Домашно насилие

• 23 271
  • 774
  •   1
Отговори
# 690
Аз се отказвам.
Някоя здраво ни пусна по пързалката. Склонна бях да вярвам, че става дума за младо момиче с лоши гени и притъпени сетива.
Но от техникума, през колежа и перспективата - преводач плюс психолог, до брокер на 30 и кусур години и такъв правопис- "вишЕ", "шевка", е- не.
Много грозно.
Съжалявам, че се подведох и два дни я мисля авторката как ще се измъкне. А то...

# 691
Може да има психични отклонения

# 692
Като поразгледах из нета и другите форуми, където правопис и пунктуация са същите, взех и аз да си мисля, че има психически проблеми. За историята не мога да кажа до колко е реална, но за другото...

# 693
Елодия, защо е конфликтът с майка ти, за пари или заради мъжа ти?

# 694
Или каквото казвате, или болезнено й се иска да е Някоя, да е повече, отколкото е. Разбираемо. И понеже никога реално не е имала вземане-даване с реалността в такива сфери, а и средата й също, си мисли, че такива фантазии минават.
Дано е само това.
Иначе...лошо...особено за детето....
Но пак заслужава живот без насилие и унижение...

# 695
Ок приемете отказа да идеш на улицата , като психично отклонение ваша си работа.Ако моля да изкара една нощ на улицата и тогава пак да говори.

# 696
Вече дразниш , честно!
Каква улица , кви 5лв???? Никой не те кара да спиш на улицата !!!
Лично ти предлагам съдействие за квартира ! Други момичета директно обяви ти пращат, на които ти дори не благоволяваш да звъннеш!
Безобразно поведение!
Цял ден си на телефона!

П.с и аз пиша от телефон , но считам че доста добре се справям и с точки ,и със запетайки...

# 697
Елодия, моля те да ми отговориш/

Елодия, защо е конфликтът с майка ти, за пари или заради мъжа ти?

# 698
Наркозависима ли си?

# 699
В комплект и за двете, а що се отнася до партерите и таваните вече ти обясних,че това не са жилища,а чисти дупки.

# 700
  • София
Дупка е там, където те бият и посиняват.

# 701
Никой НЕ ти е предложил партер или таван!
Само една обява беше за партер !

# 702
А аз на какъв език да ти обедня,че 80 процента от тия обяви не са реални.

# 703
И аз си мисля, че има наркозависим в картинката. Също, че авторката си е създала някаква нейна вселена. Прекарва много време в нета, мисля, че тук намира хора за раздумка. И вече със сигурност не вярвам на историята. Истината ще е съвсем друга.

# 704
Ако не искаш партер или таван, един палат в Бояна искаш ли? В твоето положение не знам защо си с претенции

Общи условия

Активация на акаунт