Домашно насилие

• 23 266
  • 774
  •   1
Отговори
# 150
Ти имаи финанси и го побъркваи това дете със скандали и разправии и пак ще ти го вземат само да разберат

# 151
Леле леле..не зная какво повече да напиша.
Нека някой по умен се включи.
Успех.

# 152
  • Най-красивата страна
Elodiq,сестра ти не може ли и теб да прибере?

# 153
Писах просто за да поговоря с някой не за да ми набиват акъл в главата наясно съм че това е тормоз и че трябва да има край

# 154
Далеч съм от илюзиите че е нещо различно.

# 155
Но ти намираш сигурност при него. За съжаление ми е отвратително да чета. Добре, че сестра ти се грижи за детето. Ако можеше да се прочетеш отстрани, не знам как щеше да се видиш.

Супер финансови възможности, стабилност и човечност, но детето е постоянно било сред скандали. Зъболекарят по-важен от детето. Айде спирам.
Ако движещата  ти сила беше да си вземеш детето, отдавна да си се махнала оттам, където са скандалите.

# 156
Оф като влезеш в този филм тогава ме съди или според теб дете се гледа на улицата.

# 157
Изобщо не те съдя, животът си е твой. Живей си го. Просто имай предвид, че след няколко години детето ти няма да те познава, а ще е свикнало със сестра ти и с други хора.

# 158
И аз не те нападам обаче се замисли как се излиза на квартира с няколко месечно бебе колкото беше  тя преди да ми я вземат без никаква помощ от никъде на социално майчйнство и без възможност да работиш щото няма на кой да я оставиш отделно както казах един ден без работа и си на улицата помисли го така и ще видиш че не е толкова просто колкото изглежда

# 159
Ще ти кажа по добре е да не ме познава ако трябва но да е добре а не да е при мен един ден с покрив на следващия на улицата.

# 160
Елодия, спри се. Заблуждаваш само себе си.  Дете не се отнема ей така за няма нищо. Спри да лъжеш и за висшето си образование, защото едвам средното си избутала. А ако, 
 недай боже, имаш висше, най-добре този който ти е дал диплома, да иде да се гръмне. И как така дадоха детето на сестра ти, като се е "набълбукала" с кредити и тя как се съгласи да го гледа?!  Или да не питам повече...

# 161
Я се замисли ти на мое място нямаше ли да искаш сигурен покрив за невръстното ти бебе или Сигорни щеше да искаш да го влачиш по улиците.

# 162
  • Най-красивата страна
Elodiq,ами той и сега може да те изгони на улицата.Не знаеш какво ще му скимне.
Ти въобще не си в безопасност там.Може и да ти посегне.
Точно това ти е слабото място-че няма къде да отидеш.И той се възползва.
Ако вземеш една стая в жилище с хазаи ,ще си на по-сигурно място,отколкото в момента с този Мунчо.
Добре е че бебето е при сестра ти.

# 163
Ако аз нямам никакъв покрив над главата си и 2 лева в джоба и са ми взели детето, по-скоро ще отида в приют, но не и при мъжа, заради който са ми взели детето. Или даже при друг мъж, но не и при този същия. После хващам първата работа като продавачка или каквото намеря, за да съм примерен гражданин и да почна да ставам ОК да ми върнат детето. Може да се живее и в стая под наем, не цял апартамент, нали? Абе не ми се пише хич. Варианти много, ама нямаш желание, какво да се хабя.

# 164
  • София
Абе я се стегни и си вземи детето, вместо да мрънкаш тук. Съжалявам, че звуча грубо, но и аз като Бианка се ядосвам като те чета. Какви зъболекари, какви пет лева, при условие, че са ти взели детето - и ти си седиш при тоя мърляч, щото търсиш ''сигурност''. Не, животът не си е само твой откакто си станала майка - чужд живот и чуждо бъдеще зависят вече от теб. Без извинение, но трябва да си пълен, айде да не казвам какво, щом мислиш само за себе си и зъбите си, вместо да мислиш за детето си.

Общи условия

Активация на акаунт