Кралски работи и клюки - 21

• 46 460
  • 774
  •   1
Отговори
# 570
Ами не-не се интересувам. Изобщо даже. Не я следя. Когато си интересувам за някоя особа чета за нея и я гледам. От Мегън се интересувам доколкото тук да се намираме на приказка. Поведението и провокира и затова я обсъждаме.
Сега тя е на топа на устата,нормално е.
Аз пък не се натоварвам. Да, неприятни са някои коментари но пък ми е интересна гредната точка на другите. Иначе нямаше и да пиша.

# 571
Странен плат, малко като перде от 90те.

# 572
И аз не се натоварвам, и много се кефя на Мегън, че се облича и лакира както си иска Party Но аз защото я харесвам, и ги намирам за много сладки двамата с Хари Heart Eyes

# 573
Не мисля, че причината ръцете демонстративно да обграждат корема ѝ е, защото не знае къде да си ги дене. Там са, защото иска да са там. Твърде нахакано поведение е имала като актриса, за да успее сега да убеди хората, че е притеснителен човек, и пред камерите и публика не и е комфортно.

То не е важно просто да те коментират, а с какво те коментират и с какво ставаш известен, с какво ще те запомнят, така че...

# 574
Аз също ги намирам за сладки и ме забавляват. Разликата в класата и стила е толкова очевидна, че просто е абсолютно безспорна, може би дори нарочна . Мегън никога няма да засенчи Кейт по никакъв начин Simple Smile Напротив, подчертава колко добре Кейт владее ролята си.

# 575
О, я да ми оставите Мегън на мира!
Завиждачки нИедни!

Последна редакция: ср, 12 дек 2018, 11:16 от koki1

# 576
Не мога да завиждам на Мегън, нито за популярността, нито за съпруга. Само за баба и завиждам, баба е страхотна!!

# 577
# 578
Страхотни са . Ето такива снимки ми пълнят душата! Елагантни, красиви. Отвеждат ме в други времена ❤

# 579
  • Истински се вижда само със сърцето.
Врабчо в грешка си за Великобритания коя новина е на преден план -Меган или Брекзит Simple Smile
Навсякъде има клюкарски форуми разбира се където обсъждат известни хора, но основната новина в публичното пространство е какво ще се случва със страната, а не с някой си.
И за протокола аз харесвам Меган, но наистина последното си е позиране Simple Smile

# 580
  • София
И аз харесвам и Мегън, и Кейт. Но това не ми пречи да се чудя на първата защо така си държи корема, все едно някой ще й го открадне.  Grinning Да се дразня - не. Би било глупаво.

# 581
Всички обичаме да позираме, нали!?
Още повече като се снимаме, а тези хора, " милите те" , са вечно снимани! Как да застане, като чучело ли?

# 582
Другите жени като чучела ли застават?!

# 583
Да опита да застане нормално, веднъж за разнообразие. Wink

# 584
  • Истински се вижда само със сърцето.
Да си сложиш едната ръка на корема за кратко е едно,да го обгърнеш така и през почти цялото време на събитието да си го държиш по този начин е показност. Няма лошо да се радва и дА е щастлива жената Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт