Спирала за мигли- тема 17

• 68 017
  • 746
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
Купих Мейбълинската Snapscara в цвят black cherry, не е никак лоша на първо ползване, но при мен изисква доста време за равномерно разнасяне и разресване на мислите.

# 346
Аз си купих на L’Oréal Unlimited, много е добра, извива миглите доста

didi231а не идва ли къса четката? И аз ги заглеждам отдавна, но където и да отида и свършила и все ми се разминава покупката. И друго важно за мен - маха ли се лесно? Мога ли с вода и сапун да я отмия, троши ли се? Би ли дала твоето мнение как ти се струва. Ти с какви мигли си? Течна ли е, по-суха ли идва? На мен например Lash Paradise ми идваше суха.

Аз съм с нормални мигли, малко рошави дори бих казала, лесно се маха, аз я махам с мицеларна вода. И аз мислех, че четката е къса, но се оказа супер има голяма разлика, поне при мен, бзех я на намаление даже от 28лв на 18

# 347
L'oreal Unlimited е вероятно единствената спирала, която съм купила преди Коледа и все още не е изсъхнала.
Четката ми идва тамън, прави миглите обемисти, само иска малко игра, докато ги разделя. Не се рони, не се отпечатва под окото, въпреки че не ползвам пудра под очите.
Ако я видя намалена бих си взела още една. Чудесна е Heart Eyes

# 348
  • Sofia
Аз си разделям миглите с клечка за зъби или игла, че с четката на спиралата ми е мъчение.Sweat

# 349
Аз пък реших да пробвам спиралите на Helena Rubinstein, но се колебая коя да поръчам.
Тази:
https://www.notino.bg/helena-rubinstein/lash-queen-feline-extrav … avane-na-miglite/
или тази:
https://www.notino.bg/helena-rubinstein/lash-queen-feline-blacks … avane-na-miglite/
Ще съм благодарна, ако някой може да сподели мнение за тях.

# 350
Здравейте, много харесвам спиралите за обем на Мейбълин,(а тази Better then sex- страшно разочарование), но ми се ще да изляза малко от еднообразието и да пробвам нещо различно. Чудя се за макс фактор 2000 калории или тези, които хвалите на ГР. Обичам обема и хубавата извивка, приемам и др идеи. Благодаря прдварително😊

# 351
Бихте ли ми препоръчали спирала с по-малка четка, за редки, късички и светли мигли. Искам с по-малка четка тъй като се омазвам с по-големите и по-дебели.  Предпочитам извиване и дължина пред обем, тъй като от 6 косъма стават 3 и ми стои грозно.

# 352
  • София
Днес разносвам черешово-черната Snap на Мейбълин. Не е мой тип. Много изправя миглите, без да ги удължава особено. Откъм обем също не е добра - стоят тънки и никакви. Но пък цветът е чудесен - много естествено стои и определено по-красиво, отколкото кафевите спирали.

# 353
  • Street of Dreams
Дай й малко време. Много спирали се държат така в началото.

# 354
  • Пловдив
Да, този цвят е убийствен. Погледнах го още миналата седмица, но не купих спиралата защото имам на YSL в същия цвят. И тя не е много WOW, но се държи прилично с праймър на Диор.

# 355
Аз най-после успях да намеря  L’Oréal Unlimited. Май неми харесва много. Втори ден я ползвам, но нито ми удължава, нито ми извива, нито обем виждам. Хубавото за сега е че не забелязвам да се троши и се маха лесно. Ще я разнося още и ще видя как е.

# 356
Бихте ли ми препоръчали спирала с по-малка четка, за редки, късички и светли мигли. Искам с по-малка четка тъй като се омазвам с по-големите и по-дебели.  Предпочитам извиване и дължина пред обем, тъй като от 6 косъма стават 3 и ми стои грозно.

И моите мигли са средна хубост, доволна съм от показаната на Мейбелин, в момента ползвам на Max Factor 2000 Calorie, добре се получава. Но каквато и да взема, най-добре ми оправя миглите една стара спирала на Орифлейм, която спряха да предлагат /ако не са почнали пак, че отдавна не съм купувала нищо от тях/. На снимката е в средата, дясната е показаната на Мейбелин, в средата орифлеймската и вляво 200 калории:

Скрит текст:
Слагам с четката на спиралата и винаги след това "разресвам" с орифлеймската, така става добре, няма натрупан грим, нито слепени мигли.

# 357
  • Пловдив
Бихте ли ми препоръчали спирала с по-малка четка, за редки, късички и светли мигли. Искам с по-малка четка тъй като се омазвам с по-големите и по-дебели.  Предпочитам извиване и дължина пред обем, тъй като от 6 косъма стават 3 и ми стои грозно.
Препоръчвам Максфактор Трансформ,подходяща е точно за такива мигли,не слепва и разделя  добре.

Последна редакция: чт, 07 мар 2019, 17:55 от Жижи

# 358
  • София
Праймъра на Диор хубав ли е, заслужава ли си?

# 359
  • Пловдив
Праймъра на Диор хубав ли е, заслужава ли си?
Да. 3D.

Общи условия

Активация на акаунт