Домашно насилие

• 23 303
  • 774
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Такива неща,ако изобщо е реална обявата, което има 10 процента вероятност,се дават, още преди буквално да е пусната обявата и са едно на милион,обявите стоят,щото никой няма време да ги сваля и щото вадят клиенти.

Хайде да спреш да пишеш глупости.
Като човек, бил в бранша куп години ти го казвам.
Който иска да наеме, не звъни от агенция в агенция, че да го развеждат 10- 20 брокера като настинал кон, борейки се за великата комисионна.
Избираш си агенция, обясняваш какво точно търсиш и до каква сума.
Ако трябва, подписваш договор с тях, но дори и да не изискват договор-  категорично уведомяваш, че работиш само с тях.

# 616
Оф иди ти да търсиш,по такива обяви жилище,пожелавам ти успех, точно това обесняват преди малко за клиентите с промити мозъци,такива клиенти почти нямат настаняване,а обявите няма,кой да си губи времето да ги сваля.

# 617
Такива неща,ако изобщо е реална обявата, което има 10 процента вероятност,се дават, още преди буквално да е пусната обявата и са едно на милион,обявите стоят,щото никой няма време да ги сваля и щото вадят клиенти.

Който иска да наеме, не звъни от агенция в агенция, че да го развеждат 10- 20 брокера като настинал кон, борейки се за великата комисионна.
Ако трябва, подписваш договор с тях, но дори и да не изискват договор-  категорично уведомяваш, че работиш само с тях.

Оф що ли тази лекция ми е позната .

# 618
Аз няма нищо да търся, защото си имам. Ти си в нужда, не ме пращай мен.
Щом ти се вижда много трудно да отвориш няколко сайта и да завъртиш няколко телефона, действай, отивай в Циганската махала за 200 лева. Все е по-добре от съжителството с твоя примат.

Последна редакция: вт, 04 дек 2018, 18:08 от Анонимен

# 619
Елодия, на колко години си?

# 620
Та и договора за посредничество ,а ако си от Пловдив и найстина си 20 години в занаята много добре ти е известно,кой са колегите фактор,след малко, ще ми изчетеш и лекция, може би как и таксата за огледи трябва да си платя.

# 621
Елодия, на колко години си?
На 36.

# 622
Даваш вид на доста по-млада. А си по-възрастна от мен.
 От кога си с твоя мъж? Не си ли имала нормални връзки преди него? Или винаги е било така? Питам просто за да се обърнеш към някакъв позитивен пример, дано да е имало такъв.
Къде по пътя се загуби?

# 623
И във всъщност, колкото и да искам или да говоря ,не съм способна ,да прецакам бивш колега, знам какво е да работиш и да не си вземеш парите.

# 624
Даваш вид на доста по-млада. А си по-възрастна от мен.
 От кога си с твоя мъж? Не си ли имала нормални връзки преди него? Или винаги е било така? Питам просто за да се обърнеш към някакъв позитивен пример, дано да е имало такъв.
Къде по пътя се загуби?
Всичките ми връзки преди него са били нормални,той е първият мъж ,който ме удря.

# 625
И как те омая да го допуснеш? Видяла си нормални отношения. Какъв е този, че дете да оставиш заради него? Че и да застраши живота и здравето му? Едва ли ти е свалял звезди.

# 626
Нямам отговор на този въпрос.

# 627
  • София
Скрит текст:

[/quote
]Оф що ли тази лекция ми е позната .

Оф, щото се е намерил кой да те приеме насериозно и да ти обясни като на бял човек, ама и той си е изгубил само времето.
Само не разбрах, защо пусна темата?

# 628
А защо предпочете него пред детето? Не се заяждам. Как реши, че без бебе може, но без мъж не.

# 629
Скрит текст:

[/quote
]Оф що ли тази лекция ми е позната .

Оф, щото се е намерил кой да те приеме насериозно и да ти обясни като на бял човек, ама и той си е изгубил само времето.
Само не разбрах, защо пусна темата?

Тя до сутринта твърдеше , че само споделя, но написа, че темата и е помогнала да вземе решение да търси жилище, дори чакаше насилника да тръгне на работа втора смяна, за да отиде на оглед.

Аз цял ден чета.
Елодия, какво стана, отиде ли на оглед ?

Общи условия

Активация на акаунт