Домашно насилие

• 24 409
  • 774
  •   1
Отговори
# 480
Темата не е реална. Или авторката е нереална. Явно смените са скучни. И бяга по тъча при директен въпрос.
Толкова екшън, клани, взети, бити деца, хора, кредити...
Обаче на един прост въпрос отговор няма.

# 481
За детето ми се грижат сестра ми и зет ми не майка ми.

# 482
За детето ми се грижат сестра ми и зет ми не майка ми.
Дай сега нещо за зета. Отвличане, трафик на хора...

# 483
Детето ти е в къщата на майка ти ?!И ако аз съм ти майка и ти си толкова безотговорна към детето си, ще ти спукам главата с точилка още много по-отдавна.

# 484
Зетя е втори и той със сто кредита, къща няма, а и не му се живее в мухлясали квартири.
Бой, секс и сръбска музика .....

# 485
Все пак сестрата и зетя са с доста широки сърца и гледат детето. Харесват ми.
А великият мъж, сигурен и стабилен, какво мисли по въпроса, че са ви взели детето?

# 486
После защо да си губиш времето да пишеш? По интересни начини се разтоварват хората днес. И да не е измислица, темата е абсурдна. Загубена кауза. Жалко.

# 487
Мисля, че темата е реална - заради нещата, които е писала преди година - в същия стил. Няма как да има толкова стара пързалка.
Просто в определени обществени слоеве (и не говоря за Етноса) действителността е такава. На Запад ги водят White Trash. Много е трудно да надскочиш социума си.

# 488
Сега вече почнахте да прекалявате и вече казах че смятам да се махна а зет ми къща си има само дето техните не искат сестра ми заради големите ми племенници.

# 489
вече казах че смятам да се махна
На коя дата?

# 490
Как смяташ да го направиш? Къде се виждаш след година?

# 491
Правя и невъзможното за да оправя бакиите в който ме е навлязла сестра ми и да се махна щото в момента в който евентуално мога да си я прибера трябва да си сменя и работата което означава да имам някакъв аванс от време на борсата че да си намеря друга работа но да не оставам без доходи

Последна редакция: вт, 04 дек 2018, 00:20 от Elodiq

# 492
Правя и невъзможното за да оправя бакиите
Какво точно правиш? Докога?

# 493
Като да кажем че изплащам глупавите бакиите и почти на половина съм ги оправила.

# 494
  • София
.

Последна редакция: вт, 04 дек 2018, 02:08 от The Catcher in the Rye

Общи условия

Активация на акаунт