Спам тема (за чий, бе, за къв чОй?!) от 29.11. до когато

  • 19 148
  • 931
  •   1
Отговори
# 810
# 811
  • Варна
  • Мнения: 38 338
Янчето влезе в режим. Беше почнала да ни притеснява с тва ранно ставане Wink

# 812
  • Euskal Herria
  • Мнения: 29 414
Янчето, когато пише рано, обикновено след това си ляга Wink.
Иначе - днес се събудих рано, ама чак сега се добрах до компютъра.

# 813
  • Мнения: 12 149
Колко хубаво е човек като обядва след дълга разходка по магазините и в парка. Обиколих и книжарничките, набелязах си заглавия. Сега е време за чайче Simple Smile

# 814
  • Мнения: 15 619
Време е и за ароматни домашни меденки. Grinning

# 815
  • Мнения: 12 149
Купил съм 100 грама цейлонска канела, имам ябълки ... ама трябва да имам и вдъхновение Wink

# 816
  • Мнения: 15 619
Е, на мен ми дойде. Почвам ги. Да видим дали сама ще си ги ям...

# 817
  • Euskal Herria
  • Мнения: 29 414
Меденки - следващата седмица. И линцери.

Лане, за книжарниците завидях. И хич не благородно.
Луне, да покажеш после какво си сътворила.


Smile

Последна редакция: пн, 10 дек 2018, 22:36 от YanaDG

# 818
  • над кукувичето гнездо
  • Мнения: 9 742
Яна, след тази снимка няма как да не попитам, как правиш глазурата на меденките? Предвидила съм с малкия да правя меденки и забелязвам, че харесва захарната глазура на купени сладки, но трябва да си преценя силите. Как се нанася сместа върху самите сладки също ме вълнува.

# 819
  • Euskal Herria
  • Мнения: 29 414
Исе, за украсата съм ползвала фондан и роял айсинг. С фондана се работи лесно - разточваш, изрязваш формичката и с малко вода я залепваш върху меденката. С роял айсинга се рисува - може само контурно (с по-гъста смес), за запълването се ползва по-рядка смес. И двете са захарни маси. Купувам готов фондан. Роял айсинг се прави от пудра захар, белтък и лимонов сок. Признавам си, че бях с големи резерви към айсинга заради белтъка, но се оказа, че напразно съм се страхувала. Захарта играе ролята на консервант. Ако искаш, мога да напиша рецептата за айсинга, която аз ползвах.
Иначе най-лесно е меденките да се украсят с разтопен шоколад.

Последна редакция: пн, 10 дек 2018, 22:36 от YanaDG

# 820
  • Мнения: 12 149
Меденки със сладко от сини сливи ! Ох котьоооо

# 821
  • Мнения: 6 910
ДД! Изчетох ви! Лакомници такива! Joy Пробен щолен само ще правя, мъ да видим кога.
До обяд беши супер време, после взе да духа и да вали. Е, сега, да се разберат значи - шъ вали ли ил шъ духа. И двете ми идват в повече.

# 822
  • Мнения: 11 521
хитлер ку разбере за Коледните сладки ше ме утрепа Laughing мисля да не му казвам!

# 823
  • Euskal Herria
  • Мнения: 29 414
Ааа, сладките са си за у вас, хитлер - у фитнеса Wink.  Разпределение на задълженията.
Свърших една част от задачите, сега - едно кафе и продължавам

# 824
  • Мнения: 12 149
Що бе Кико ? Да не си си приготвила високопротеинов сладкиш/бар за Коледа ? То от това и интензивни тренировки само ще заякнеш  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт