Кралски работи и клюки - 21

• 46 975
  • 774
  •   1
Отговори
# 345
За стилна, е супер стилна, дори и с евтини дрехи и с повторни обличания.
Машина е просто, радвам се, че ще стане кралица. Дано е по-бързо и да и се наслаждаваме.

# 346
Да, и на мен ми се иска да я видим като кралица. Просто ккавото и да облече й стои добре.

# 347
Едно видео на Кейт при посещението в Кипър - има харизма, усмихната, нямам забележки. Да, личат си бръчките на челото, но не знам дали ако се набоцка, ще може да прави всички тези лицеви мимики, които прави сега. Аз през четири месец слагам конски дози ботокс в дланите заради хиперхидроза (буквално от дланите ми тече вода). След процедурата (с упойка) дланите ми са надупчени като решето и няколко дни след това ръцете ми са като парализирани, но след това нямам проблем. Но не знам човек как си чувства лицето след ботокс? Но май сега повечето инжектират хиалурон, а не ботокс, но не съм наясно кое от двете е по-добре за лицето?

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=OQxTInynQ_o

# 348
Дано не видим Кейт скоро кралица. Wink
Това означава Уилям да погребе баща си. Пожелавам още дълго да не се случва.

# 349
А, може да царува Чарлз и да се откаже в един момент.

# 350
Е, разбира се ние не го казахме в този смисъл. Чарлз мисля, че се отказа в полза на Уилям, неофициално, или поне нещо такова се говореше преди години. Поправете ме ако греша.

# 351
Nature Sparkles  Кейт сбръчкана, Камила хубава,Летисия страшна,направо чудовище с коригирания нос,
Рания и тя на нищо не прилича след пластиките..Шарлийн от Монако все тъжна  и подтисната защото прекалява с ботокса..но
Максима е страхотна..за Меган всичко най-лошо и единствената която решила да се жертва за Хари
щото той предлагал брак едва ли не на всяка около него..Даяна без образование и все с поглед встрани
или в земята.. и вместо да търпи заради децата взе че се разведе с принца за да се сваля с араби..
това е по памет писаното за кралските особи..не че няма още и за други..и все пак те са си добре  независимо
на кой се харесват или не.. лично аз нямам любимка, всички са ми интересни защото аристократите са друг свят - символ и традиции от векове които все пак започнаха бавно да се променят в 21 век..Nature Zap

..това сигурно е от някой студентски купон Grinning

# 352
Те критикуващите си замълчаха нещо. Joy Странно защо.
Защото са възпитани и виждат, че със словесната агресия и жлъчта преборване няма.
Ама наистина, ако ви пречим да си хвалите Кейт и да плюете Меган, да си ходим? Щото гледам, че се унесоха някои пак в лични нападки, как ли сме изглеждали и какви ли сме били грозни, щом я критикуваме. Ами не сме грозни, може много да ви се ще, но...
Аз се опитвам упорито да не забелязвам простотиите в темата, ама пак се прекали.

# 353
Е, разбира се ние не го казахме в този смисъл. Чарлз мисля, че се отказа в полза на Уилям, неофициално, или поне нещо такова се говореше преди години. Поправете ме ако греша.
А, грешиш.Няма да се откаже без време роден крал на Великобритания. Може да седне на трон и да се откаже после, но въобще не.

# 354
Преди години се говореха такива неща и нещо ми е останало като спомен.Явно са били някакви спекулации. Кой и защо да се маха? То малко като децата стана.  Всеки има свое мнение. За мен това са незаслужени критики, не съм съгласна с тях и толкоз. Това няма общо със симпатиите ми към Кейт. И не всичко е Кейт срещу Меган. Защо все натам се обръщат нещата ?  
Аз не изпадам в излишни нападки. Това е грозно наистина. Не смятам,че така остро трябва да се говори в темата.  Кой щял да си ходи, кой причел....чак пък толкова, никой на никого не причи. Тук става дума за мнение. И да, на мен не ми харесва тази критика. Не смятам,че всеки е перфектен. Аз не крия,че харесвам Кейт и не харесвам Меган.
Остана сега и на лагери да се разделим...
Каквото казвам го мисля, както и вие. Това не значи, че защитавам едната или другата. Просто това ми е мнението по въпроса.

# 355
  • До сърцето...
    Мери в Латвия, много ми харесва Heart ама не е ли й студено с тия обувчици?

# 356
    Не знам дали и е студено, но как върви се чудя Crazy

# 357
    • София
    Врабчо, много грешиш, аз никой не съм нападала. Не се занимавам с подобен род дейност. Просто някои коментари относно сбръчканата Кейт и липсата на ботокс бяха твърде неуместни и смешни. И никого не плюя. Е, за Южени и сестра й съм леко пас. Joy

# 358
    • Истински се вижда само със сърцето.
    Мери е прекрасна на тази снимка Simple Smile много ми харесва и тоалета и излъчването й.

# 359
    • в сърцето на един мъж...
    Ох, обикновено тия дето най-много критикуват бръчките и красотата, те са най-неподдържани... Кейт е невероятно чаровна и бръчките й отиват. Няма нужда да прилича на мумия.

Малко снимки

Общи условия

Активация на акаунт