Спам тема (за чий, бе, за къв чОй?!) от 29.11. до когато

• 19 058
  • 931
  •   1
Отговори
# 825
Мани майтапа, Лане, в събота правих лимонени барчета (не се превежда така, ма ко да праа... lemon bars) без брашно, заменя се с бадемово брашно и станаха мноу вкусише и ниско калорични. Mr. Green

# 826
# 827
Настройвам правилното протичане на женската енергия чрез наместване на чакрите. Изгодно ! Mr. Green

# 828
Мани майтапа, Лане, в събота правих лимонени барчета (не се превежда така, ма ко да праа... lemon bars) без брашно, заменя се с бадемово брашно и станаха мноу вкусише и ниско калорични. Mr. Green
Таханови сладки - много малко се пекат (т.е. бързи са), вкусни са мнооо, ма за калоричното - не гарантирам. Joy
Начи, Хитлер мое тайничко да се надява да ядеш забранени неща, щот така си му вързана във фитнеса, Кики. Joy (Тва от мойто: логика в дадено деяние винаги мое се намери. Joy)

# 829
  • София
Скрит текст:

# 830
  • Тра-ла-ла
Това може да го пробвам за ръста Joy

# 831
  • София
Внимавай кво си пожелаваш!
Скрит текст:

# 832
Готово. С мармалад от сини сливи. Тая въшка глазура ме измъчи, ама хеле,  направих ги. Тюх, че уморително. Joy
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 10 дек 2018, 18:51 от luna

# 833
  • Тра-ла-ла
Внимавай кво си пожелаваш!
Скрит текст:
Сакън, мисля да не грухам толкова по празниците Trollface

# 834
# 835
  • над кукувичето гнездо
Яна, искам рецептата за декорацията, да. И колко време може да стои преди да се втвърди?

Луне, и аз за сладко от сини сливи си мислех. Аууу, и ароматите като се сложат и ще е....ммммммуУууууу

# 836
Ей, сегa зорлем ще ме нaвиете меденки дa прaвя зa Коледa и НГ. A, мислех дa не се зaнимaвaм, че не съм голямa слaдкaркa. Aмa кaто кaзaхте вълшебните думички "слaдко от сливи", a aз имaм достa и се чудя де дa го влaгaм, тa...ей нa къде.

Добрa вечер нa компaниятa.

# 837
Е, ако не ти се занимава, винаги можеш да го оползотвориш за кифлички. Grinning
Аз съм горда от рисувателните си умения. Joy

# 838
Сладкото от печени сини сливи е ключов елемент ! Wink

# 839
Луне, много сa ти хубaви. A нa Янчето сa зa мен висш пилотaж. Брaво момичетa, чудесни нещa прaвите и покaзвaте.
Инaк, дa, слaдкото може и в кифлички. A свеки прaви едни стрaхотни пурички с него, тъй, че ще му нaмерим приложение все пaк. Но тя с толковa слaдко от рaзлични видове плодове ни снaбдявa, че ... и всякa годинa обещaвa, че докaто не изядем нaличното нямa дa прaви. И все не се удържa.

Общи условия

Активация на акаунт