На море в България 2019!

• 79 321
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
  • софия
Много харесвам Черноморец.
Ползвам къщи за гости доста евтино решение.
Ходя на Градина на плаж  ,
Един от най големите и красиви плажове в България.
Всяка вечер обичам да съм на различно място.Созопол ,Бургас, Слънчев бряг.С колата са много близо ,приятни емоции всяка вечер.

Аз останах с лошо впечатление от плажа на Черноморец, с мазут и много камъни. Ще ми е интересно да "чуя" и други мнения.

Веднага казвам моето мнение за къмпинг Градина, за централния плаж на Черноморец нямаме наблюдения.  Не сме били на  по-хубав плаж досега. Широка плажна ивица и най- важното не ми скачаха дечица и възрасни по главата.Морето прекрасно.  
Миналата година бяхме на Централния. Блек Сийй Стар на Градина ли е?

# 346
Да, на Градина е, но е почти до пътя Бс - Царево. И аз все го заглеждам, но няма да и това лято.

# 347
Препоръки за хотел на самия плаж с опция за закуска или all inclusive.Търсим спокойно местенце понеже сме с бебе 🤗🤗

# 348
  • Sofia
Препоръки за хотел на самия плаж с опция за закуска или all inclusive.Търсим спокойно местенце понеже сме с бебе 🤗🤗
Хотел Гергана в Албена

# 349
Здравейте , мнения за хотел Арабела в Албена?

# 350
Здравейте , мнения за хотел Арабела в Албена?
Ето в тази тема, може би ще намерите повече информация за хотелите в Албена.
http://www.bg-mamma.com/?topic=1075053

# 351
Здравейте, кой хотел бихте избрали за началото на юли - Марина Сандс Обзор или Томас Резиденс? Много се чудя между двата и не мога да реша - с дете на 6 г. ще сме Simple Smile
Изберете Марина Сандс и няма да сбъркате,Хотелът е супер,чистотата е на ниво,басейните са супер.Анимацията също  е много добра.

# 352
Централния плаж на Черноморец не е хубав. Типично блато.

# 353
Здравейте, кой хотел бихте избрали за началото на юли - Марина Сандс Обзор или Томас Резиденс? Много се чудя между двата и не мога да реша - с дете на 6 г. ще сме Simple Smile
Изберете Марина Сандс и няма да сбъркате,Хотелът е супер,чистотата е на ниво,басейните са супер.Анимацията също  е много добра.

Не съм била в Марина Сандс , но определено Не препоръчвам Томас Резиденс

# 354
  • софия
Централния плаж на Черноморец не е хубав. Типично блато.

И аз съм с такова мнение..

# 355
Моля за мнения за Цезар Палас!

Тазгодишните отзиви не бяха много положителни.
Не си прави експерименти Grinning
На сайта на Съни турс не са лоши. Вие ориентирахте ли се за море?

Миналата година бях и няма да го повторя . Отвратителен плаж и храна . Слаба анимация . Подлъгах се по положителните мнения и високия рейтинг . Всеки си има различни критерии все пак , има хора , които всяка година ходят и са доволни , аз лично исках още първия ден да си ходя .
Странно,защо не ти е харесал?Там,само морето да гледаш пред теб е достатъчно

# 356
Моля за мнения за Цезар Палас!

Тазгодишните отзиви не бяха много положителни.
Не си прави експерименти Grinning
На сайта на Съни турс не са лоши. Вие ориентирахте ли се за море?

Миналата година бях и няма да го повторя . Отвратителен плаж и храна . Слаба анимация . Подлъгах се по положителните мнения и високия рейтинг . Всеки си има различни критерии все пак , има хора , които всяка година ходят и са доволни , аз лично исках още първия ден да си ходя .
Странно,защо не ти е харесал?Там,само морето да гледаш пред теб е достатъчно

Написала съм защо не ми е харесал . Да гледам морето не ми е достатъчно Simple Smile

# 357
Това да "гледаш морето" можеш да го правиш и от палатка на плажа. Що за критерий? Shocked

+още 1 отрицателен глас за Цезар!!!!

# 358
  • София
Аз не бих използвала толкова крайни думи за Цезар Палас. Бяхме през септември 2018 г.
Изкарахме невероятна почивка.
Забележки който търси винаги ще намери, но не е по-зле от най-коментираните тук хотели.
Със сигурност е в пъти по-добре от Приморско Дел сол и Оазис Дел Маре... Лично мнение! Wink

# 359
Аз не бих използвала толкова крайни думи за Цезар Палас. Бяхме през септември 2018 г.
Изкарахме невероятна почивка.
Забележки който търси винаги ще намери, но не е по-зле от най-коментираните тук хотели.
Със сигурност е в пъти по-добре от Приморско Дел сол и Оазис Дел Маре... Лично мнение! Wink

Забележки не съм търсила , те си бяха там . Ако хубавата гледка ( за 800 лв ) е по-важна от храна плаж и анимация .. описала съм всичко подробно в предишната тема , няма смисъл да се повтарям  Simple Smile Щом ви харесва ходете там , аз няма да повторя

Нека всеки прецени за себе си .

Общи условия

Активация на акаунт