Избор на сушилня - Тема 11

• 86 643
  • 770
  •   1
Отговори
# 435
Както съм казвала-аз от моята Бош не съм доволна.Онзи ден 5.5 кг памук 4,30 мин -направо ме уби....и после още 20 мин.досушаване. 4 кг.памук-3,15 часа...Микс-а 2,15 мин.и пак досушаване.Други не ми се е налагало.Звъннала съм в Бош че е гаранционна ще дойдат да я мерят тази седмица и ще пиша,че това време и досушаване на всичко...макар че по тел.не ми се видяха много учудени в централата...Общо взето не съм доволна-но това от мен....други може да са...Приятелка я посъветвах за АЕГ и е мноооого доволна и благодарна...ама за мен късно Simple Smile

# 436
reninel, колко оборота ти е пералнята?

# 437
Здравейте.Дали назад някъде в темите има анкета за това кой от коя марка сушилня е доволен?
Разбрах,че при АEG има спад в качеството при пералните и фурните,но дали и при сушилните е така?

# 438
1000 оборота и на толкова е настроена и сушилнята.

# 439
1000 оборота и на толкова е настроена и сушилнята.

Как регулирате сушилня на обороти?

# 440
На барабана на сушилнята не мисля,че може.Имах предвид,че настройката на сушилнята е да суши дрехи излезли от 1000 оборота центрофуга-точно както излизат от моята.Тази опция може да се регулира.

# 441
  • Варна
Бих взела първата. Голяма гаранция, голяма разлика в цената. Почти няма разлика в децибелите, програмите са горе-долу еднакви, без друго се ползват 2-3 най-много.

Аз имам този модел и сега цената е много добра, а и с 5г. гаранция, направо идеално.
Има филтър за мъхчета, който се почиства  много лесно.

От колко време го ползвате? И на мен ми харесва, но ме притеснява казана, за който ми казаха, че е от подцинкована ламарина. Ако изобщо това е проблем. Другия модел е неръждавейка, но и там цената е с 300лв повече. Не знам дали е оправдано.

От скоро ползвам машината - 3 месеца и нямам забележки. Доста дрехи с цип е изсушила за това време, като обръщам дрехите наопаки преди прането.
Като я купувах беше на по-висока цена, доплатих за още 2г гаранция. Не съм се зачела дали гаранцията покрива драскотини и ръждясване на барабана.

# 442
  • Пловдив
Момичета, а какво ще кажете за тази сушилня?

https://www.tehnomix.bg/sushilnya-bosch-wtr85v10by

Благодаря!
Ние купихме тази - https://m.emag.bg/sushilnja-bosch-selfcleaning-condenser-9-kg-14 … 0by/pd/DHGHCNBBM/, също серия 8.
До този момент съм доволна. Суши перфектно. Дрехите не са измачкани. Не се налага да пускам да се сушат допълнително.

# 443
 Това модел, които периодично се носи в сервиз за почистване ли е?

Доколкото прочетох назад в темата, тези които имат самопочистващ се филтър са такива...

# 444
  • Пловдив
Надявам се, че поне в следващите 5 години (толкова е гаранцията) няма да се наложи да я носим където и да е. Simple Smile
Така или иначе гаранционните ремонти на големи уреди трябва да се извършват там където се намират те, а не в сервизите. Simple Smile

# 445
Надявам се, че поне в следващите 5 години (толкова е гаранцията) няма да се наложи да я носим където и да е. Simple Smile
Така или иначе гаранционните ремонти на големи уреди трябва да се извършват там където се намират те, а не в сервизите. Simple Smile
Ако е със самопичистващ се кондензарор, не става дума за гаранционни ремонти, а периодична профилактика, която се прави само в сервиз!

# 446
Аз съм си доволна от моята Бош , суши много бързо и не мачка въобще , даже дрехите са по изпънати от колкото от пералнята . По - дълго от 1 час не е сушила , а олекотените юргани ги изсуши за 40 мин. Единствено е шумна , уж я дават тиха , но аз не съм сигурна колко трябва да е шумна .
Иначе и мойта е със самопочистващ се филтър , ама не знам след колко време и кога се прави профилактика . Ще питам в страницата им .

# 447
Аз съм си доволна от моята Бош , суши много бързо и не мачка въобще , даже дрехите са по изпънати от колкото от пералнята . По - дълго от 1 час не е сушила , а олекотените юргани ги изсуши за 40 мин. Единствено е шумна , уж я дават тиха , но аз не съм сигурна колко трябва да е шумна .
Иначе и мойта е със самопочистващ се филтър , ама не знам след колко време и кога се прави профилактика . Ще питам в страницата им .
Правилно ли разбрах, че сушилня с термопомпа, суши 9 кг. за около час?! Струва ми се невероятно просто!

# 448
Ами всъщност аз неправилно съм написала , тя наистина суши 1 час , но не 9 кг пране , а по -малко , 4-5 кг . Аз не пера  големи количества дрехи и затова .

# 449
  • Пловдив
Благодаря за пояснението. Simple Smile
4-5 килограма наистина се сушат за около час и половина.

Общи условия

Активация на акаунт