Спирала за мигли- тема 17

• 67 988
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
Страхотно стои спиралата, Лучия! Ще я пробвам задължително.

За rock'n'doll crazy XXXL volume на essence и аз се чудя, някой да сподели мнение?

# 226
Така изглежда на 2 пласта. Не е лоша спиралата, а и с тази оферта 😋👀

# 227
И аз харесвам най- много споменатата жълта спирала на Мейбълин, както и тези със силиконова четка за по-естествен вид. Трик против омацване отгоре - държите с другата ръка лъжица зад миглите, така излишното отива върху нея.

# 228
Така изглежда на 2 пласта. Не е лоша спиралата, а и с тази оферта 😋👀

Много слепени..... Аз при такъв резултат се мия и всичко отначало....

# 229
На мен ми харесва много как стои, ще се възползвам от промоцията, благодаря за снимката!

# 230
Аз не ги намирам за слепени, стои добре. Само ефектът не е достатъчно голям.

# 231
 Мнения за luxe на Ейвън? Четката ми харесва...

# 232
Аз не ги намирам за слепени, стои добре. Само ефектът не е достатъчно голям.

На снопчета са, буквално... Нищо не е достатъчно в този случай!

# 233
Ако някой ме просветли как е възможен максимален обем без поне минимално слепване, ще се радвам да разбера. Аз винаги търся подобен ефект и досега съм получавала само комплименти за миглите си. Точно това оЧо е малко "проскубано" защото при сваляне на спирала последните пъти ми опадаха миглите към вътрешния ъгъл и малко към средата...
п.с.За да не е само обеснителен поста...преди имах рутина с рициново масло за мигли и вежди. Отрази ми се страхотно.

# 234
Мнения за luxe на Ейвън? Четката ми харесва...
Наскоро си я взех,харесва ми много,не е като спирачките Ейвън Марк те са сухи и много следващи,а Лукс не е такава Simple Smile

# 235
  • Пловдив
Здрасти момичета, пак имам мнение за спирала хаха. Може би някои от вас са я използвали, самата аз съм ползвала тази, но в черно, когато започвах да се гримирам, черната беше задължително налична в козметичната чантичка на майка ми! Сега след около 7 години си купих и аз, но Червената:
И аз и майка ми ( която е доста капризна на тема козметика) я изпробвахме и ви я препоръчвам. Доста достъпна около 10лв. беше. Имам Рок енд Дол на есенс. Четката ми е малко странна и в началото мнооооого ми слепваше миглите и я бях оставила. Наскоро я използвах и ми хареса.. ще я тествам още и ще дам обективно мнение.

# 236
  • Street of Dreams
Коя е тази спирала?

Маринела, ех този автокорект! Спирачките на Ейвън да следващи - ок. Но те разбрахме Joy Hug

# 237
  • При децата ми
Скрит текст:
Здрасти момичета, пак имам мнение за спирала хаха. Може би някои от вас са я използвали, самата аз съм ползвала тази, но в черно, когато започвах да се гримирам, черната беше задължително налична в козметичната чантичка на майка ми! Сега след около 7 години си купих и аз, но Червената:
И аз и майка ми ( която е доста капризна на тема козметика) я изпробвахме и ви я препоръчвам. Доста достъпна около 10лв. беше. Имам Рок енд Дол на есенс. Четката ми е малко странна и в началото мнооооого ми слепваше миглите и я бях оставила. Наскоро я използвах и ми хареса.. ще я тествам още и ще дам обективно мнение.
Показаната спирала е на "Лореал", нали?

# 238
  • Пловдив
На Лореал е, да. Така изглежда на два слоя, нямах време много, много да си играя. А и като нанеса един слой от нея и един от тази на YSL, за която споменах по-горе... резултатът( поне за мен) е супер.
П.П. Много обичам да комбинирам спиралите- такива с обикновена четка използвам първо, след това някоя хубава със силиконова четка, за да ги подреди и вкара в ред.

Последна редакция: пн, 11 фев 2019, 16:48 от Persephone97

# 239
Еех, че хубави вежди !!! Heart

Последна редакция: пн, 11 фев 2019, 19:21 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт