Зимните нощи за нас ще са топли, за слънце в Декември мама се готви!

• 17 731
  • 280
  •   1
Отговори
# 120
Ако искате, ще отложим срещата за по-нататък.

Абе аз вече съм в 14 седмица, но въобще не съм наддала, най-много кило-две (не съм се мерила, ама пак си мисля, че не съм наддала, по дрехите гледам). А гърдите спряха да ми растат май след втория месец и за който не ме познава ква кльоща бях, не ми личи, че съм бременна изобщо!  Weary

# 121
Радвай се тогава Laughing Ако срещата остава за 2-ри аз съм на линия. Татето ще е гледачка. По-добре да не съм взимала дребното с мен, че да не се стреснете какво ви чака Mr. Green

# 122
  • сто акровата гора
Betty L сутиените ги купих от Студентски град, на Зимният дворец, но мисля, че който и магазин за бельо да си избереш ще има. Този не беше нещо особено, просто магазинче. Аз обясних на продавачката какъв е случая и тя ми предложи да пробвам такъв, спортен. Верно не се води за бременни, но то важното е да е със стабилна презрамка за да няма провисване и да е от материя, която не те дразни. Успех   bouquet

# 123
  • ЯМБОЛ
И аз съм за среща на 2ри. Може би ще съм с дребната...не знам още.

# 124
Момичета, вчера в службата мисля, че усетих бебето. Thinking Всъщност не съм сигурна какво точно беше. Леко като пърхане долу ниско в матката и еднократно.И вече два дни се питам това бебо ли беше,  или нещо друго. Май още ми е рано да го усетя, защото това ми е първа бременност. Всъщност по този повод искам да ви попитам: Тъй като вече имам вече две извънматочни бременности, те броят ли се, или не? Т.е. това първа бременност ли ми се води? И ако това е било пърхането на бебо, скоро ще се "обади" ли отново?newsm78

# 125
  • варна
момичета, не съм писала отдавна, но сега ще се отчета. ходих на ехограф преди 10-на дни.ще си имам още един син. отначало малко се разочаровах. но като мисълта постоя в главата ми, взе да ми харесва. какво по-хубаво от това да имам двама сина, които да ме обичат.
днес се върнахме от почивка. бяхме в рибарица. беше много хубаво, но не знам дали думата е почивка, защото бяхме с детето. но пък без него нямаше да е същото.
утре пак съм на лекар и ще видим дали ще потвърди информацията за пола.

# 126
Добро утро Laughing
4естита ни нова седми4ка.Дано ни е на късмет  Praynig
При мене си продължава с леко придърпване в яй4ниците и остро прореzване отляво или отдясно.. ooooh!Не мога да се протегна като хората,4е все 6е ме прореже.. #Cussing out
Да ви се опла4а,4е от това слънце zапо4наха да ми се появяват 4ервени то4ици,които със сигурност 6е станат след време на бенки.Ужасно е направо.. Close

# 127
Здравейте!

Първо за срещата, значи засега остава предложение за 2 юли, обаче освен РалиЛД, krasitrud и pontes и моя милост, някой друг ще идва ли?
И момичета, трябва да измислим къде ще е е срещата!?

Иначе, аз преодолях настинката, остана ми само хрема и малко хрипове от нея, кашлям от хриповете, щото ми пречат на дихателните тръби. Нормално за след настинка. Гордея се, че не съм взимала лекарства. А за хремата, сега мама ще ми донесе някакви билкови капки, не ги знам, та ще видим.

Vessito, това за пробождането отляво и отдясно важи и за мен. И аз отдавна не мога да се протягам и навеждам, мъжа ми оправя леглото сам...и т.н.  Мисля, че е защото ни расте матката. А червените топчици, може и да станат на бемки, но много е вероятно и да минат след раждането. Говори си с гинеколога за това (аз си направих списък с въпроси, защото иначе ги забравям).

V. Kuleva, аз също все се чудя усещам ли го или не. При мен от време на време се усеща някакво...бих го нарекла по-скоро "бълбукане" в корема ниско долу, а не пърхане, сякаш че има някаква течност, която се раздвижва. Не знам това от какво е, казват, че първото усещане било като малко гъделичкане и било необичайно, та би трябвало да разберем, че е бебето. Не знам и аз.

gerito, ако толкова искаш момиченце, ако сега пак е момче, дай Боже пък и да имаш, с третия път!  newsm53 Какво по-хубаво от това една жена да има двама по-големи братя!

Лек и весел ден!

# 128
  • sofia
sarra, i az iskam da doida, stiga vav vtornik na kontrolnia pregled da mi kazat 4e moga da se razhozdam, 4e sega triabva da leza. no tai kato spored moite use6tania sam po-dobre, dano doktorkata kaza 4e moza razhodki. ina4e i az kato Rali LD idvam ot mladost taka 4e sre6ta v centara me urezda. moze picaria, moze ne6to ot roda na jimmys...

# 129
  • Пловдив
Здравейте, момичета.
Мисля, че ме е пипнал някакъв грип и имам ужасно разстройство. Знаете ли какво може да се пие в този случай?

# 130
Момичета,
много ме е яд,че не мога да се присъединя към срещата,тъй като живея в Пловдив,но ви пожелавам да си прекарате весело и после да разкажете как е било.
Аз днес съм отново много емоционална,защото ходих сутринта да повторя изследването за токсоплазмоза(че първото ми е със съмнителен резултат) и случих на страхотна лаборатория с перфектно обслужване!Просто не можах да повярвам на очите си,след като първо ме поздравиха,че съм бременна,второ ми обясниха какъв е точно методът на изследване(ще правя 2 вида изследване -за IGg i IGm антитела,т.е. за стари и за нови антитела против токсоплазмоза) и трето ме осведомиха,че резултатът ще бъде готов следобед!!! smile3501Като се има предвид,че за предишното изследване чаках около 20 дена,щяха да ми изскочат очите от изумление jumpОтгоре натова мога да си проверя резултатите по интернет с парола в сайта на лабораторията,е какво повече мога да искам?
Да ви кажа, такова обслужване пожелавам на всяка от вас,мисля ,че го заслужаваме,след като ще увеличаваме нацията!
Сега само ми стискайте палци,всичко да е ок newsm10
Иначе и аз ще проявя интерес към спортните сутиени,да не би да са от тези безшевните,които са малко тип полупотниче?Опишете как изглеждат,момичета,които са си купили такъв?
Целувки на всички и слънчев ден!  bouquet

# 131
  • Düsseldorf
Здравейте отново на всички!
Надявам се да сте имали хубав уикенд! Аз не много, щото пак изхвърлях песъчинки и се притеснявах малко, и глава ме боли всеки ден от известно време, но ще стискам, какво да правя....
Пък днес бях ла ЖК и уж щях да съм и на биохимичен скрийнинг, но ме отложиха с 2 седмици, понеже било малко бебето и отговаряло на 14-та седмица. Пък по моите сметки съм в края на 15-та... Странно, трябва ли всички бебета да са еднакво големи?!.. Thinking
Както и да е де, ще почакам малко явно.. И за 3-Д-то съм нетърпелива, ще гледам да си запиша час.
Хубава семица!  Hug

# 132
VELLA, против разстройство глътни 5-6 зрънца суров ориз и не пий много течности.
И също може да изпиеш отвара от 1 шепичка ориз.

Ако е вирус, вземи осцилококсинум, че не вреди.

Значи за срещата има още една мами навита, mama- shushi  newsm68.
Хайде бе, още заявки за участие трябват, не сме малко все пак?!

# 133
  • София
V. Kuleva, не знам дали загубените или извънматочните бременности се броят, но знам със сигурност, че скоро ще го усетиш пак малкото си бебче. И още нещо - ти си герой, миличка!

gerito, и аз в сряда трябва да разбера пола, който най-вероятно е мъжки, но все още имам 5-10 процента да е момиченце и се чудя дали ще се почувствам разочарована ако е момче....но сигурно ще е както казваш за няколко часа само  Simple Smile

Vessito, би ли ме информирала къде ти се появяват тези червени точици!!!??? По лицето ли?!?! Защото нали знаете за така наречената "маска на бременността", която се появява от слънцето и колко трябва да се мажем и да внимаваме! Аз без фактор 50+ не си подавам носа навън, верно че цялата лъщя така, но дреме ми...

Sarra, ще се съберат още желаещи според мен. Много мами още не са влизали в темичката тия дни. Аз също съм за пицария или заведение с градина, но не Jimmys, защото мразя сладолед и там ще ме уморите от глад eat

mama-shushi, стискам палци да си добре и да се запознаем!!

# 134
Ами 4ервени то4ици имам  аz по деколтето,по раменете и една две по корема.По лицето нямам zа 6астие.. Crossing Armsне zнам как да си другите от вас

Общи условия

Активация на акаунт