Русе - 11 Тема

• 12 552
  • 267
  •   1
Отговори
# 105
Мацки,

Я дайте някой съвет и свежи идеи. Моя мъж има рожден ден на 20-ти юли и досега винаги е минавал доста безславно /моя е след няколко дни/ та обикновено сме празнували заедно и някак си на моя се е акцентирало. Искам да му измисля нещо щуро за РД-то. Да се има в предвид, че скоро подарихме стриптизиор на приятелката ми за празника, и правихме парти изненада на зет ми и вече не ми хрумва какво друго да му измисля. Мислех да направя пикник със свещи на открито, ама с бебчето няма как, а и комарите ...  newsm78  Подхвърлете нещо като идейки моля ви  Praynig

П.П. Моля мамите дето мъжете ни са колеги да си траят  Praynig

# 106
честит празник на Валчето и от мен!чак сега успях да пусна РС и чета по диагонал русенските клюки.
надявам се утре да са приключили с онзи безобразен ремонт пред театъра... това ме притеснява повече от евентуален дъжд

# 107
Верги, 2 минути ти сричам новия ник, съсипваш ме направо!!

# 108
Днес нямаше ремонт следобеда.  Peace

# 109

Моя мъж има рожден ден на 20-ти юли
Laughing и моят тогава

# 110
по обед един трактор разбиваше асфалта на алеята и вдигаше ужасен шум

# 111
Утре на кой бар сме?
Имаме мисия!

# 112
зависи от времето и къде ще седне мама Зайка, щото тя е първа с кафетата. Където седне тя там сме и ние Joy..споко ще се намерим то или сме на театрото или на Неделята Mr. Green

# 113

Моя мъж има рожден ден на 20-ти юли
Laughing и моят тогава

Фил, имам предложение. Да ги изненадаме двмата заедно  Laughing Да ги пратим на сладкарница с децата, а ние на дискотека  Joy 100 на 100 ще са изненадани  hahaha

# 114
sillveto, не съм посещавала това място, но ми се струва доста приятно, уединено и подходящо за целта.

# 115

Фил, имам предложение. Да ги изненадаме двмата заедно  Laughing Да ги пратим на сладкарница с децата, а ние на дискотека  Joy 100 на 100 ще са изненадани  hahaha
С голямо удоволствие, и без това на нашият татко това ще му е първият РД с бебе, а и е време аз малко да се социализирам Laughing

# 116
sillveto, не съм посещавала това място, но ми се струва доста приятно, уединено и подходящо за целта.

....хотелът е страхотен, изгледа също! Но пък ресторанта е доста "долнопробен", в смисъл че е малко като хижарски! Ние като ходихме нямаше и ток.... newsm78

# 117
ЧРД на Коцето!  newsm67   Gift  party023

Да расте здрав и щастлив, весел и добричък!

Дени   bouquet

# 118
Със закъснение и аз да честитя на Вал рождения ден  smile3525

Мацки, а към колко ще се събирате днес? Към 12 ще има ли мами по центъра, че аз първо трябва да мина през кухнята на Борисова и после ще сляза пеш към центъра?

Бейбиту, аз искам маникюрче  newsm03 Ама за модел не ставам, късички са ми ноктите  Rolling Eyes

# 119
  • там където ме зове сърцето!!!
                              ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КОЦЕТО!!!

Общи условия

Активация на акаунт