Спам тема (за чий, бе, за къв чОй?!) от 29.11. до когато

• 19 171
  • 931
  •   1
Отговори
# 675
Хубаво беше временцето днес, от 7 часа съм излязла. Сутринта си беше хладничко, под нулата, ама после напече доста. Сега пак се начумери, но то вече се и стъмва де Laughing Сега се пльосвам на дивана и няма да мърдам до утре, че тръстиката ме чака Crossing Arms

Джасте, аз лосиона го взех най-вече за мъжа ми, ама той не е особено сериозен. Simple Smile Сега видях снимките ти в Лаковата, как пък абсолютно всичките съм ги поръчала и аз Joy Обаче аз имам още и то предимно червени  newsm44

# 676
ДД! Да пиша и аз набързо в края на работния ден. Само дето съм тук от 2 часа, че сутринта детето го раздаваше болно. Сега уж е ок, стискайте палци. Уф, тва да ти е болен някой в къщата е ужас. По-добре да съм аз. Ама да минава и да се забравя.
Украсихме ний - в понеделника. Даже мислех края на ноември, мъ ни мужах съ опрая навреме.
Кика я нема ... па и Джу, афтърпартитата им нещо са били дъъълги май. Ем, то така требе, та да ти остане спомен. Ино времи, само аз настоявах да седим до последно в дискотеките; на другия ден дружките викат, требваше още малко да постоим; ам, кой да мъ слуша? Joy Пък и така лесно се вае фигура там. Joy
Осмичке, Джаста, оставете си маалко повече снимките (до пандрелник), та да моа да ви видя, молим! Grinning

# 677
Кика и Джу се възстановяват от пиано-барова болест ся. Тихо, да не ги събудим.
ПРибрах се от плантацията. Ся ще търся филмчета.

# 678
Възстановяването става много бързо като се набанят бързи и енергични удари с лъжица по тънък капак на голяма тенджУра. Съпътстващи индиански войнски напеви спомагат за ускоряване на ревитализацията на организма. Последващия 4 километров крос през пресечена местност по клин и фланела допринася за изчистване на кръвта от шлаките, тонизиране на организма и наместване на чакрите. Всякакъв вид напитко под форма на кафе, горещ шоколад са силно дебалансиращи. Дългия сън също не е за преопръчване. Контрастния студен душ би помогнал много. Да продължавам ли с полезни съвети към препили с алкохол ? Mr. Green

# 679
  • Euskal Herria
И аз сега се прибирам. Пролет е вън, топло и слънчево, добре се поразходихме:

Време е за следобедното кафе, имам и един панетоне към него Wink.

# 680
# 681

Яне, ето, да добиеш представа за каква украса иде реч. Joy

Осмичке, ми ти си изкупила значи червенките, а. Нищо, де, поне в темата ще бъдем различни и няма да се конкурираме като нощни шкафчета. Grinning

Инче, да се оправяте бързо. А за снимките нямай грижа. Wink

# 682
  • Тра-ла-ла
Тука мЪ

# 683
  • Euskal Herria
Ааа, щом се обозначи, начи да сме спокойни Wink.

# 684
  • Тра-ла-ла
Само да не втасам утре, че бая студ брах по автомор...къщите

# 685
  • Euskal Herria
Пий нещо загряващо. А аз си помислих, че след снощния купон досега релаксираш, а ти си обикаляла.

# 686
  • над кукувичето гнездо
Само да не втасам утре, че бая студ брах по автомор...къщите
Пък ние те пратихме да пиеш...

# 687

седя си и си мисля някакви неща за живота

# 688
Бубе, това на цитата е вярно.Обаче за да станеш личност трябва много неща да осъзнаеш на ранен етап от живота, а други да ги изпиташ, не да ти ги разкажат. И аз размишлявам над тези въпроси по това време на годината. Но има доста неизвестни, както и неща които трудно се обесняват,

# 689
Бубе, много си се размислила. Муза нещо имаш. Червено вино, биричка...?  Laughing Hug

Общи условия

Активация на акаунт