Русе - 11 Тема

• 12 535
  • 267
  •   1
Отговори
# 165
Много се смях на една снимка  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=45104&photo=21  Mr. Green
хайде аз за4езвам целувки на вси4ки Heart Eyes
[/quote]Тва дет му си виждат краката е Викториа Joy
[/quote]
Ох, отдавна не се бях смяла така...

# 166
Абе къде сте се дянали всички? Няма никой на кю...къде ходите из жегите newsm78

# 167
ми къде, по улиците, луд умора няма!

# 168
Абе къде сте се дянали всички? Няма никой на кю...къде ходите из жегите newsm78

Каква е тая мода да си сменяте никовете??? Вече не си куку, а си нормална, така ли???  Joy Joy JoyЩом те видях с много мъже на НОРД - наистина няма да си КУКУ. Ей такива кът мен са куку, дет на годината веднъж ходят на диско. С мъжот установихме, че на НОРД сме ходин един единствен път като се запознахме (а това беше преди 9год. )

# 169
Каква е тая мода да си сменяте никовете??? Вече не си куку, а си нормална, така ли???  Joy Joy JoyЩом те видях с много мъже на НОРД - наистина няма да си КУКУ. Ей такива кът мен са куку, дет на годината веднъж ходят на диско. С мъжот установихме, че на НОРД сме ходин един единствен път като се запознахме (а това беше преди 9год. )
Въх ooooh! кога това бре? сигурна ли си че съм била аз? не че е изключено ама това лято съм ходила само 1 път по баловете и не бях с много мъже...само с двама hahaha и освен това единия си беше моят
А иначе съм си куку още ама това е тайна и не бива да казваш smile3505

# 170
Въх ooooh! кога това бре? сигурна ли си че съм била аз? не че е изключено ама това лято съм ходила само 1 път по баловете и не бях с много мъже...само с двама hahaha
А иначе съм си куку още ама това е тайна и не бива да казваш smile3505

Миналата събота не беше ли на НОРД??? Напразно ли ти завиждам??  ooooh!

# 171
Къв е плана за утре сутрин бре>?

# 172
Къв е плана за утре сутрин бре>?

Ами зависи кога ще се събуди Йоанка. Ако не ме домързи, ще излезем сутринтаа, че вечер вали, а през деня е голяма жега  hahaha hahaha hahaha

# 173
Абе само аз ли съм била без форум днес??? newsm78 Rolling Eyes Пробвах няколко пъти, и все неми се зарежда, и то само форума...

Утре сутрин или на Неделята или на Ларгото, на Театъра ми писна жестоко, а и сутрин е жега. Аз викам да се прехвърлим малко на Ларго, а?

# 174
ами мене не ме бърка къде ще са срещите и двет са ми на една минута път Mr. Green само кажете къде да дойда да не се мотам на празно Mr. Green
 Някой от вас не ходи ли на купона в сл-ца Неделя? ние прескочихме със Зайката ама на Радост и се доспа а Виктор стана крив и почна да вика по силно и от братя Мангасарян Rolling Eyes и аз реших да го прибера.Иначе със Зайката видяхме Румънеца и Енчев и братя Мангасарян,които ако не се правят на палячовци са мноооого хубави момчета Rolling Eyes ...жалко че не можахме да вземем по някое автографче ама то такава лудница стана...

# 175
Ларго   Peace  със Зайка Байка се уговорихме, много е приятно там.

# 176
кога се уговорихте сега ли?..ок тогава съм там с малкия утре Peace

# 177
кога се уговорихте сега ли?..ок тогава съм там с малкия утре Peace

Не, сутринта. Нещо друго ли се разбрахте?

# 178
не, аз специално нищо не съм се разбирала с нея...така че остава Ларго тогава, дано да има места че днес имаше сбирка на баби и дядовци Mr. Green

# 179
ние днес и сутринта и следобед бяхме на ларго. имаше стабилно присъствие от баби и дядовци.по едно време нямаше и места....

Общи условия

Активация на акаунт