Спам тема (за чий, бе, за къв чОй?!) от 29.11. до когато

• 19 167
  • 931
  •   1
Отговори
# 690
и тази вечер единственият начин да пия е, ако ида сама до магазина
но вече съм доста на зор, зарязвам онлайн умотворенията и излизам вън, на тъмно и студено, за да се сдобия с мечтаните бири и мръвки

# 691
  • Тра-ла-ла
Само да не втасам утре, че бая студ брах по автомор...къщите
Пък ние те пратихме да пиеш...
Пих, бе. До 4 сутринта. Спах до 10ч. Изтрезнявах до 13ч и после по друг вид мъки.

# 692
  • Euskal Herria
Бубе, зареди се с нещо любимо от магазина, остави размишленията сега Wink.
Вече никакви равносметки и размишления гледам да не правя. Че понякога съвсем се сдухва човек.
Сега съм затрупала масата с всевъзможни дрънкулки и се отдавам на удоволствието Simple Smile.

# 693
Никакъв алкохол ! Празниците са за да залегне човек отново над чертожната дъска и да преосмисли някой концепции.

# 694
# 695
Никакъв алкохол ! Празниците са за да залегне човек отново над чертожната дъска и да преосмисли някой концепции.

Точно след алкохол такива концепции могат да ти дойдат на акъла че....

# 696
На мен за жалост алкохола не ми действа вдъхновяващо а ме преспива. За това не пия. А на сънена глава не мога да мисля.

# 697
гларусът е на промо в кварталния магазин ... лане, отлагам мисленето!

# 698
гларусът е на промо в кварталния магазин ... лане, отлагам мисленето!

Я си вземи един Бернард и повече няма да погледнеш Гларус.

# 699
А, то пък голяма файда да се мисли много Laughing

# 700
На тоя форум мотото му и без туй е "Една патка мислила, мислила и умряла", по-яваш го давайте!
Хапвам аз, по-файделиво ми е някак от мисленето. Joy

# 701
  • София
А, то пък голяма файда да се мисли много Laughing
Нема, верно. То нали така гласи и старата максима. Simple Smile

# 702
  • над кукувичето гнездо
Еее, Джу, ти направо си преизпълнила петилетката.

Аз се боря с една заплетена корда. И се питам кой точно ме е накарал такъв вид красоти да си измисля, дето да висят пред пердете без да им се виждат конците, та корда съм сложила. Отивам да си налея!

# 703

Искaх по рaно дa ви почерпя с пресен топло-пушен кефaл - собствено производство и с пържени мини котлетчетa от същия кефaл, aмa нещяхa дa се прикaчaт снимките. Тa, сегa ви черпя виртуaлно зa прaзникa. При нaс шaрaнa нa Никулден aртисa, че мъжо окъсня нa рaботa и сегa съчетaхме двaтa прaзникa.
Искaх дa прикaчa и сaлaткaтa с пушен кефaл с прaз и рaкийкaтa, aмa пaк неще. Кaрaй, де. Нaздрaве от мен, момичетa и момчетa.

# 704
  • Euskal Herria
Наздраве!

Общи условия

Активация на акаунт