Зимните нощи за нас ще са топли, за слънце в Декември мама се готви!

• 17 736
  • 280
  •   1
Отговори
# 135
АЗ по принцип си имам доста бенки по тялото,но сега имам 4увството,4е се увели4иха о6е пове4е..И при мене е така,4е от малка 4ервена то4ица се появява след време тъмна бенка и не иЗ4еzва после..Уф,то не бяха косми,а сега и бенки.. #Cussing out

# 136
  • София
Здравейте!
Аз по принцип имам много бенки, но по време на бременността не са ми се увеличили. Не съм имала никакъв проблем, а не се мажа със слънцезащитен фактор. Едно, че обичам да имам тен, второ че съм с мазна кожа, а от тези кремове започвам да лъщя още повече...и в това с бенките е до натура, дали ще ти се появят нови, или не.
Иначе как сте? Ние вече сме с макото зверче, взехме си го вчера и всичко е на 6. Само търчим насам-натам. Crazy

# 137
На мен ми се появиха такива червени точки-по шията най-вече. Имах ги и при миналата бременност. Някои нарастнаха и станаха като спукани капиляри. След раждането изчезнаха. Не са станали на бемки, но явно е до кожа.
Днес си взех изследванията и съм в ред:-) Пък и днес ни е много специален ден. Имаме годишнина с моя момък Laughing 

# 138
Mama-shushi ти къде си в Младост?? Може да сме съседки Grinning Компания за разходки догодина Grinning

# 139
V
Vessito, би ли ме информирала къде ти се появяват тези червени точици!!!??? По лицето ли?!?! Защото нали знаете за така наречената "маска на бременността", която се появява от слънцето и колко трябва да се мажем и да внимаваме! Аз без фактор 50+ не си подавам носа навън, верно че цялата лъщя така, но дреме ми...

Sarra, ще се съберат още желаещи според мен. Много мами още не са влизали в темичката тия дни. Аз също съм за пицария или заведение с градина, но не Jimmys, защото мразя сладолед и там ще ме уморите от глад eat

mama-shushi, стискам палци да си добре и да се запознаем!!

pontes, я разкажи повече за това колко трябва да се мажем? Аз не съм чела по въпроса, макар че знам, че по принцип през последните 10-тина години слънцето е много по-опасно от всякога преди това и трябва да се мажем много и да внимаваме, да не се обезводняваме, но всичко това важи и за небремнни хора ...А за мазането - не съм си купила сега нищо, защото все пак го броя за необходимо само за излагане на плаж...?! А ти какво си чела/чула, сподели, че да не сгафим нещо.  newsm12

За пицарията, съгласна съм, значи като се разберем колко хора сме, е добре да резервираме места...така че, давайте със заявките.

b]mama-shushi[/b] - и аз ти стискам палци, всичко ще е наред тоя път!  newsm10

# 140
  • Русе
Здравейте момичета!В неделя разходих тумбачето до Варна за един ден.Ходихме на плаж  на Златни пясъци,но не се излагах на слънце,само под чадър и пак изгорях.Бях по къси панталонки и туника,бански не съм обличала и не съм влизала в морето.Сложих две снимчици в албумчето да ме видите.От Варна си купих една синя туника от Теренова с намаление,че в Русе няма.
 За сутиените-само аз ли съм единствената,която ги мрази.Особено през лятото такова нещо не обличам.
 Чао от мен и лек ден!

# 141
  • София
Sarra, аз по принцип също имам мнооооого бенки и затова внимавам много. Сега по време на бременността - още повече. Дерматоложката ми каза на лицето 50+ (в момента кремче на Avene), а по откритите части на тялото слънцезащитно мляко. Защото няма никаква разлика, че не сме на море - то слънцето си пече и е много вредно, да не говорим за бръчици около очите! А маската на бременността представлява едни червени петна по челото и бузите на бременната, които се получават от слънцето. Майка ми е имала, като е била бременна с мен и затова много ме е страх и се мажа  Laughing
А за морето - гинеколожката ми каза - мазане много и само на сянка...така че аз тена тази година ще го пропусна. Каза също без шапка изобщо да не се показвам на почивката. Само докато съм във водата каквото ме хване  Wink

Като сме на тази вълна - кажете къде в София продават бански за бременни? Миналата година на плажа имаше една бъдеща мама с такъв страхотен бански, че направо не можех да й се нагледам!! От две части, но горната покрива и коремчето. Но аз не ходя на Черно море и нямам представа откъде беше тази жена...Но искам такъв бански!! Още повече, че на море сме август и вече ще имам коремче сериозно (дай Боже всичко да е наред!!)

# 142
  • София
Значи, проучих нещата с банските за бременни. Това, за което говоря си имало име! Танкини (не много мило са ги нарекли)!!
Ето как изглеждат:

Ето повече:
http://www.momshop.com/SearchResult.aspx?CategoryID=27&Affiliate=14
http://www.mimimaternity.com/collection.asp?category_Name=Tankin … =8&Pageison=1

Та питам - девойки, някой виждали ли е такива в София?

# 143
  • sofia
РалиЛД, аз съм в Младост около общината, при Патиланци. А бе видях миналата седмица в аптеката една бременелка, да не си била ти бе 4пвек newsm78 Grinning

# 144
pontes4e, видях бански за бременни, страхотни, в магазинче на Триумф на Алабин, като тръгнеш от Витошка към последната спирка на трамвай 5, зад съдебната палата, магазинът е срещу нея, ама по-близо до кръстовището с Витошка.
Сигурно са по 100-тина лева..., но са много красиви.

# 145
  • София
pontes4e, видях бански за бременни, страхотни, в магазинче на Триумф на Алабин, като тръгнеш от Витошка към последната спирка на трамвай 5, зад съдебната палата, магазинът е срещу нея, ама по-близо до кръстовището с Витошка.
Сигурно са по 100-тина лева..., но са много красиви.
Sarra, знам го магазина, но такива ли бяха в две части или цели? Както и да е, ще отида да видя, тенкс  Wink

# 146
Страхотни са тези бански! хм, .... за срещата аз сега няма да мога колкото и да напира лелята на бебо Grinning . Но пък август или септември смятам да отида на някакво училище в София за бъдещи майки. като ми се изяснят нещата ще се опитам да събера когото мога. Пожелавам ви страхотно бъбрене, не си мислете, че се скътавам, даже много обичам такива дейности - миналта година събрах 40 човека от випуска, но просто сега не мога. Още веднъж - наговорете се и за тези дето ни няма  Hug
да ви питам какво правите ако ви нападне главобол  ooooh!

# 147
Mama-shushi аз съм в Младост 2, до манастирчето, ако го знаеш. Ходим рядко към Патиланци и не съм влизала там в аптеки. Явно не съм била аз. Ходя в 25-та поликлиника на консултации, обаче и може да се видим някой ден Wink 
Detelini аз при главоболие се опитвам да поспя или си масажирам челото. Ако не минава по никакъв начин пия един парацетамол. Това в много краен случай.
Как ви завиждам за морето на всички. Не съм ходила от 3 години. Първо бременна, после бебето малко, сега пак бременна. То аз ако не се пържа по цял ден какво да правя там, а сега не можеее Tired

# 148
Мога ли да ви попитам нещо?
Аз имам две направления за генеколог от личната лекарка с едното се записах при един доктор с другото, което го взех по-късно се записах в Света София. Но от там ми казаха, 7 дни и после болница и както си 30 дни. Докато другия ми даде сега 5 дни без проблем и каза, че винаги може да ми дава.
Въпросът ми е, дали е проблем, че ползвам и двата доктора за женска консултация с две направления.

# 149
  • София
Момичета, мислите ли че е много удачно с коремът ви да седи дъго време мокър? Все пак, колкото и бързо да съхне плата... Wink Аз точно поради тази причина не си купих първия път такива бански, няма да си купя и сега. Когато мога се пека само по долнище, хич не ми се иска освен горнището сега да си закрия и целия корем. като бях малка носех цели бански, е много ме дразнеше , че кажи-речи целия си мокър сумати време с тях. #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт