Спам тема (за чий, бе, за къв чОй?!) от 29.11. до когато

• 19 052
  • 931
  •   1
Отговори
# 840
Добър вечер, кулинари и кулинарки! Laughing Hug Аз правя много лесен и вкусен сладкиш със сладко от сини сливи, става и с друго де Simple Smile http://yanagotvi.blogspot.com/2011/12/blog-post_7582.html

# 841
Джаста, той мъжо ти ракия не вари ли ? Найш ли какво хубаво приложение намира старото сладко и компоти в мат'ряла за ракия Wink

# 842
Кулинарки сме, докато се наядем. Grinning После ще станем автомобилисти и озвучители.
Осем, звучи лесно и вкусно сладкишът.

# 843

Мхм... това е почти като с универсалното лекарство, което предлагат мъжовете Laughing

# 844
Лaне, вaри, вaри. И тaм слaгa.
Леле квa чaлгa се лее от тв, гледaм Брaдърa. Хaхa, Емaнуелa и Никитa извивaт звучни трели под съпровод нa зурни.

# 845
# 846
  • над кукувичето гнездо
Звучи като филм на ужасите.

Маленка ми е болна Sad
Докторката ме изправи на нокти и тази нощ се очертава безсънна...

# 847
Звучи като филм на ужасите.

Маленка ми е болна Sad
Докторката ме изправи на нокти и тази нощ се очертава безсънна...

Онова спинкащото ли ? Sad Бързо да оздравява

# 848
  • над кукувичето гнездо
То, да. Нещо тривиално, но клиничната картина можело да е страскаща. Дано да минем без последното!

# 849
Сигурно е вирусче, Исе, най-тъпо е дете да е болно, а най-лесно за нас отстрани е да кажем, че ще мине. Стискам палци всичко да е наред! *Гуш*

# 850
  • Euskal Herria
Добра ви вечер! Айде, прибрах се. Досега скитах из града. Направих снимки, сега да ги прехвърля в лаптопа. Има мач тази вечер, центърът беше окупиран от полиция. Пазеха гостите, които се бяха събрали на един от площадите.

Исе, да се оправя дребосъчка!
 Малко по-късно ще ти напиша рецептата за роял айсинг.

# 851
Исе, стискaм пaлци всичко с бебкa дa е нaред. Миличкото. Споко, мaмче. Прегръдки.

# 852
  • над кукувичето гнездо
Сигурно е вирусче, Исе, най-тъпо е дете да е болно, а най-лесно за нас отстрани е да кажем, че ще мине. Стискам палци всичко да е наред! *Гуш*
И виртуалната подкрепа не е малко. Благодаря ви, момичета!

Иначе е вирус някакъв, да.

# 853
  • Euskal Herria
Децата са с малки съпротивителни сили, но за сметка на това - с много силни възстановителни. Дано по-леко да минава!

# 854
Бързо да минава и лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт