Кралски работи и клюки - 21

• 46 356
  • 774
  •   1
Отговори
# 90
Те англичаните масово носят този ген, дори да не се е проявил. Имам приятелка, червенокоска, майката - тъмно руса, бащата - брюнет. После ходи обяснявай, че детето не е от съседа Laughing

# 91
  • Sydney
Мен лично майката на Южени и Беатрис ми е селска пръчка, просташко държание и телосложение на копачка от полето... как се е докопала до двореца идея няма... а Андрю, като изключим приликата с баба, визуално в лице, телосложението му е някак твърде различно от цялото семейство... на един клип, където са всички - той като осиновен, другите едни сухи (вкл и Едуард), Та и до днес...

Ужас, как нахраних хората...

Според мен няма да има светли очи детето на Хари и Мегън, Хари е мн риж, но пък мисля, че ще надделее генът на Мегън...

# 92

Nature SparklesЛейди Кити Спенсър  е много хубава за англичанка но не виждам да е копие
на принцеса Даяна  както я изкарват защото и е племенница.
..представям си ако не беше братовчедка
а съпруга на някой от принцовете, нямаше да слиза от новините .. много е по-хубава
от Кейт и Меган ..

..и тя била като принц Николай Датски,  известна манекенка и дефилирала за  Долче и Габана..Nature Zap

Наоми Кембъл, Кити Спенсър и Ева Херцогова в дефилето на "Долче и Габана"

# 93
Кукла е Кити. Heart Eyes

# 94
  • Разпиляна във въображението
Ауууу, каква красавица.

# 95
  • София
Нова снимка:

Скрит текст:

# 96
  • Истински се вижда само със сърцето.
Нова снимка:

Скрит текст:

Ужасна е, понякога прекаляват с подобни изпълнения.

# 97
Според мен Камила си е била ок на младини, далеч по-хубава от Даяна, която на моменти изглежда не добре с главата. Англичаните са си грозновати.
Юджийн не е толкова зле, но Беатрис, милата, ама не си избираме гена, съдба.

Последна редакция: сб, 01 дек 2018, 17:10 от Анонимен

# 98
Кой момък е гадже на Кити, знае ли се? Супер мацка е!

# 99
Според мен Камила е била много по-красива от Даяна. А възрастта не прощава на никого.

# 100
  • София
Знам, че ще звучи тъп въпроса ама аджиба въпросната Камила на какво или на кого е кръстена?

# 101
Камила няма излъчване, аура,харизма  или там каквото се казва! Безлична ми е в младите си години!

# 102
Ако въпроса ти е свързан с животното "камила", не мисля, че има връзка. Просто съвпадение при превода на български.
Така както нашето име "Галина" на италиански означава "кокошка".

# 103
  • София
Ако въпроса ти е свързан с животното "камила", не мисля, че има връзка. Просто съвпадение при превода на български.
Така както нашето име "Галина" на италиански означава "кокошка".

Убау де, аз това питам, какво означава името ѝ?

# 104
Гугъл е наш приятел. От латински, може да означава Свободна, Благородна.

Общи условия

Активация на акаунт