Пазарът на недвижими имоти - какво се случва реално? - 32

• 45 346
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Наскоро и аз се чудих на жилищна сграда в Младост, наподобяваща асансьор Simple Smile На малък терен, във височина, сигурно по един апартамент на етаж.

# 526
Наскоро и аз се чудих на жилищна сграда в Младост, наподобяваща асансьор Simple Smile На малък терен, във височина, сигурно по един апартамент на етаж.
Това пред Happy ли? Според мен единственият апартамент на етаж е със ЗП не повече от 50 кв.м.

# 527
  • София
Това пред Happy ли? Според мен единственият апартамент на етаж е със ЗП не повече от 50 кв.м.
Да, точно. Поне с фасадата можеха да се постараят.

# 528
НЕ ги вали, не им духа, тея шпакловки, латекси, мазилки всичко иска да съхне, влагата къде отива? Нали трябва да се проветрява, вътре въртят духалки да топлят, че да съхне, проветряваш, че да съхне... лятото е къде къде по-удобно, всичко съхне в пъти по-бързо, не остава влага и т.н.
ние правим в момента ремонт. Взехме под наем влагосъбирач и два промишлени отоплители на газ. За месец 100 квдрата шпакловка и латекс, и няма проблем. Наемането на всичко е май 400-500 лв. Какво като е зима?

# 529
Лятото това нещо става за 3 дни по естествен начин и без да оставяш промишлени отоплители на газ да топлят.
То е ясно, че може и става, написал съм, че лятото е в пъти по-бързо и по-удобно. Нещо се бъркам или си лаламе?

# 530
Лятото това нещо става за 3 дни по естествен начин и без да оставяш промишлени отоплители на газ да топлят.
То е ясно, че може и става, написал съм, че лятото е в пъти по-бързо и по-удобно. Нещо се бъркам или си лаламе?
Да, но лятото майсторите са много по-заети, а особено в момента с този бум на строителството се чака с месеци. Зимата няма проблем да съхне, когато има парно.

# 531
Ние установихме, че освен парно да съхне, е необходим и уред, който да лови водата. Като влага улови тел, но промишлен. Може би по 2-3 литра на ден се изхвърля.

# 532
Румка, абсолютно, но може и без влагоуловител, като периодично се отварят прозорците да съхне - да, плаща се, но пък на парно съхне много бързо и добре, от личен опит.

# 533
  • София
Аз да се запиша, че си чета. Любопитна съм за съфорумката от предишната тема с четиристайната панелка в Младост, която отказа да продаде на младите, че искали отстъпка. Дали взе бленуваните 103к евро Rolling Eyes

# 534
Едва ли, те в Лозенец големите панели стоят с години, толкова бързо едва ли ще стане.

# 535
Не се е похвалила. Не знам дали сега по празниците има голямо търсене. Много странно да обявиш някаква цена, която запознати с района казват, че е висока и да не искаш да сваляш. Винаги има вероятност да има човек който точно това си търси и да си го купи, но там е на късмет.

# 536
Нормално ли е боксониера в дървеница, около 30 квадрата вероятно обзаведена, да е 100 000 лв?

# 537
  • София
Нормално е сега. Наемът й е 500лева в този район.

# 538
Нормално ли е боксониера в дървеница, около 30 квадрата вероятно обзаведена, да е 100 000 лв?
Ценичките са в евро (не знам защо), така че 50к евро, може и да може...Дървеница май е хубав район.

# 539
ми не от най-хубавите май

Общи условия

Активация на акаунт