Домашно насилие

• 23 268
  • 774
  •   1
Отговори
# 135
Мила май не ме четеш отивам на улицата в Пловдив с 500 лв не се живее на квартира

# 136
  • Най-красивата страна
Elodiq,това което описваш е тормоз.
Да ти крещи ,да те псува,да те обижда...
Моят съвет е да се опиташ да отделиш някакви пари,да споделиш проблема с приятели.Все някой може да помогне с нещо.
Той знае,че няма къде да отидеш и нямаш пари за квартира и точно затова те тормози.

# 137
Мила май не ме четеш отивам на улицата в Пловдив с 500 лв не се живее на квартира

И защо не?
Семейството ми дава двустаен обзаведен, близо до гарата, за 150 лева.
А тук дават дори за 120 едностаен.
https://www.alo.bg/5539214. На същата страница има много едностайни, че и двустайни, на цена от 120 до 150 лева.
Консумативите при скромно потребление са максимум 100 лв.
Остават ти близо по 9-10 лв. за храна. Ами съвсем достатъчни са. Ние караме горе-долу с толкова, а гледам 2 деца и от нищо не ги лишавам.

Аз не те обвинявам, че си търсиш причини да останеш още малко и се страхуваш да се хвърлиш в дълбокото. Така ти е внушил твоят насилник. Че не можеш да се справиш, че отиваш на улицата. Не е вярно това.
Най-тежките рани от насилието не са по тялото, а по душата и волята.

Последна редакция: нд, 02 дек 2018, 13:56 от Анонимен

# 138
И не не се чувствам благодарна за всяка проява на добро отношение нито пък си мисля че видиш ли ако се бях държала по добре нямало да го предизвикам причините за това поведение не е в мен аз много добре съм на ясно от къде идва това поведение първо липсата на образование защото той е буквално с основно но най вече лош семеен пример в лицето на баща му който от детските му години до ден днешен не спира ежесекундно да му обеснява как за нищо не става отделно дъртият се държи с всички наоколо така редовното отношение когато не може да се наложи към всички е тъпак простак глупак разказвам ти всичко това не за друго а за да си представиш как се отразява това на психиката на един човек и не защото го съжалявам а за да стане ясно че изобщо не търся вината в себе си.

# 139
Знаеш достатъчно време съм била брокер недвижими имоти и прекрасно знам какво се дава за тези пари

# 140
  • Най-красивата страна
Значи ти седиш при тоя примитевен индивид само защото няма къде да отидеш?
Няма ли някаква органиация,която да може да помогне.
Например да ти осигурят защитено жилище?
Или трябва първо да те пребие изрода и тогава?

# 141
Реакцията е кризисен центъ за половин година и после пак на улицата ама това беше преди да вземат малката но така или иначе аз имам ясно изградена представа какво ще правя и малко по малко правя каквото трябва

# 142
Ами аз не съм брокер, но също имам поглед заради нашия имот - съвсем прилични жилища се дават, включително и нашето. Разбира се, ако не търсиш някакъв лукс. Не ми се вярва вашият стандарт да е кой знае какъв - ти с твоите 500 лева и той с основното му образование. Сигурно едвам кретате. Но ако имате повечко разходи за алкохол и цигари, наистина може да ти се струват парите недостатъчни.

Цените в Пловдив като цяло са по-ниски, отколкото в София. И климатът е много по-топъл, т. е. разходите за отопление са поне наполовина.

Помисли, струва ли си да си губиш времето с един прост грубиян, който не те цени?

Много по-силна и по-способна си, отколкото си мислиш. Само трябва да си пренаредиш приоритетите. Искаш ли да ти набива канчето всеки ден как зависиш от него и за нищо не ставаш? Смешно е предвид образователното му ниво.

# 143
Само да поясним че никога не ми е набивал в канчето че за нищо не ставам и в същност изобщо не кретаме даже бих казала сме добре и другото най важното за мен в момента е ходенето на зъболекар в буквалният смисъл е наложително а това са пари пак а ако имаш предвид че е алкохолик с коментара за алкохола грешиш във вкъщи се пие само бира

# 144
Само да поясним че никога не ми е набивал канчето и в същност изобщо не кретаме даже бих казала сме добре и другото най важното за мен в момента е ходенето на зъболекар в буквалният смисъл е наложително а това са пари пак

Крещенето и обидите са...какво?
Посягал ли е да те удря?
Той знае ли, че след няколко месеца се изнасяш? Ако знае, защо ти плаща зъболекаря?
Стандартът, който полуграмотният ти мъж ти осигурява, компенсира ли болката, която ти причинява?

Последна редакция: нд, 02 дек 2018, 15:47 от Анонимен

# 145
Не не знае а за да мога да направя каквото й да било в бъдеще ми е необходима сигурност която както й да звучи на този етап намирам при него

# 146
Не не знае а за да мога да направя каквото й да било в бъдеще ми е необходима сигурност която както й да звучи на този етап намирам при него
Детето ваше ли е,или само твое?

# 147
Наше разбира се.

# 148
Не разбирам: пишеш,че сте добре,а как тогава ви отнеха детето и го настаниха при сестра ти?
Ти си работиш,той също?- и все пак ви отнемат детето?
На квартира ли сте?

# 149
Детето ми е взето заради скандалите ни не заради финансови възможности

Общи условия

Активация на акаунт