Домашно насилие

• 23 277
  • 774
  •   1
Отговори
# 660
https://m.freelancer.in/u/elodiq
Авторката, ти ли си това? Ще се редактирам ако искаш, но това е достъпна информация. И по астрология ли се увличаш?
Това беше отдавна.
Работила ли си наистина като преводач? Че и опитен?
Ти ли писа този текст?

Ето ти една от преди 9 часа. На това жилище какво не ти харесва?
https://www.alo.bg/5867838#fb_open

# 661
Елодия, конфликтите на майката ти с теб са, заради мъжа ти, така си писала преди. Какъв е този златен мъж и защо всички са против него? Не искаш да признаеш пред майка си, че е била права, нали? За това го защитаваш или?

# 662
Елодия, конфликтите на майката ти с теб са, заради мъжа ти, така си писала преди. Какъв е този златен мъж и защо всички са против него? Не искаш да признаеш пред майка си, че е била права, нали? За това го защитаваш или?
Не на мойто семейство всеки ,който немогат да завлачат за пари или не им играе по свирката им е неизгоден

# 663
Елодия, наистина ли това от линка си ти - експерт по психология ?!
Ако е така, замисли се каква е тази тотална деградация. Дори в правописа.
Не знам.
За мен възникнаха доста въпроси покрай възрастта ти - 36 години.
С такова образование, визия и без ангажименти към деца до след 30 г, как така допусна да си брокер 4 години ?

# 664
Какво лошо има да си брокер .

# 665
Какво лошо има да си брокер .
Нищо лошо няма. Но не зная дали забеляза подвъпроса ми- защо си била брокер, при две образования- преводач и психолог.

# 666
Защото ми харесва като професия даже снимката е от времето когато работех.

# 667
Това с "преводач" и "психолог" не е сериозно.
Или жената страда от Алцхаймер.

# 668
А какво значи, че си психолог?

# 669
Да си преводач доста повече пари можеш да си докараш, дори само като допълнителна работа, а не основна!
Това изобщо истина ли е?????

# 670
Това с "преводач" и "психолог" не е сериозно.
Или жената страда от Алцхаймер.
Още нещо Сигорни след малко ще ме изкараш и шизофреник е не страдам от нито едно от двете

# 671
Да си преводач доста повече пари можеш да си докараш, дори само като допълнителна работа, а не основна!

Ама как ще е истина, за Бога!
Липсват й основни познания по български език - не е от бързане, не е от разсеяност. Това запетайки, това звучни/беззвучни съгласни, главни и малки букви, констуиране на изречение - тъмна Индия! Какъв преводач, какви 5 лева! Това са образователни пропуски от началното училище. Малолетната ми дъщеря е в пъти по-грамотна.

Елодия, ето ти още едно жилище - в центъра, на 2 етаж, обзаведено, в сграда с ограничен достъп. За 100 лева.
https://apartamenti.com/plovdiv-ednostaen-apartament-8201376.html
Дори и да не е актуална обявата, такива има много. Съответните агенции със сигурност имат други подобни предложения, дори и конкретното да не важи.

Но ти продължавай да се бориш за Изгрев, там е истината.

# 672

Да истина е ,но отдавна не се занимавам с преводи ,а и в момента без компютър трудна работа.

# 673
Елодия, просто се спри. За доста неща излъга, не е необходимо повече. Приеми, че има хора, които наистина разбират за какво иде реч. Изключено е да работи като преводач човек с твоята езикова култура.
Намери си свястна квартира по джоба, изнеси се, плати си борчовете и почни на чисто.
Не е необходимо да се представяш за човек, който не си.

# 674
Това беше отдавна

Общи условия

Активация на акаунт