Спирала за мигли- тема 17

• 68 015
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
Бихте ли ми препоръчали спирала с по-малка четка, за редки, късички и светли мигли. Предпочитам извиване и дължина пред обем, тъй като от 6 косъма стават 3 и ми стои грозно.
Пробвала ли си със силиконова четка? И моите мигли са с тънки косъмчета и проблемът със слепването ми е познат до болка. Най-лесно ми е със силиконовите четки с по-дребни гребенчета. Конкретна спирала не смея да препоръчам, защото все търся моята. Като цяло започвам да ги харесвам след 2 месеца ползване, когато поизсъхнат.

# 361
Бихте ли ми препоръчали спирала с по-малка четка, за редки, късички и светли мигли. Предпочитам извиване и дължина пред обем, тъй като от 6 косъма стават 3 и ми стои грозно.
Пробвала ли си със силиконова четка? И моите мигли са с тънки косъмчета и проблемът със слепването ми е познат до болка. Най-лесно ми е със силиконовите четки с по-дребни гребенчета. Конкретна спирала не смея да препоръчам, защото все търся моята. Като цяло започвам да ги харесвам след 2 месеца ползване, когато поизсъхнат.

Позлвала съм ето тази на мис спорти със силиконова https://www.coinmakeup.com/en/mascara/2495-mascara-studio-lash-3 … -miss-sporty.html,
после на есенс за извиване но с влакниста четка. Не се сработваме и това е.

# 362
Праймъра на Диор хубав ли е, заслужава ли си?

Много.

# 363
  • София
Щом казвате, ще се доверя. Smiley Преди време бях пробвала този на Ланком и останах много разочарована, никаква работа не върши. Ако този е по-добър ще го пробвам в скоро време.

# 364
  • Костандово
Аз ползвам тази и съм доволна

Последна редакция: сб, 09 мар 2019, 12:05 от Не се сърди, човече

# 365
  • Костандово

Купих и тези двете,но не стават за мойте мигли,и ще ги рязменя или подаря 🙂

# 366
Скрит текст:
Тази е страхотна, изхабила съм няколко, но за огромно мое съжаление е спряна от производство.  Cry

Последна редакция: сб, 09 мар 2019, 12:05 от Не се сърди, човече

# 367
  • Костандово

Тази е страхотна, изхабила съм няколко, но за огромно мое съжаление е спряна от производство.  Cry

Ами аз я взех преди седмица,в Велинград я има 🙂

# 368
  • Popovo
А тази ползвате ли сте я?Прочетох, че от предната показаната сте доволни.

Тук е намалена/не знам по принцип колко струва де/
https://aptekamedea.bg/e-apteka/kozmetika/kozmetika-dekorativna/ … jchiva-61-v1.html

# 369
Със силиконова съм ползвала зелената на голдън роуз, пак нещо не беше наред.

Последна редакция: сб, 09 мар 2019, 12:04 от Не се сърди, човече

# 370
  • София
Щом казвате, ще се доверя. Smiley Преди време бях пробвала този на Ланком и останах много разочарована, никаква работа не върши. Ако този е по-добър ще го пробвам в скоро време.

С Максимайзера на Диор всяка спирала ми е стояла страхотно. Но аз съм доволна и от базата на Ланком, вибриращата.

# 371
От къде купувате този Максимайзер на Диор и на каква цена ви излиза?

# 372
Аз май единствена не съм доволна от максимайзера на Диор. Купих го от Сефора, уж не е ментак. Нищо не прави с миглите ми. Но базата на Ланком ми се отразява чудесно - удължава, уплътнява, разделя...Но това на моите мигли - къси, руси, прави, възможно най-отвратителната комбинация.

# 373
  • Бургас
Някакви мнения за тази спирала?
Ardell Wispies

# 374
  • някъде под слънцето...
Спиралата не е лоша, но пру мен е ок, само върху основа.Иска играчка и  многократно минаване на миглите.

Общи условия

Активация на акаунт