Кралски работи и клюки - 21

• 46 967
  • 774
  •   1
Отговори
# 360
  • Истински се вижда само със сърцето.
Ох голямо обсъждане на тези бръчки Simple Smile аз пък я харесвам. Естествена е и е чаровна някоя бръчки а тук и там не загрозява никого. Аз лично не харесвам всички тези интервенции за опъване и прочие. Колкото и да се борим с природата остаряването е неизбежен процес, а Кейт е далеч от това да я наричаме остаряла Simple Smile.
За протокола харесвам и Меган Wink

Аз съм напочти 43 години, почват да се появяват леки бръчици, но това е, по-млади няма д а станем Simple Smile

# 361
Дами, аз съм още под влияние на коледната пола на Кейт. Онази дългата червена, приличаща малко на родопско одеало. Grin Я кажете каква марка беше? И виждали ли сте някъде подобна онлайн(на цени като за простолюдие)?

# 362
Ето тук е полата, не е за моя джоб поне  Grinning https://www.harpersbazaar.com/celebrity/latest/a25392847/kate-mi … -christmas-party/

# 363
  • в сърцето на един мъж...
Нейната е скромната май, само 500 долара. Ама пък и 4те показани са много хубави...

# 364
Ееее, надявах се да е от ранга на "Зара" за около 30 паунда... Grin
Харесва ми и ще си търся подобна. Наистина усещам нещо родопско в нея. Grinning

Междудругото на модела седи ужасно. Какво нещо прави излъчването на човек с дрехите! Дава им живот направо!

# 365
  • София
Тези поли ми приличат на покривки от механи. Joy

# 366
Стига бе, Тоне, карето й е уникално готино! Много ми хареса на мен

# 367
  • Майничка
Що бре, бяха много модерни втората половина на 80те. Майка ми и лелите ми имаха такива, не толкова дълги, но същата кройка, със зашити до средата на ханша плисета, много добре прибираха корема. Носеха се и такива със странично закопчаване или прехвърляне, с декоративна безопасна игла.

# 368
Аз имах с безопасна игла, къса, много си я обичах, носех я с високи ботуши и чорапи до колената Simple Smile

# 369
Не е като на Кейт, но е по евтинки  Wink https://www.houseofbruar.com/plaid-bias-skirt-muted-red-10-red/? … FfxhoCJgwQAvD_BwE

# 370
  • Bristol
Шотландско каре. Ученическата униформа на дъщерята е с подобна пола, плисирана, но по-къса и в синьо и зелено, няма червено. Моята никак не я харесва 😜

# 371
  • Sydney
Кейт и преди е носила подобен десен:

https://www.instagram.com/p/BrIOobFFoZ0/?utm_source=ig_share_she … shid=mxlxdvzt5v2c

Подходящо за Коледно парти...

# 372
# 373
  • София
Миналата зима си купих такава пола, с голямо удоволствие си я нося. Абсолютна класика.

Тази снимка по- горе на Меган откъде е? Не съм я виждала май, а и съдейки по доста отворените обувки не ще да е от скоро.

# 374
Въпросната пола виси отвратително на модела,ама пък как хубаво се вие около Кети.
И как бързо продава кралската особа-полиестерната пола се е разпродала като топъл хляб.Аз очаквах да е от най-фина вълна поне.Ето я ползата от монархията в действие.
Аз лично не бих си купила подобна,защото мога да я сложа само на Коледа.Но пък ще ми е приятно да гледам ярки цветове около себе си,различни от зимното черно-тъмносиньо-бордо...

Общи условия

Активация на акаунт