АВГУСТинки 2019г

• 27 734
  • 734
  •   1
Отговори
# 30
Добре дошла Кики,и леко бременеене.

# 31
  • София
Добре дошла Кики, моят преглед ще бъде на 8 ден от закъснението, би трябвало да се види сакче с жълтъчно мехурче.
На мен много зле ми става от миризми.

# 32
Нямам никакви оплаквания за момента аз.. само болка в кръста.. особено вечер.. направих теста на 5 ден закъснение..
Тъкмо днес си мислех, че първо чакаме и се притесняваме докато видим 2те чертички, след това почва следващото притеснение докато мине всеки следващ преглед при лекар..
Дано да има час още Вторник, че още не смея да се зарадвам като хората... Blush

# 33
Хихи 🙂 Притеснението го има във всеки момент, просто се променя и различни неща те тревожат и така докато не го видиш пред теб.
Не се притеснявайте от зацапванията - аз имах до 3-тия месец на всяка дата на цикъл и на овулацията - после си спряха сами. 🙂

# 34
Здравейте, момичета. Записвам се при вас! Simple Smile На 25г. от Пловдив.
Днес направих тест за бременност и имам бледа втора черта. Закъснява ми 5ти ден, а по принцип е точен. Имам болки в гърдите, кръста и се чувствам уморена. Какви са вашите симптоми? Термин:  07.08.2019 г. Леко съм притеснена, поради прекаран мисед преди 2 г. Надявам се този път всичко да е наред! Simple Smile Вие имахте ли зацапване при имплантиране, четох, че е по-добре да има, но аз нямам.
Радвам се много за всички. Желая ви лека и успешна бременност! Simple Smile))))

# 35
Здравейте, момичета. Записвам се при вас! Simple Smile На 25г. от Пловдив.
Днес направих тест за бременност и имам бледа втора черта. Закъснява ми 5ти ден, а по принцип е точен. Имам болки в гърдите, кръста и се чувствам уморена. Какви са вашите симптоми? Термин:  07.08.2019 г. Леко съм притеснена, поради прекаран мисед преди 2 г. Надявам се този път всичко да е наред! Simple Smile Вие имахте ли зацапване при имплантиране, четох, че е по-добре да има, но аз нямам.
Радвам се много за всички. Желая ви лека и успешна бременност! Simple Smile))))
Честито! Желая ви лека бременност с пухкав финал. Не се притеснявайте от липсата на зацапване. Като се замисля аз каква бях на този етап , притеснявах се ако има зацапване , притеснявах се и ако липсва такова. 😀
На датата на термина ви се роди моята дъщеря , надявам се да ви е на късмет.

# 36
Да питам,имате ли чувство ,че тте подути,дори да не ядете много.  Аз примерно си ям 3 пъти на ден. Като вечерята ми е преди 19ч почти винаги. Не ям хляб и на кг съм си 50. Но се чувствам сякаш съм +5кг. ...

# 37
Благодаря, AlexM. Purple Heart
meggle, аз също съм 50, г, чувствам се доста повече обаче.Animal Pig Явно изпитваме едно и също.  

# 38
И аз усещам корема си постоянно подут, особено след като хапна нещо дори и малко. Само усещане е , но ходя с разкопчано копче на дънките по цял ден.

# 39
И аз не съм имала зацапване при имплантирането.А колкото за подуване ,подута съм яко ,бях 70 кг преди да забременея сега сам 73 ужас както вървя ще ударя стотака накрая.А не ям повече от преди.

# 40
  • София
И аз се усещам подута и се налага да разкопчавам копчето на дънките, като седя в офиса, но мислех, че е от конската доза прогестерон, която приемам

# 41
И аз се усещам подута и се налага да разкопчавам копчето на дънките, като седя в офиса, но мислех, че е от конската доза прогестерон, която приемам
Samui и аз си мисля че това подуване има общо с прогестерона. Аз съм на 3 пъти на ден по 2 Утрогестан.

# 42
Да попитам още нещо. Някоя от вас пушачка? С първата бременност като мидях 2те чертички край. Сега ми е многооооооо трудно. Пуша по 2 3 цигари  на ден. Като преди това пушех кутия поне. Може би,защота сега всички около мен пушат и ми е мн трудноо. Някакви съвети? :/ а не искам да пуша.  Може.би пък утре като мине прегледа,психиката ми ще се обърне. Дано.

# 43
Аз от една седмица усещам някакъв дискомфорт в областта на яйчниците. Първо беше от дясно, от вчера се премести в ляво. Нещо като тъпа болка е и не постоянна. Някой друг с такива усещания?

# 44
Мен също от време на време ме.боли левия яйчник. Но при мен е уголемен от преди и го отдавам на това.

Общи условия

Активация на акаунт