Домашно насилие

• 23 272
  • 774
  •   1
Отговори
# 675
Елодия, просто се спри. За доста неща излъга, не е необходимо повече. Приеми, че има хора, които наистина разбират за какво иде реч.
Намери си свястна квартира по джоба, изнеси се, плати си борчовете и почни на чисто.
Не е необходимо да се представяш за човек, който не си.
Първо не лъжа ,а ти мисли каквото искаш.

# 676
  • София
Доколкото помня, беше казала, че е завършила "туризъм", а не 2 други образования.

# 677
Колкото и да е било отдавна, невъзможно е да се забравят основни езикови познания.
Нито знаеш английски, нито български в достатъчна степен. Та чак и за устни преводи! Моля те, звучиш смешно. Жалко, че не го виждаш.
Може някой да ти е написал страничката, може да си имала идеята да си докарваш лесни пари, но изискванията в бранша са на светлинни години от твоите умения. Поне през последните 20 години.

Не лъжи, олекваш. И не е необходимо.

Дори се чудя как си работила като брокер с това ниво на грамотност. Допускам, че не си била точно брокер, може би си придружавала клиентите на огледите.

# 678
Ако не знаеш в профилът на туризма се изучава психология на управлението и отделно най малко 2 езика на добро ниво

# 679
  • София
И аз съм изучавала психология в моята специалност по 45 мин седмично, но това не ме прави внучка на Фройд. Wink

# 680
Но в крайна сметка вярвайте в каквото си искате виждам,че масово е насадено мисленето ,че това се случва видиш ли само на нискоинтелигентните хора и в определени етноси.

# 681
Ама, мила, това не е същото като "опитен преводач и психолог".
Все едно някой биолог с 1 семестър анатомия да се пише "опитен хирург".

Не си работила никога тези неща, защото нямаш образователното ниво, нито уменията.

А ако някога си ги имала, и те са изчезнали в такава драстична степен, нямам друго обяснение, освен прогресиращо мозъчно заболяване.
Но по-логичното е, че си минала измислено средно и още по-измислено полу-висше образование с някакви гръмки заглавия в дипломата, но с минимално съдържание. И дотам.

# 682
И аз съм изучвала психология в моята специалност по 45 мин седмично, но това не ме прави внучка на Фройд. Wink
А някъде да прочете че съм внучка на Фройд

# 683
  • София
Не, ти определено спадаш към пациентите му, а не към роднините му.

# 684
Ама, мила, това не е същото като "опитен преводач и психолог".
Все едно някой биолог с 1 семестър анатомия да се пише "опитен хирург".

Не си работила никога тези неща, защото нямаш образователното ниво, нито уменията.

А ако някога си ги имала, и те са изчезнали в такава драстична степен, нямам друго обяснение, освен прогресиращо мозъчно заболяване.
Но по-логичното е, че си минала измислено средно и още по-измислено полу-висше образование с някакви гръмки заглавия в дипломата, но с минимално съдържание. И дотам.
Както казах мислете каквото искате вече изкарана циганка, луда и кво ли още не дано темата е за пример ,че наистина човек е по-добре да не споделя.

# 685
Само си погледнете децата и си помислете бихте ли ги изкара ли в този студ навън на улицата .

# 686
Това в каква връзка - последното ?

# 687
Преводач??? Аз съм бакалавър АЕ+ португалски-преводач и магистър-АФ...работила съм и основно преводач, и за допълнителни доходи към мебелна фирма дистанционно... Това да си преводач значи да знаеш българския на добро ниво... Богат речник, граматика и тн.. Аз сега съм по майчинство, но всеки ден си решавам тестове по бг и ае, отделно си чета граматиката и на двата езика... Големи лъжи и срам за преводачите...

Последна редакция: вт, 04 дек 2018, 20:09 от Ива Кръстева

# 688
Не, ти не си нито циганка, нито луда.
Просто си имала злощастието да се родиш в побъркано семейство, което нито ти е дало читаво образование, нито читава ценностна система.
И си попаднала на насилник, който те е досмлял психически.

Но е време да стъпиш на здрава почва.
Спри с фантазиите, с пожеланията, с измислиците.
Виж нещата, както са. Подреди си важните цели. Направи си план и го следвай.
Все пак имаш върху какво да стъпиш: работиш, сравнително здрава и сравнително млада си.
Това, че си решила да си правиш зъбите, е много добре. Означава, че се бориш да си върнеш самоуважението и самочувствието.
Само насочи съпротивата си срещу истинските си врагове.
И не упорствай толкова, когато ти се дават полезни съвети.

# 689
  • София
Аз не искам да питам от какво няма зъби, дано е от лично пренебрегване на здравето. Че иначе.. лошо

Общи условия

Активация на акаунт