Избор на сушилня - Тема 11

• 86 751
  • 770
  •   1
Отговори
# 255
Някой ползвал ли е тази : https://www.tehnomix.bg/sushilnya-hotpoint-nt-m11-92sky-eu

Като цяло какво ви е мнението за Хотпойнт Аристон? Има и по-евтино вариант и се чудя?

Здравей, аз си я купих същата преди 2-3 седмици. Засега ми харесва много. Има 2 програми за смесени тъкани и едната много ми допада. Често суша на нея и само един път ми се е случило едно спортно долнище да излезе много леко мокро само на ластика, защото е много дебел. Всичко друго от всякакви тъкани излиза сухо. Свиване не съм имала досега.

# 256
Здравейте,имам сушилня aeg T8DBC49S,някой знае ли дали мога само да освежавам дрехи в нея и на коя програма мога да суша олекотени завивки?

# 257
Някой ползвал ли е тази : https://www.tehnomix.bg/sushilnya-hotpoint-nt-m11-92sky-eu

Като цяло какво ви е мнението за Хотпойнт Аристон? Има и по-евтино вариант и се чудя?

Здравей, аз си я купих същата преди 2-3 седмици. Засега ми харесва много. Има 2 програми за смесени тъкани и едната много ми допада. Често суша на нея и само един път ми се е случило едно спортно долнище да излезе много леко мокро само на ластика, защото е много дебел. Всичко друго от всякакви тъкани излиза сухо. Свиване не съм имала досега.
Благодаря, може би ще си закупя такава, сега е И на промоция:)

# 258

Благодаря, може би ще си закупя такава, сега е И на промоция:)

Според мен ще си доволна. Друг плюс е, че е доста безумна. Аз се бях настроила, че ще е шумна, защото всички пишат, че са си шумни, но според мен тази е ок. Пералнята ми е по-шумна.

# 259
Здравейте, вчера си взехме сушилня Siemens c 44-10 втора ръка. Проблема е, че няма инструкция за употреба, а програмите са на немски. Опитах да преведа с Google Преводач, но нямаше смисъл. Моля, ако някой има такава или подобна със съвпадащи програми, да помогне да я разгадая. В момента съм я пуснала на програма Warm 60 да видим какво ще стане. Ето и снимка:

# 260
Здравейте, вчера си взехме сушилня Siemens c 44-10 втора ръка. Проблема е, че няма инструкция за употреба, а програмите са на немски. Опитах да преведа с Google Преводач, но нямаше смисъл. Моля, ако някой има такава или подобна със съвпадащи програми, да помогне да я разгадая. В момента съм я пуснала на програма Warm 60 да видим какво ще стане. Ето и снимка:
Ето от тук си свалете  pdf за вашата сушилня:
https://www.libble.de/siemens-wt44c101/p/168373/?page=0002
Има и нагледна таблица.

# 261
Здравейте!
Имам нужда от сушилня и приятел ме насочи към тази.
Може ли мнение за нея.
Gorenje DE82/G Сушилни

# 262
момечета какво мислите за сушилните на канди, харесах тази
https://www.technopolis.bg/bg/Dryers/Dryer-CANDY-GVS-H8A2-TCE-S/p/688876
обаче много ме притеснява резервоара, който е на вратата за събиране на вода ...
приемам всякакви препоръки и държа да е с термопомпа Simple Smile

# 263
    [/list]Превод:
    Снимка 1
    Programmwähler-програматор
    Zeitprogramm-програма за указано време/вашата е без възможност да детерминирате по избор такова/
    Warm 20 min.-за многослойни/маншети,яки или др./,или чуствителни дрехи от микрофибър или акрил.
    Kalt 20 min.-за всякакви материи,които се нуждаят от проветряване.
    Bűgeltrocken-за гладене
    Schranktrocken -сухи за гардероб
    Pflegeleicht-смесени/нежна грижа
    Aus-изключен
    Koch/Bunt-памук и устойчиви цвенни материи
    Schrankentrocken+ -екста сухо за прибиране.
    Schranckentrocken-сухо за гардероб
    Bűgeltrocken-сухо за гладене
    Warm 60min-за многослойни/яки,маншети,подплати/дрехи от акрил и памук.
    Warm40min-същото като при 60мин.,но за единични бройки.
    Zusatzfunktionen /Status/Serviceanzeige-допълнителни функции,състояние,индикатори
    1'ви бутон -Knitenscutz-програма против намачкване
    2'ри бутон -Schon/от schonen-деликатни/-редуцира температурата за материи съдържащи еластан,полиамид или ацетатна коприна.
    3'ти бутон-старт/край
    1'ви индикатор-свети при край на програмата и при вкл.функция Shon
    2'ри идикатор-свети ,за да изпразните контейнера със събрана вода и да почистите мрежестия филтър/sieb/или кондензатора. При вашата С.М. се вади и мие под течаща вода.В pdf има схема.
    Снимка 2
    Знака след ютиите с означение-Mangeln е за бельо,което може да се глади с преса или каландър.
    Следете си тикчетата в таблицата за програми.За всички проблеми може да се информирате в съпорта на Бош.Описани са като причина/вашата С.М.,няма дисплей и няма да излизат като крешка/код/

Последна редакция: нд, 27 яну 2019, 17:54 от niljaniljo

# 264
    niljaniljo Много Ви благодаря!!! Blush

# 265
    niljaniljo Много Ви благодаря!!! Blush
    Няма защо.Ползвай я със здраве.Машинката е добра и "дуракоустойчива".Повечето перални  и сушилни в USA,работят на този принцип-студено-топло за пране и студено-топло за сушене.Ако имаш неясноти пиши на лични.Ще ти дам т.номер и ще ти преведа.Успех!

# 266

Имаме сушилня от месец, на терасата е с ал.дограма плъзгаща, но конденз има и без сушилнята... мухъл нямам още, но прозореца почти постоянно е отворен тъй като я ползвам за пушалня....
    И доста под 10° пада темп.
    quote author=dobra jena link=topic=1078256.msg38047527#msg38047527 date=1547559765]
    Има ли поставили сушилните си на остъклени с ПВЦ тераси, при които температурата не пада под 10 градуса? Какъв е вида на сушилнята - с термопомпа, кондензационно или с въздуховод? Има ли поява на мухъл и влага при работата на уреда по стените и прозорците! За съжаление нямам друго място за сушилня, а се съмнявам , че на студено ще е нормална работата  й. Благодаря.
    [/quote]

# 267
    Има ли поставили сушилните си на остъклени с ПВЦ тераси, при които температурата не пада под 10 градуса? Какъв е вида на сушилнята - с термопомпа, кондензационно или с въздуховод? Има ли поява на мухъл и влага при работата на уреда по стените и прозорците! За съжаление нямам друго място за сушилня, а се съмнявам , че на студено ще е нормална работата  й. Благодаря.
    С термопомпа е.

# 268
    последно като бях днес по магазините се спрях на сушилня електролукс, като се има предвид, че това ще ми е първата и нямам опит да ми дадете насоки дали е ок и какво да гледам като характеристики ?

# 269
    последно като бях днес по магазините се спрях на сушилня електролукс, като се има предвид, че това ще ми е първата и нямам опит да ми дадете насоки дали е ок и какво да гледам като характеристики ?
    Специално за сушилните нямам информация, но от доста познати съм чувала негативни мнения за ел. уреди Електролукс, издържат докато изтече гаранцията и после сменяш... Не искам да ви заблуждавам, защото не ставаше дума за сушилня специално, но аз лично избягвам тази марка

Общи условия

Активация на акаунт