Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Колко хора са родили с или без уговорка и колко са платили за това?
Какви са мненията за уговорката с лекар при раждането?
Какви са различията във възможностите за уговорка при раждане в различните градове?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Колко хора са родили с или без уговорка и колко са платили за това?
Разнообразни отговори на форума показват, че някои майки са родили с уговорка, плащайки суми от 200 до 800 евро, включително подаръци и бонбони. Други са родили без уговорка, без да плащат нищо или само за присъствието на бащата. Някои майки платиха на лекари и акушерки и изразиха благодарност с подаръци. Важно е да се отбележи, че някои майки се чувстваха по-спокойни и сигурни с уговорката.
-
Какви са мненията за уговорката с лекар при раждането?
Мненията за уговорката с лекар при раждането варират. Някои майки съобщават, че са доволни от услугата, тъй като се чувстват по-спокойни и сигурни. Други споменаха, че не са платили нищо или само за присъствието на бащата. Въпреки това има и отрицателни мнения, като някои изразиха недоволство от отношението на определени лекари, които не проявиха интерес към тях или се държаха грубо.
-
Какви са различията във възможностите за уговорка при раждане в различните градове?
Различните градове имат различни възможности за уговорка при раждане. Например, някои градове споменават суми от 200 до 250 лева, докато други могат да достигнат до 800 евро. Освен това има случаи на плащане на лекари и акушерки и изразяване на благодарност с подаръци. Това показва разнообразието във възможностите за уговорка при раждане в различните градове.
След операцията си тръгна! На изписването майка ми донесе много неще за екипа: торти, пиле /било един вид курбан за новия живот/, алкохолно, безалкохолно и т.н. След 10 дни бях на контролен преглед и моя доктор вече беше на работа, занесохме му уиски и бонбони. Пак нищо не ми е искал в парично изражение!!!!