Домашно насилие

• 23 296
  • 774
  •   1
Отговори
# 630
Като се изказваш по темата за посредническите договори ,ти мислиш ли ,че някой нормален клиент, който му трябва жилище,ще стои и ще чака ,хиляда века да ти изпадне нещо ,че да го настаниш ,е ще ти кажа не клиентите обикалят ,щото са назор,да не казвам ,че и ти да си на мястото на ,някой клиент едва ли ще подпишеш ,такъв договор.

# 631
За стотен път - какви имоти, договори и глупости. Защо е тази тема? Да си намираш празни, тъпи спорове? Жено, разправяш се със себе си, вместо мислиш креативно.
За стотен път - защо скачаш на всички? Не си скочила срещу този, който трябва и сега всички са зли? Тази отрицателна енергия ще те довърши.

# 632
Момичета , авторката е класическа жертва на домашно насилие. Пътят към осъзнаването е много дълъг и труден.
На мен лично ми е много жал.
Дано да се изтласка от тинята.
ПП Мислех я за младо момиче- 36г. е сериозна възраст.

# 633
  • София
Авторката се забавлява- който се хване, хване.

# 634
Обеснявам само ,че в Пловдив е трудно да си намериш жилище, не съм казала,че някой е лош и зъл или каквото и да било.

# 635
  • София
Не бих казала, че е класическа жертва Simple Smile
Ако инстинктът за самосъхранение не сработва, то поне майчинският сработва дори при турбо жертвите.

# 636
Авторката се забавлява- който се хване, хване.
Изобщо не се забавлявам.

# 637
Елодия, ходи ли на оглед днес Tired Face

# 638
Изобщо не сработва никакъв инстинкт.На майка ми една приятелка си седеше при насилника с години,дори с две деца.Влачел ги е и трите за добро утро,за да каже,че се е прибрал.Веднъж майка ми е била там и мъжа не е знаел,влезнал е едното дете е било с операция и я е хванал за косата и я е завлачил,майка ми е видяла,скокнала е и го е пляснала със свит юмрук,този изтрезнял за 2 секунди.Жената чак тогава се усетила,че може да се махне от него и го направила,но за жалост твърде късно,защото беше нанесъл травми на децата за цял живот.

# 639
Да, и аз мислех, че е около 23-24.

Но и на нейната възраст съм срещала такива объркани жени. Не знам, не знам. Дано си направи преоценка на възгледите, защото иначе следващата й връзка няма да е по-различна от настоящата. Но поне да се махне от там по-скоро.

Горкото детенце, дано има късмет...

Елодия, какво стана с огледите? Ходи ли?

# 640
Не днес не съм , бившата ми шевка ги отложи.

# 641
А защо предпочете него пред детето? Не се заяждам. Как реши, че без бебе може, но без мъж не.

И защо реши ,че съм решила,че мога без нея.

# 642
Не днес не съм , бившата ми шевка ги отложи.

Няма ли други агенции в Пловдив? Защо разчиташ само на тази?

# 643
  • София
Защото действията ти го показват. Живееш с насилника, не с детето си. Обичаш него, а не детето си. ВИждаш го всеки ден, а детето си- веднъж седмично.
Удари си 2 шамара и погледни истината в очите. ДЕЙСТВИЯТА ТИ ПОКАЗВАТ, ЧЕ НЕ ТИ ДРЕМЕ ЗА ТВА ДЕТЕ.

Звучи ужасно.
Такива хора не бива да се множат- визирам и 2те страни.

# 644
Не съм с нея защото няма как да съм с нея.

Общи условия

Активация на акаунт