Кралски работи и клюки - 21

• 46 980
  • 774
  •   1
Отговори
# 330
  • Истински се вижда само със сърцето.
През пролетта, някой е писал и е спал едновременно 😂 тя да не е слоница до есента да го носи това бебе.

# 331
Какви злобарки... бръчки има, кльощава била, прекалено мускулеста... и това от жени. Като се има предвид колко български са с поддържана фигура, много бих разгледала снимки на критикуващите - колко са млади и колко са изваяни.

Кейт в прекрасна, поддържана жена. Професионалните гримьори не са пластични хирурзи и всяка жена, която носи грим, е наясно, че на снимки гримът излиза много по-лек. Съответно Кейт за да изглежда така естествено, има голямо количество силен професионален грим. Всички тези фон-дьо-тени и работи съсипват кожата. И ако вие, 40-годишни с три деца, перфектна фигура и без нито една бръчка, ходите с BB-крем и коректор, жената я снимат постоянно. Което значи, че със сигурност носи страшно много грим. Ако не ви се е налагало да ви снимат обаче, със сигурност няма как да знаете това. Само дето на вас ще ви се наложи веднъж в годината, а на нея - всеки ден. И ако според вас с две деца и бебе е толкова елементарно да изглеждаш добре, защо по площадките има толкова неугледни и неподдържани жени? Какво като не са принцеси и кралици. Тях мъжете им ги гледат.

# 332
Защо като се заговори за хубав и свеж вид на кожата,всички визирате пластични намеси.Хубава кожа се постига и без скалпел.Стига с тези патетични извинения с деца и ангажименти.
За 36г може много повече да се постарае.

# 333
Кейт е супер добре изглеждаща. Откъде й намирате толкова кусури не ми е ясно. Повечето жени,коио са родили ще дават мило и драго да изглеждат като нея. Всичко си има.

# 334
Не мога да се съглася (това за мнението на Adoralova, не следващото), има си граници за козметиката, и което не може да се предотврати, не може! Толкоз! Специално за Кейт - вероятно е най-поддържаната аристократка от всичките. Какво я захапахте тук....Разбирам да беше тръгнала по анцуг или пижама до супермаркета, с чорлава коса...

# 335
Aз пък искам Кралицата да си сложи малко ботокс! Ще ми ходи една такава сбръчкана! Я наша Стоянка Мутафова каква е опъната и надута! И Кралицата искам да я гледам така! Grin

Вече тотално ми писна това вглеждане във външните белези на другите (не само в Кейт).
Ами има милиарди хора по света, които приемат нормалния ход на живота съвсем... нормално. И си живеят с други ценности и виждания за живота, които не включват ежемесечно боцкане с игли по тялото.

Откога липсата на бръчки стана мерна единица за красота, стил, успеваемост и удовлетвореност от живота?

Покрай бръчките на Кейт, не видях дали са пускани тези снимки:

Скрит текст:

# 336
Вярно, известни са, интересни, всички ги обсъждат, клюкарим си, но все пак егати критиката, все едно ние сме всички перфектни.

# 337
Меган чак през есента ли ще ражда (така пише в статията), мислех че ще е по-рано?
Smile Може есента да го покажат за първи път..

# 338
Да бе, хаха Joy

# 339
  • София
Те критикуващите си замълчаха нещо. Joy Странно защо.

Кефи ме Камила. Много жизнена и свежа жена.

# 340
И мен ме кефи Камилата, все повече.

# 341
Не мога да я понасям нея.
Аз съм от големите фенове на Кейт, но си е сбръчкана доста. И все пак е по-хубава, лъчезарна, чаровна и интересна от Мегън.

# 342
Да, и аз съм на същото мнение, Кейт е по-интерсна от Мегито, макар сега "втората да е на гребена на вълната", защото е нещо ново. Сега, няма какво да си кривим душата, че е сбръчкана-така е, но е симпатична и стилна жена, много добре изглеждаща.

# 343

Кейт и бившата на Хари - Челси Дейви през 2006

# 344
"Егати критиката"? Въпроса не е до перфектност,а до обективност.Както да се коментира хубавото,така и негативното.Не може всички да заблеем в общ тон на уау уау Кейт е божество.Ако пък темата е за това,ами да се изнесем и да не ви пречим?

Общи условия

Активация на акаунт