Спам тема (за чий, бе, за къв чОй?!) от 29.11. до когато

• 19 181
  • 931
  •   1
Отговори
# 75
  • На топло в неговото сърце.
ХА ХА ХА забавна си!

# 76
  • Euskal Herria
Така, така... под ключ в твоята стая, докато лудееш. Тъкмо мъжът да си вземе глътка въздух и пак го мяташ Wink.

# 77
  • Тра-ла-ла
Усещам как накрая ще оставя мъжът да си играе с малчо, а аз тихомълком ще се изнижа и ще хвана гората  Laughing

# 78
А да бе,то тъй не става!По скоро ми се види,че ще се наложи да се клонираш!

# 79
  • Euskal Herria
Усещам как накрая ще оставя мъжът да си играе с малчо, а аз тихомълком ще се изнижа и ще хвана гората  Laughing
Или друг мъж... може би Wink?

# 80
  • Тра-ла-ла
Чао от мен. Единият клонинг отива да нагледа и една 94 годишна щурачка.  Heart Eyes

Усещам как накрая ще оставя мъжът да си играе с малчо, а аз тихомълком ще се изнижа и ще хвана гората  Laughing
Или друг мъж... може би Wink?
Да Избягам от един мъж и да се натреса на друг?! Както казваше един френд "На жената казвам, че съм при любовницата, на любовницата - че съм с жената. А аз паля мотора и отивам в гората"  hahaha

# 81
Ей,къде забегнахте всички?

# 82
  • Euskal Herria
Петък следобед...ударили са ключа на плантацията и на кОпоооон Wink.

# 83
# 84
Това не е възможно!

# 85
  • Euskal Herria
Ааа, чак толкова глезене... Ай да няма нужда, шЕ вземе мноооого да се разглези Wink  Тъкмо ми е свикнал на бърборенето.

# 86
когато аз мълча, той мисли, че съм сърдита и пак е неспокоен, защото не знае какво го очаква
няма угодия!  Joy

# 87
Не,няма!И тук повечето мъже биха казали:ЖЕНА.

# 88
  • На Марс
Шкумбата го е казал преди много години: Туй женската уста, ако генерираше електроенергия - България щеше да свети без режими и атомни електроцентрали Simple Smile

# 89
Аз отивам под голямото палмово листо на спокойствие, че тука бая бахър. Ама мое да мина да ви нагледам по некое време.

Общи условия

Активация на акаунт