото се шокирАх...  Мохамед е близък до испанската кралска фамилия, знае се.
статия в Hellomagazine, още една в Royalcentral, статия за отделната почивка на кралицата на френски...
Скрит текст:
... sources close to the palace have confirmed the news to Spanish media

И аз се учудих когато за първи път прочетох, но в предната тема нищехме тези двамата с lina и малко съм в шок.
http://www.bg-mamma.com/?topic=1073144.msg37734416#msg37734416

Във френския източник пише, че нищо не е потвърдено, а само за момента не ги виждат често. Нищо официално няма. Хм, слуховете били, че са се разделили, въпреки че пише, че не може, защото са символ на монархията...

# 305
  • До сърцето...
...
Във френския източник пише, че нищо не е потвърдено, а само за момента не ги виждат често. Нищо официално няма. Хм, слуховете били, че са се разделили, въпреки че пише, че не може, защото са символ на монархията...

Сложих този линк, защото казваш, че се появява с нея насам-натам.
Дай тяхна обща снимка от тази година. Аз не намерих, само от предишни години има.

# 306
Е казвам ти какво пише във френския източник. Ти си го пуснала, не аз. Че няма нищо официално, няма и изявление на двореца.

# 307
  • До сърцето...
Знам френски и прочетох какво пише Grinning
Но в скритият текст пък е посочено, че двореца е потвърдил раздялата през испанските медии.

# 308
  • Някъде там

Летисия си е пипала носа:

Преди е била по-хубава. Новият нос е добре, но все пак не е за нейното лице и издадената брадичка.

Летисия и брадичката си е пипала... Но пък са ѝ много сполучливи операциите.
Много.Правят я още по-плашеща.😉
Чудех се на какъв хищник ми прилича.Точно острите черти на вълк.И то от тези "единаците".Изключително студено и хищническо излъчване.
 С Кейт сме на едни години.Добре че не съм принцеса че ще ме разкостите.
Имам бръчки по челото от дете,никъде другаде нямам,дори около очите фини линийки нямам.Тогава не съм им обръщала внимание естествено на тези на челто.Не че сега им обръщам.Няма какво да направя освен да ги попълня.Няма да го направя защото в тях ми е чара.Вярвам че и Кейт е от жените които няма да се повлияе от тенденцията.Предишните поколения не са остарели достойно, като са нямали достъп до такива екстри ли?Но това си е моето мнение все пак.
Харесвам Кейт и слаба но малко по-пълна е още по-красива.

# 309
С Кейт сме на едни години.Добре че не съм принцеса че ще ме разкостите.
Имам бръчки по челото от дете,никъде другаде нямам,дори около очите фини линийки нямам.Тогава не съм им обръщала внимание естествено на тези на челто.Не че сега им обръщам.Няма какво да направя освен да ги попълня.Няма да го направя защото в тях ми е чара.

Аз пък съм в другата крайност  - на 37 години, но нямам бръчки на челото. Дори ако се опитам да си набръчкам челото с мимики, пак не се получават бръчки на челото. Но пък си имам други кусури. Мисълта ми е, че всичко е ген и бръчките на Кейт не ме впечатляват.

# 310
Кейт ако пожелае, и с 5 реда бръчки да ходи,слабо ме вълнува нейната персона,но да казвате на черното бяло,няма как да стане.
На 36-37г,а кожата на лицето й има вид на 45г жена,и при факт,че е и гримирана от про.Съсухрена,похабена,сбръчкана,някак си преждевременно презряла.Смятам,че няколко кг отгоре ще отправят положението.И тялото й ще има малко повече извивки.За мен Кейт няма никакъв сексапил,нито в лице,нито в  тяло.

# 311
# 312
Кейт ако пожелае, и с 5 реда бръчки да ходи,слабо ме вълнува нейната персона,но да казвате на черното бяло,няма как да стане.
На 36-37г,а кожата на лицето й има вид на 45г жена,и при факт,че е и гримирана от про.Съсухрена,похабена,сбръчкана,някак си преждевременно презряла.Смятам,че няколко кг отгоре ще отправят положението.И тялото й ще има малко повече извивки.За мен Кейт няма никакъв сексапил,нито в лице,нито в  тяло.
Мисля, че многократно се подчерта, че всички англичанки остаряват твърде рано. Затова и лично аз не се учудвам, че Кейт се е сбръчкала. Става въпрос, че не е тръгнала да се боцка. Всички в крайна сметка остаряваме и честно, не мисля, че тия с плстиките го правят по-добре.

# 313
По повод боцканията...Харисва ли ви Стоянка Мутафова? За мен е като извънземно....

# 314
Шарлийн Монакска е прекрасен пример какво се случва - опъната е, ама нито може да се засмее, нито изглежда нормално. По-добре Кейт да си е с бръчки, ама като се усмихне и грейва цялата. Толкова добре изглежда.
Като гледам темата обаче и посоката на изказванията, тука са се събрали едни моделки на по 18 години, без бръчки, без дефекти, с по три деца и не им личи, че са раждали Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт