Русе - 11 Тема

• 12 550
  • 267
  •   1
Отговори
# 120
baloniЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,  val_stef baloni
Почерпката е страхотна-благодаря!
                              ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КОЦЕТО!!!

[/size

Честито на двамата рожденици и от мен!!!От здраве и късмет да не се отърват!!!

# 121
Благодаря ви милички за поздравите, трогната съм  Hug
И .....
  ura nbirthday Честит Рожден Ден на малкия принц Коцето!   ura

# 122

Моя мъж има рожден ден на 20-ти юли
Laughing и моят тогава
Mойто мъж е на 18 юли Mr. Green То аз подарък няма да му купувам, а за изненади да не говорим Embarassed Mr. Green Ама можем да си направим едно парти в тяхна 4ест, и да ги накараме да платят Mr. Green

Ся да кажа за маникюра, ще ми трябват дълги нокти за рязане и оформяне, освен това трябва и кожичките да режа Rolling Eyes  Е, да не са кой знае колко дълги, но поне да има нещо за оформяне. Ще ми трябва за утре в 2 часа Crazy А като си купя инструменти - ще направя на всички bowuu И не се надявайте на лакиране, щото мен днес ме пусна да си ходя тая без лак Rolling Eyes Явно целта е да се науча да оформям ноктите, а после сама ще си тренирам с рисуването. То май е за отделен курс по декоративен лак, или нещо такова. Thinking

ЧРД на Коцето  bouquet  bouquet
Айде ще се видим на Театъра Hug

# 123

на коце! да е здрав и весел, и много нови творчески успехи!

# 124
 Tada bdbaloni Tada
Честит рожден ден на малкия Коце!!!

# 125
 newsm5
Честит Рожден Ден, Коце! Макар и да не се познаваме, бъди здраво дете и един чудесен купон да спретнете днес!

а на мама smile3525

# 126
  Момичета,чак сега влизам да прочета и разбрах за РД CryА и с детето изкарахме един следобеден сън до 16.Хайде утре сутрин съм на линия,пуснете ми един СМС сутринта като тръгвате,кога и къде ще бъдете.Ние ставаме в 8,после няма проблем с излизането. 0885 19 64 20

# 127
Честит Рожден, Коце!
Да си жив и здрав и само да раздваш мама и тати

Здравейте момичета!
Забравихте ли ме? Ние в неделя пристигнахме. И ние като Мърулка (виждам, че вече не е такава, ама не мога да я помня каква е) изкарахме някакво стомашно-чревно разстройство. Първо Йоанка имаше разстройство (до вчера) и еднократно повръщане. В неделя като се прибрахме бях като пърцал и повръщах (ама как ....  ooooh!), на следващия ден и татко ни имаше проблеми със стомаха. Изобщо .......
Като капак, нямахме интернет. Бях бясна! Днес следобед го пуснаха, за да мога да поздравя Коцето и да му кажа Йоанка колко съжалява, че не можа да присъства  Embarassed
Колко го мразя този град ......

Честит рожден ден и да Вал-стеф (на патерици)

# 128
Как изкарахте рождения ден, бре?

Diyana, към 10.30 ще бъдем със сигурност или на кафето пред театъра (вероятно там) или на сладкарница неделя. Направо идвай!

# 129
Как изкарахте рождения ден, бре?

Рд беше супер, много деца, много веселие, много торта.
Децата бяха много щастливи, играха, викаха, скачаха. Много снимки чакаме.
Коце каза, че и догодина ще ни полкани. bowuu
Тортата беше супер, ще я сънувам дни наред.  ooooh!

# 130
Деси, куку прибрахте ли се???

Щото ние после ходихме на друго място, и чак по тъмно се прибрахме.  Blush

# 131
нямя кога да кача снимките тази вечер, ще пробвам в почивните дни. коцето се лигави и не иска да спи, пита за кака Миа, за Ванко, доста се е впечатлил. гушнал е колата, дано заспи скоро
благодаря на цялата секта за подаръците и за поздравите!

# 132
Мхаа, браво.  Peace

Успех със заспиването. Иван вече заспа, ама ние се прибрахме в 22:00 точно, цепим мрака.

# 133
Ний с Гугуткова(куку) малко се отплеснахме. След кръчмето с Мъруля, се насадихме в нас, и цокахме бирка до сега Embarassed Ама така е, ний сме най-сериозни, и трябваше да доотпразнуваме  РД-то на Коцето Mr. Green

# 134
поркате си вие бирици... а аз колко снимки имам да качвам ooooh! и как  бавно ставааа  Sad
 а кака миа само се пльосна на леглото, каза `ужасно съм уморена` и веднага отнесе възглавницата. успях даже ноктите на краката да й изрежа, без да усети   Party

Общи условия

Активация на акаунт