Домашно насилие

• 23 304
  • 774
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Има. На теб не ти е отнето детето. Сама го каза.
Майка ти не може да те пребие, щото е жена. А тоя може да те убие.
Моля те, въпреки острия ми тон, помисли си, ако това стане, какво ще се случи с това дете. Или ще бъде дадено в някой приют, или ще го бие и него.

# 646
Наливаме от празно в пусто.
Казах ви още веднага, че няма да си намери никакво жилище. Днес шеФката не може, утре друго. ШеФката като и знае положението едва ли ще отложи.
Изобщо даже няма такъв разговор с шефка, тя е патологична лъжкиня. Вече я изобличих многократно.

# 647
Моля те, въпреки острия ми тон, помисли си, ако това стане, какво ще се случи с това дете. Или ще бъде дадено в някой приют, или ще го бие и него.
Имат разногласия с майка й. Не се разбират добре....

Елодия, ще се обърнеш ли към други агенции, или ще чакаш само шеФката?

# 648
Елодия, има как да си с нея, ако не си с него. Това разбираш ли го?

Парите са само оправдание, още повече, че каза, че той не изкарва кой знае колко. И мястото за живеене е оправдание. Защо предпочиташ да си с него, отколкото с нея? Повече ли го обичаш? Или мислиш, че тя може да почака година-две, а той не?

# 649
Радвай се че не познаваш жени ,като майка ми.

# 650
Язък само за децата и в случая на авторката на детето,защото то страда от постъпките на родителите.Може би личния пример,който дават родителите е много показателен,защото доколкото разбрахме майка и също си е останала с баща и.Аз не бих била спокойна и секунда да знам,че детето ми е в среда от,която аз съм избягала и да си стоя спокойно при някакъв бияч.Света ще обърна,но детето ми ще си е с мен.Без зъби ще ходя,обаче за детето ми ще намеря средства...
П.п. има ли желание има и начин,вече и предложиха съдействие за квартира до 150 лева,но тя каза"няма как да има такава квартира",но сега ще чака да се освободи някаква си жена за да и обърне внимание и да и намери по-скъпа...
Както казах има ли желание има и начин,няма ли желание има оправдание.

# 651
Каквато и да е майка ти, не може да те убие.

Ето ти още едно жилище за 150 лева, обявата е само на 6 дни.
https://www.alo.bg/5860876

Има и още няколко такива - на по 5-6 дни. Не в Изгрев, не партери, не тавани, без мухъл. Ама ти чакай шеФката....

# 652

Авторката, ти ли си това? Ще се редактирам ако искаш, но това е достъпна информация. И по астрология ли се увличаш?

Последна редакция: вт, 04 дек 2018, 19:19 от mi6ka.p

# 653
Каквато и да е майка ти, не може да те убие.

Ето ти още едно жилище за 150 лева, обявата е само на 6 дни.
https://www.alo.bg/5860876
Поредния партер

# 654
Казваш на потребителката да се радва,че не познва човек като майка ти, НО Собствената ти ДЪЩЕРЯ е точно при тази същата майка!

# 655
https://m.freelancer.in/u/elodiq
Авторката, ти ли си това? Ще се редактирам ако искаш, но това е достъпна информация. И по астрология ли се увличаш?
Това беше отдавна.

# 656
Казваш на потребителката да се радва,че не познва човек като майка ти, НО Собствената ти ДЪЩЕРЯ е точно при тази същата майка!
Само че същата тази майка не отговаря за нея.

# 657
Но й е в къщата

# 658
Колко да е отдавна? Виж си интересите, английският е ок, как се докара до тук? Потенциал имаш, що така?

# 659
Отделно както обесних по горе конфликтите на майка ми са с мен

Общи условия

Активация на акаунт