Кралски работи и клюки - 21

• 46 796
  • 774
  •   1
Отговори
# 75
# 76
  • Countryside
Амал на мен ми е откровено грозна, с извинение, но ми прилича на травестит. Отиде Гошко...
Аааа, за комисията пишете и мен, моето чедУ в момента няма сополи, та няма да фърга бацил на Кейтините. Mr. Green а и е таман за Джорджи Mr. Green

# 77
Радика, благодаря  bouquet

# 78
  • ENGLAND
А накъде появиха ли се снимки на двете снахи на Чарли от родения му ден?

# 79

лейди Кити Спенсър братовчедка на принцовете Уилям и Хари

принцеса Юджени с дядо Коледа Smile

и принцеса Беатрикс в Австралия

# 80
  • До морето
Ох, тези двете Беатрис и Йожени, сигурно са добри момичета, но егати смесването на гени, просто са като комиксови герои в лицата.

Датският принц ми харесва, красиво момче е.

Последна редакция: сб, 01 дек 2018, 11:24 от Boho chic

# 81
Лейти Кити много ми харесва. Нежна и красива жена.

# 82
Ох тези двете Беатрис и Йожени, сигурно са добри момичета, но егати смесването на гени, просто са като комиксови герои в лицата.

Те нали за това взеха Даяна, да им подобри малко родовата визия. Представете си как щеше да изглежда кръстоската между Чарлс и Камила. Не ме разбирайте грешно, симпатизирам й в духовен и човешки план, но физиката си е физика. Нейните собствени деца имат излъчването на Йожени и Беатрис.

# 83
Може да се каже, че Кейт и Меган са взети за подобряване на гена.
Даяна си е типична представителка на дългогодишното аристократично родово смесване на гените. Wink

П. С. Децата на Камила са симпатични.
Трудно ми е да ползвам думата "красив" за англичанин. 😂

# 84
Родата на Даяна е по-стара и по-благородна от тази на баба Бети. Тоест вероятността там да са се женили по-близко родствени е много голяма. Даяна беше млада, глуповата и невинно изглеждаща, те по тая причина я взеха, а не да им обогати гено фонда. Племенницата и е хубавица, но доколкото знам и тя е лягала под ножа.
Хубаво, че са Кейт и Мегън на разнообразят малко ДНК-то.

# 85
  • Sydney
Интересно как ще изглежда детето на Хари и Мегън... най-вероятно ще надделее единият ген, и дано, защото иначе тъмнокожо и рижо, все едно тъмнокож симпли ред... Мани бегай...

# 86
  • До морето
Ми нито Ейндрю е чак такъв отявлен грозник като Чарлз или пък на Пипата мъжа й, нито Фъргито е невиждан крокозъбел. Симпатяги са и двамата - пък децата им са.....

Колкото до Чарлз и Камила (при все цялата ми неприязън към нея), смятам че на младини е изглежнала добре. А и нейните деца изглеждат ок за англичани.
Да не говорим, че природата си прави шеги и понякога на двама грозници се раждат красиви деца, както очевидно и обратното.

# 87
Интересно как ще изглежда детето на Хари и Мегън... най-вероятно ще надделее единият ген, и дано, защото иначе тъмнокожо и рижо, все едно тъмнокож симпли ред... Мани бегай...

Рижото не е ли рецесивен ген? Май и двамата родители трябва да го носят, за да се роди червенокосо дете. Представям си, ако от бялата част на родата Мегън е носител на такъв ген и се пръкне червенокосо мулатче.  Аз залагам, че бебето ще има светли очи, за другото не знам.

# 88
Мой приятел, англичанин, си е риж от риж баща и майка брюнетка. Брат му е брюнет. Делнали са си гените някак Joy

# 89
  • София
Аз пък никак не ги намирам грозни Беатрис и Южени. Не са красавици, но за мен са сипматични момичета, усмихнати и приветливи. Майка им (симпатична ми е много!) като млада има много по- конски вид от тях сега.
Зара също ми е по- кобилеста от тях, но пък никой не рисува карикатури с нея и никой не ѝ се присмива.

Общи условия

Активация на акаунт