фентъзи и фантастика - тема 16

• 33 763
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
Не ми се отваря, книгата или филма ще продължат
Филмът хубав ли беше?

# 586
Не ми се отваря, книгата или филма ще продължат
Филмът хубав ли беше?
Книгата, филма не е нищо особено.

# 587
Аа добре
Де да ги знам вече
Сутринта нещо си говорехме с ММ за Игра на тронове, и си говорихме как едва ли някога ще има още книги...човека взе достатъчно пари, мързи го и така...Та не знам, явно заради това се стреснах, че може да продължат филма, а не книгата
Би било готино Simple Smile Краят е доста отворен и има накъде да се продължи

# 588
Happy, книгата ще продължат, като ще се съсредоточат върху главата героиня. Филмът не бе нищо особено, надали има 7-8 качествени минути в него, от около 120 минути. Много сцени са разместени, някои са пропуснати, трети са невероятни форсирани и се обезсмисля действието. В книгата има много символизъм, психологизъм и драматизъм, който във филма се е изгубил.

филмът имаше един-единствен успех - направи книгата известна. Но пък събра много критични ревюта.

Меган, Ковчегът на Керъл е прекрасна. Всичко, което не е доизказано в "кутия за птици" ще го намериш там. персонажът на Дим е прост невероятен - няма такъв образ.

Аз съм намислил да си купувам "отрова" ама засега все се ослушвам и... да видим.

Последна редакция: пт, 22 мар 2019, 16:54 от Джон Сняг

# 589

Аз съм намислил да си купувам "отрова" ама засега все се ослушвам и... да видим.
Чия е тази "Отрова"? Малерман няма такава книга.

# 590
  • България
Аа добре
Де да ги знам вече
Сутринта нещо си говорехме с ММ за Игра на тронове, и си говорихме как едва ли някога ще има още книги...човека взе достатъчно пари, мързи го и така...
Скрит текст:
Та не знам, явно заради това се стреснах, че може да продължат филма, а не книгата
Би било готино Simple Smile Краят е доста отворен и има накъде да се продължи
Парите никога не са достатъчни, така че сигурно ще има книги, все пак нали е написал финала на сценария. Няма да му е толкова трудно.

# 591
  • София
Mен нещо не ме влече продължение на Кутия за птици... Не изпитвам нужда от такова.

# 592
Не е от Малерман  - от Саманта Швеблин
https://www.orangecenter.bg/catalog/product/view/id/3135315

книгата не е фентъзи, по-скоро ми бие на психо от рекламата.  Тъй като и в кутия за птици имаше разни психарски неща допускам, че може да ми допадне

# 593
# 594
"Ковчегът на Керъл" ми хареса, засега с книгите на Малерман съм 2:2. Харесани - Ковчегът и Кутията, нехаресани - Къщата и Пианото. Гоблин ми остава да прочета, но няма да е сега.

# 595
Аз с Малерман съм 3-1-1 или 2-1-1-1 Пианото не ми хареса твърдо, Кутията, и Ковчегът  ми харесаха много,  Къщата ми хареса, но не чак толкова много,  Гоблин ми харесаха някои разкази, други не ми харесаха, а трети - хич. (това все пак е антология)

т.е. Кутия,Ковчег, Къща- Гоблин-пиано или Кутия, Ковчег - къща - Гоблин - Пиано.

# 596
Радвам се, че и на други е допаднала "Библиотеката на Въглен връх". До голяма степен и аз съм съгласна със скрития текст. Вярно е, че можеше да е и още по-хубава, но и така е добре. От книгите, които помня е, а минаха повече от две години, откакто я четох. Това е показателно, защото има други, които уж са ми интересни докато ги чета, а месец след това дори не помня за какво се разказват. А това е и дебютен роман, ще ми е интересно да прочета и друг на Скот Хокинс.

# 597
  • София
ston, някъде прочетох, че се чакало нещо ново от автора, но не търсих подробности.

# 598
Заклеващия на Сандерсън последната книга от Летописите ли е?

# 599
Заклеващия на Сандерсън последната книга от Летописите ли е?
№3 от 10 планирани.

Общи условия

Активация на акаунт